Vladavina Riba je idealan period za maštanje, umjetnost, kreativnost, ali najveću sreću donosi na polju ljubavi, jer će mnogi od nas osvijestiti svoje romantične osjećaje i imat će hrabrosti da ih pokažu. Svim znakovima Zodijaka donosi mogućnost da zarone u svoju emotivnu, sanjarsku i mističnu stranu, ali 4 znaka Zodijaka će posebno pratiti sreća tijekom vladavine Riba, od 19.02. do 20.03.

atma.hr – 78
U posljednjem periodu bili smo pod velikim utjecajem Vodenjaka zbog Stelijuma u ovom znaku, ali sada osjećamo pomak u kozmičkoj energiji – Sunce ulazi u znak Riba i počinje vladavina emotivnog vodenog znaka.

Ribe su promjenjivi znak, a njihova energija sklona je stalnim izmjenama, osjetljiva je i uronjena u more osjećaja.

Vladavina Riba svim znakovima Zodijaka donosi mogućnost da zarone u svoju emotivnu, sanjarsku i mističnu stranu. Otkrivat ćete što je to skriveno u vašoj duši van granica realnosti.

Vladavina Riba je idealan period za maštanje, umjetnost, kreativnost, ali najveću sreću donosi na polju ljubavi, jer će mnogi od nas osvijestiti svoje romantične osjećaje i imat će hrabrosti da ih pokažu.

Evo koja 4 znaka Zodijaka će biti najsretnija tijekom vladavine Ribe – od 19.02. do 20.03.:

atma.hr – 75Rak

Vi ste znak koji teško izlazi iz zone komfora, ali vladavina Riba ima magičnu energiju koja vas motivira da izađete iz svoje školjke i napravite nešto veliko.

Ovo je period kada ćete stvoriti nove emotivne veze s ljudima. Otvarate svoje srce novim mogućnostima i saznanjima svijeta koji vas okružuje.

Najveći uspjeh na polju karijere očekuje Rakove koji se bave pisanjem, predavanjem, čitanjem ili nekim kreativnim poslom.

Rakovi imaju veliku šansu da se zaljube, otvaraju se  mnoge romantične prilike.

atma.hr – 39

Škorpion

Umjetnička vizija i čarobni romantični osjećaji ispunjavaju vašu dušu ovog mjeseca, dragi Škorpioni.

Očekuje vas val snažnih emocija, ali vi pronalazite način da ih transformirate u nešto lijepo.

Vladavina Riba za vas će biti period kada ostvarujete kreativni vrhunac, zato se posvetite poslovnim projektima jer je sada i više nego očigledno da ste na korak od uspjeha.

Što dublje zaronite u stvari koje vas inspiriraju i iskoristite ovu energiju. Moguće je da ćete sresti staru ljubav iz prošlosti i obnoviti vezu.

Lav

Sentimentalna energija Ribe potiče vas da se zagledate u svoju dušu i stupite u kontakt sa svojim najdubljim željama i potrebama.

Ispitujete svoje intimne osjećaje ljubavi i razmišljate kako da pročistite svoje emocije.

Za vas je ovo period oslobođenja – trenutak kada ćete odbaciti negativnost i otvoriti srce za neke ljepše osjećaje kakve zaslužujete.

Riječ je o ljubavi. Dragi Lavovi, u život vam stiže nova ljubav.

atma.hr – 78
Vaga

U ovom periodu više se posvećujete sebi i svojim potrebama. U prethodnim danima puno ste se fokusirali na druge, ali sada je trenutak da se obnovite svoju energiju.

Budite nježni prema sebi, opustite se i ugađajte svojim željama.

Možda je ovo trenutak kada odlučujete kojim putem života trebate krenuti, a dobar je period i za donošenje odluka.

Napunite kadu vodom i mirišljavom soli, meditirajte uz svijeće i prihvatite svaku ideju i pozitivnu promjenu koju vam vladavina Riba donosi.

lovesensa

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

Dr. Joe Dispenza

Kako obični ljudi ostvaruju čudesno

Na temelju brojnih znanstvenih istraživanja i iskustva, dr. Dispenza nas poučava kako da se spojimo s frekvencijom univerzalne svijesti, pokrenemo i uravnotežimo svoja energetska središta, oslobodimo se prošlosti kroz usklađivanje tijela s novim umom i kreiramo novu stvarnost mijenjajući energiju u sadašnjem trenutku.

Iskoračite iz fizičkog svijeta i uđite u kvantno polje neograničenih mogućnosti – u kojem možete ostvariti čudesno.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here