Foto: unsplash.com

Nikome nije lako u kad Sunce uđe u znak Riba. Ovaj nježni, osjetljivi znak počinje vladati baš kad nas muči i retrogradni hod Merkura, a to je samo jedan od izazova koji nas čekaju od 19. veljače/februara do 20. ožujka/marta 2020. godine.

atma.hr – 78
Ovan

Povlačite se u prošlost, dragi Ovnovi, a to ne sliči na vas – vi ste neustrašivi, nepomirljivi, ali i nestrpljivi znak koji bi sve sad i odmah! Nemojte dopustiti da vas potisne udružena energija retrogradnog Merkura i Sunca u Ribama.

Okrenite tu strelicu naopako, vi preuzmite vodstvo i organizirajte svoj život tako da bude aktivniji nego što vam raspored planeta sugerira.

Vi se ne smijete predati, pozovite svoje najtvrdoglavije instinkte u pomoć i radite ono što najviše volite – vodite sve svojim rukama.

Lav

Nema baš leptirića u zraku, a ni u vašem srcu, dragi Lavovi. Međutim, ova tiha ravnodušnost je prolazna, vidjet ćete.

Sunce aktivira vaše polje intimnosti, ali i transformacije, čekaju vas veliki izazovi tijekom cijele vladavine Riba.

atma.hr – 39

Računajte na to da ćete najviše igrati sa svojom vlastitom sjenom, ali neophodno je da zaronite duboko u svoje srce i ponovo pronađete iskre ljubavi i romantike.

Strijelac

Zaista ste zaslužili da budete nježni prema sebi, dragi Strijelci, vladavina Riba otvorit će neke duboke rane.

Moguće je da će se ponovo načeti i neka stara obiteljska pitanja i dileme, a vama teško padaju takve rasprave.

Ipak je konačno razrješenje neophodno da bi se energija očistila i svi krenuli naprijed. Dozvolite sebi iskrenost i hrabro recite istinu, to je jedino što vi sami možete podnijeti.

A. L. S./ lepaisrecna.rs

atma.hr – 78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here