Foto: pixabay.com

Bikovi imaju toliko puno stvari na kojima trebaju biti zahvalni. S retrogradnom Venerom stiže im sreća u drugom astrološkom polju koje simbolizira financije i strasti. Svemir je spreman pozitivno odgovoriti na mnoge zahtjeve.

atma.hr – 78
Period vladavine Bika počeo je 19. travnja/aprila i trajat će sve do 20. svibnja/maja, a evo kojim znakovima Zodijaka će vladavina ovog zemljanog znaka donijeti ljepotu života i pozitivne promjene u narednim danima.

Broj zanimljivih tranzita tijekom vladavine Bika počinje rasti. U ovom periodu četiri planete postaju retrogradne – Venera, Jupiter, Saturn i Pluton. Iako nam je poznato da retrogradne faze planeta donose negativnosti i sjene, ovaj period i neće biti toliko rizičan, jer planete neće imati svoj potpuni retrogradni potencijal.

Pluton je prva retrogradna planeta u ovom nizu, svoj put počinje 15. travnja/aprila, Saturn 11. svibnja/maja, Venera 13. svibnja/maja i Jupiter 14. svibnja/maja 2020. godine.

Također, od 22. svibnja/maja vlada energija mladog Mjeseca i donosi slatke ukuse pozitivne transformacije, rad na sebi i svom usavršavanju.

Evo za koga će vladavina Bika biti najradosniji period u godini:

atma.hr – 39

BIK – Slavite solarni povratak u vaš znak i osjećate se sjajno

Sretan rođendan dragi Bikovi. Ima toliko puno stvari na kojima trebate biti zahvalni. S retrogradnom Venerom, koja je vladarica vašeg znaka, stiže vam sreća u drugom astrološkom polju koje simbolizira financije i strasti, a svemir je spreman pozitivno vam odgovoriti na mnoge zahtjeve.

Retrogradni Pluton utjecat će na vašu devetu kuću, odnosno polje nade, edukacije i poduzetništva. Saturn i Jupiter u retrogradnoj fazi donijet će vam nove mogućnosti i spiritualno usavršavanje.

DJEVICA – Sjajite najljepšim svjetlom, vaši talenti dolaze do izražaja

Posao vam je na vrhu liste prioriteta, a naročita sreća na polju karijere očekuje vas tijekom vladavine Bika. Vi gledate unaprijed, ka novim horizontima i reflektirate želje koje ste odavno željeli ostvariti.

Retrogradna Venera osvaja vašu desetu kuću – autoriteta, položaja, javnog nastupa, reputacije i uspješne sudbine. Nadate se da će se planovi na koje se fokusirate ostvariti – i zaista hoće!

Retrogradna Venera će se odnositi na odražavanje i reviziju vaših najnovijih poduhvata u karijeri, posebno ako niste dobili odgovarajuću nadoknadu za svoj trud. Razgovori između vas i autoriteta, s obzirom na vašu vrijednost i radnu etiku, također bi mogli imati sjajan tok.

Retrogradni Pluton uzdrmat će vašu petu kuću slave. To znači da ćete napredovati zahvaljujući isključivo vašim sposobnostima koje ste više puta pokazali.

atma.hr – 78
JARAC – Sjajne unutrašnje promjene

Dragi Jarci, svakodnevno ste radili na svojoj pozitivnoj transformaciji i priznajemo – daleko ste dogurali. Vaš strogi vladar Saturn će tijekom vladavine Bika začarati vašu drugu kuću koja simbolizira financije, vrijednosti i samopoštovanje.

Ovo je period kada razmišljate izvan okvira i velike prednosti vas očekuju na financijskom planu. Pravite strategiju pri trošenju novca i točno znate gdje je priljev, a gdje odljev sredstava. To će vam pomoći da ostvarite balans i napredujete na tom polju.

Kada Jupiter i Pluton retrogradnim hodom prođu kroz vaš znak u travnju/aprilu, nema sumnje da ćete na umu imati mnogo sjajnih ideja i grandioznih planova. Ne postoji ništa što volite više od izazova, a ovo je prilika da se oslobodite i proživite svoj najbolji život. Ne gubite fokus – i što je još važnije, ne plašite se da će vas nešto poremetiti u samoostvarenju.

lovesensa.rs

88 ENERGETSKI KRISTALNI NAKIT

ENERGETSKI KRISTALNI NAKIT

Kristal koji vas privlači, pravi je kristal za vas!

Svaki kristal oko sebe zrači i izuzetno je moćan. Obično nosimo kristal koji nas privlači i pritom ne možemo pogriješiti jer je odabir na prvi pogled često najbolji. Od davnina se koriste i za liječenje i uspostavljanje ravnoteže. Oni djeluju kroz rezonancu i vibraciju. Pažljivo raspoređeni, kristali mogu promijeniti vaš život.

Narukvice su posebno djelotvorne zato što se nalaze na bilu, koje je kanal prirodne energije. Narukvica od odabranog kristala ublažava napetost, uravnotežuje energiju i jača imunitet. Ogrlice jačaju određenu sposobnost.

Kristal koji vas snažno privuče, bit će onaj pravi za vas!

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here