Background photo created by jcomp - www.freepik.com

Raka očekuje najbolji period u godini, a evo koja će još dva znaka najbolje iskoristiti moćnu energiju Škorpiona i imati najviše sreće do 21.11.!

atma.hr – 78
Svaki period u Zodijaku donosi nešto novo i jedinstveno, a naročito tijekom vladavine Škorpiona. Ima nešto tako moćnog u tom periodu kada nas osvoji i začara misteriozni Škorpion.

Vladavina Škorpiona traje sve do 21. studenog/novembra. Kombinacija Plutona, planete transformacije, smrti i tabua i Škorpiona, znaka koji otkriva sve skriveno i mistično, donijet će nam jednu veliku osvještenost.

Sada ćemo napokon otkriti mnoge tajne koje smo skrivali u srcu. Shvaćamo koje su naše glavne preokupacije i preferencije. Napokon otkrivamo što se krije u dijelovima naše duše.

Evo koja 3 znaka očekuje najveća sreća do kraja vladavine Škorpiona:

atma.hr – 39

Rak – najbolji period u godini

Slobodno izađite iz svoje školjke, dragi Rakovi. Kada se Sunce pridruži Merkuru i kada je Venera u znaku Škorpiona, dolazi do pozitivnih promjena u vašoj petoj kući koja se odnosi na kreativnost, romansu i autentičnost.

Napokon se osjećate svoji, potpuno posebni i vjerni sebi. Posljednji Mjesečev čvor u vašem znaku i sanjivi Neptun u vama bude potpuno jedinstvenu nadu. Ovo će biti vrlo moćan i sjajan mjesec za vas. Ostanite fokusirani na dugoročne ciljeve i radite stvari koje vas čine potpuno sretnim.

Škorpion – slavlje, zabava i radost

Očekuju vas sjajni dani u ovom periodu. Moćni Pluton daje vam nevjerojatnu sposobnost komunikacije. Trenutnu snalažljivost i moć rasuđivanja trebate iskoristiti na polju karijere.

Sunce, Venera i Merkur imaju harmoničnu vezu s vašom petom kućom kreativnosti i devetom kućom koja oslikava kako sebe predstavljate u javnosti. Zasjat ćete u najboljem svjetlu, što će se pozitivno odraziti i na polje ljubavi i karijere.

atma.hr – 78
Ribe – istina izlazi na vidjelo

Drage Ribe, gdje vidite sebe u narednih pet godina? Sada ćete napokon znati u kojem smjeru želite da se vaš život razvija. Imate unutrašnji kompas koji vas štiti od pogrešnih izbora.

Sunce, Merkur i Venera u kombinaciji sa Suncem i Merkurom utječe na vašu devetu kuću koja se odnosi na putovanja, edukaciju i nove šanse. Očekuje vas sreća i inspiracija, a pozitivne promjene naročito će se odraziti na polje karijere.

lovesensa

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here