Foto. pixabay.com

Neće svim znakovima biti bajkovito tijekom vladavine Lava; zemljani znakovi suočit će se s teškoćama i izazovima! Period će najviše izazova donijeti Djevicama, Bikovima i Jarcu. Ako ste rođeni u ovim znakovima – evo što možete napraviti kako bi izvukli maksimum iz ovog perioda!

atma.hr – 78
Lav je vatreni znak Zodijaka i njegov period do 23.08. najviše će odgovarati vatrenim znakovima, kao što su Ovan, Lav i Strijelac.

Element vatre je također kompatibilan s elementom zraka, pa će Blizanci, Vage i Vodenjaci biti spremni u sezoni Lava otpustiti sve negativno iz prošlosti i prepustiti se novim životnim avanturama.

Međutim, neće svim znakovima biti bajkovito tijekom vladavine Lava, jer će se zemljani znakovi suočiti s velikim teškoćama i izazovima.

Period Lava najviše nelagodnosti donijet će Djevicama, Bikovima i Jarcu.

Period Lava neće biti tako prijatan ukoliko se sami ne uspijete oduprijeti negativnom utjecaju planeta. Dok smo tijekom vladavine Raka učili kako “posložiti” emocije, pronaći prave riječi i uspostaviti bolje odnose s ljudima, tijekom Lava željet ćemo se više posvetiti sebi. Svako od nas će morati probuditi unutrašnje dijete i pronaći u sebi snagu kako bi se lavovski borio s preprekama.

Kako će period Lava utjecati na Djevicu, Bika i Jarca:

atma.hr – 39

BIK – potrebno vam je utočište

U periodu Lava bit ćete nekako lošije raspoloženi i emocije će biti pomiješane. Svakodnevica vas iscrpljuje i umorili ste se od trke za uspjehom. Vrijeme je da napravite pauzu i posvetite se dragim ljudima. Sunce je u ovom periodu u vašoj četvrtoj kući, odnosno kući obitelji i doma. Uzmite nekoliko dana slobodno, uživajte u domu kao kada ste bili dijete, posvetite se obitelji i što više se odmarajte. Kada hladnoću, koja je u vama probudio užurban život, zamijenite toplinom doma, sve će biti ljepše i bolje.

DJEVICA – povratak u prošlost

Drage Djevice, dok se sve budi, avanture se pojačavaju i neprekidna je zabava svuda oko vas u periodu Lava, vi ćete biti strašno usporeni i umorni. To je zato što je vaš rođendan već iza ugla i zato što se Sunce nalazi u vašoj 12. kući, odnosno kući moćne karme. Sada je važno da otpustite teret s duše i razvežete čvorove prošlosti. Oprostite, zatražite oproštaj, ispravite greške, završite nedovršene poslove… Oslobađanjem ovih stega otvarate dušu za novi početak.

atma.hr – 75JARAC – velika transformacija

Ova godina bila je turbulentna i teška kada su u pitanju emocije za sve osobe rođene u znaku Jarca. S Plutonom, Saturnom i južnim Mjesečevim čvorom, Jarci su imali puno izazova i testova, ali na kraju njihovo je jako srce – usprkos preprekama – ojačalo. Također, u periodu Lava bit ćete zbunjeni. Sunce se nalazi u vašoj osmoj kući koja označava seks, transformaciju i intimne odnose. Željet ćete mnoge stvari promijeniti kod sebe, ali će vas progoniti strah od reakcija okruženja. Kada se oslobodite i započnete iskreno govoriti o temama koje se smatraju “tabu”, tek tada ćete pronaći odgovore na mnoga pitanja.

Izvor: Lovesensa

atma.hr – 78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here