Foto: pixabay.com

Mars je i dalje u retrogradnoj fazi u znaku Ovna, ali energija Vage pomoći će nam da kreiramo balans i oslabimo Marsov mračni utjecaj. Otkrivaju se mnoge istine, otvaraju se razna velika vrata, a neki znakovi Zodijaka će posebno biti sretne ruke do 23.10.2020. godine.

atma.hr – 78
Vladavina Vage započela, odnosno ulazak Sunca u znaku Vage, donosi nam jedan veliki početak i nove životne promjene.

Vaga je započela svoju vladavinu na prvi dan jeseni i donosi nam mnoštvo čarobnih boja i promjena. Jedna energija odlazi, a rađa se jedna potpuno nova i jedinstvena.

Mars je i dalje u retrogradnoj fazi u znaku Ovna, ali energija Vage pomoći će nam da kreiramo balans i oslabimo Marsov mračni utjecaj.

Otkrivaju se mnoge istine, otvaraju se razna velika vrata, a neki znakovi Zodijaka će posebno biti sretne ruke do 23.10.2020. godine.

Evo koje znakove očekuje velika sreća u vladavini Vage:

atma.hr – 39

Blizanci – Osjećate se dobro

Uvijek izađete iz svoje školjki tajne i tišine i otkrijete sebe poput predivnog bisera. Sunce je u vašoj četvrtoj kući obitelji, doma i pojačanih osjećaja.

Ostavljate iza sebe strahove, tajne i nezadovoljstva.

Zaboravljate na izlaske i kratkotrajna zadovoljstva. Spremni ste se posvetiti ljubavi, kreativnoj energiji, romantičnoj strasti i obitljskim odnosima.

Napokon imate priliku da se odmorite. Nova situacija je stabilna.

atma.hr – 75Djevica – Gradite vezu sa svojim unutrašnjim zadovoljstvima

Napokon učite kako da prihvatite sebe i svoju pravu prirodu. Stječete nova saznanja o svom biću i spremni ste se razvijati na više razina.

Sa Suncem u vašoj drugoj kući vrijednosti, financija, zadovoljstva, usred kvadrata s Jupiterom-Saturnom-Plutonom u Jarcu, pred vama je izazov da se prilagodite svojim vrijednostima i, što je još važnije, da date prednost stvarima koje volite.

Sada imate savršenu priliku da uživate u sadašnjem trenutku.

Ribe – Šarm je vaša snaga

Nikada nije kasno da svoje snove pretvorite u realnost. Retrogradni Mars vam je donio financijske probleme i teške odluke, ali vladavina Vage vas potiče da više radite na svom samopouzdanju. Promijenit ćete način na koji postupate prema novcu i to vam donosi rješenja za mnoge dileme i problematične situacije.

atma.hr – 78
Sunce u Vagi prolazi kroz vašu osmu kuću seksa, transformacije i ega. Također, Venera potiče vaš partnerski sektor da se razvija i utječe na dinamiku partnerskih odnosa. Ovo može biti prigušena strast ili vaša najgora noćna mora, ovisno od načina na koji pristupite stvarima.

Dolaze nova zanimljiva prijateljstva ili veze, ali prije nego što se u njih upustite, važno je da napravite vlastite izbore i razmislite o vlastitim očekivanjima.

lovesensa

67 STVORITE NOVO JA

DR. JOE DISPENZA: STVORITE NOVO JA

Oslobodite se sputavajućih navika i obrazaca i izgradite svoju novu stvarnost

Želite li promijeniti naviku, ali ne uspijevate? Želite li stvoriti novo „ja“, ali ne znate kako? Dr. Joe Dispenza objašnjava nam da su naše navike povezane s našim mozgovima te kako ih promijeniti.

Knjiga Stvorite novo "ja" Biblija je koja će vas naučiti „da postanete tvorac svoje sudbine“. Njegov se pristup temelji na kvantnoj fizici koja nas uči da se u nevidljivom polju energije kriju beskrajne mogućnosti te da energija odlazi onamo kamo usmjerimo svoju pažnju. Posljedično, svi smo tvorci materijalnog svijeta.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here