Foto: pixabay.com

Venera je izašla iz retrogradne sjene! Mnogima će ovo donijeti ljubavnu vrtoglavicu i izazove, a OVA tri znaka imaju poseban razloga za sreću!

atma.hr – 78
Dosta toga nas tek čeka pa i posla i obaveza, ali sve će nas osvježiti izlazak i iz konfliktnog kvadrata Venere sa Neptunom u Ribama. Morali smo odložiti i ljubavno otvaranje, ali i sva novčana i financijska pitanja, sve dok je Venera, planet ljubavi i novca, bila retrogradna.

Nešto lakše smo počeli disati kad je završen retrogradni hod pa su i sve potrebe u vezi s ljepotom i uljepšavanjem, kupovinom i renoviranjem konačno došle na dnevni red.

Međutim, pravi raskid s prošlošću, ljubavnom nostalgijom i emotivnim zamkama nastupa sad kad je Venera izašla i iz retrogradne sjene. Mnogima će donijeti ljubavnu vrtoglavicu i izazove, a tri znaka imaju posebnog razloga da se raduju.

Blizanci

Strastveni znak Blizanac, koji često pokazuje dva različita lica svijetu, ući će u val velike ljubavne energije. Bit će prvo zbunjen ovaj vješti komunikator, zaista, kao da mu je netko izmakao tlo pod nogama.

Za vas je važno da usprkos vreloj privlačnosti razmislite – hoće li u ovom odnosu nešto ostati kad se raziđe ova erotična magla. Ako je odgovor “da”, samo naprijed!

atma.hr – 39

Vodenjak

Teški dani kroz koje prolazi cijeli svijet donose potpuno novu perspektivu. Zaista nije vrijeme za rasprave i konflikte, sada kad nam je budućnost tako neizvjesna.

Dobro to osjećate dragi Vodenjaci i zato u vama raste prava plima nježnosti i spremnosti na pomirenje.

Ljubav, umiljatost i velikodušnost obojit će vaš emotivni svijet i uživat ćete u tome.

Ribe

Romantična intuicija već objavljuje da počinje lijep ljubavni period.

Iako djeluje kao da je sva energija iščezla, pokret Venere će otvoriti nove izvore snage i samopouzdanja što privlači poput magneta.

Spremite se da budete podrška partneru, da u vašem dvojcu vi budete kormilar neko vrijeme.

lepaisrecna.rs/lovesensa.rs

atma.hr – 78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here