Prahlad Jani je 85-godišnjak koji živi u pećini Amba bez hrane i vode. Kaže da je svoj dom, u potrazi za duhovnim misterijem, napustio kad je imao sedam godina, a sa 11 godina ga je blagoslovila božica Amba, piše Spirit Science and metaphysics.

52
Od tog blagoslivljanja, Prahlad Jani živi bez hrane i vode, a svoju održivost dobiva iz, kako tvrdi ‘nektara koji se filtrira kroz rupu u njegovom jeziku’.

Njegove je tvrdnje znanstveno proučavao tim sastavljen od 30 znanstvenika tijekom tri tjedna, podvrgnuvši ga nizu bolničkih testova.

U bolnici su ga promatrali pomoću nadzornih kamera i utvrdili kako ništa nije jeo ni pio cijelo vrijeme koliko je ondje proveo. Bilo koji drugi čovjek bi za toliko uskraćivanja hrane i vode preminuo, ali Jani nije bio ni malaksao. Nije urinirao ni imao stolicu.

Liječnici su bili iznenađeni.

52
‘Vjerujemo da je tijelo Prahlad Janija prošlo biološku transformaciju kao rezultat meditacije i snažne joge u potpuno prirodnom okruženju u kojem obitava’, kažu liječnici.

Indijski znanstvenici pretpostavljaju da je ovaj fenomen povezan s Amritom Chakrom (čakrom trećeg oka), budući da Vede govore o tome kako je ona u mogućnosti proizvesti božanstveni nektar koji sadrži život.

Štoviše, njegov mozak sliči 25-godišnjaku, a on ima 83 godine. Njegove prakse su nekako misteriozno transformirale biološko funkcioniranje njegovog tijela, koje više ne treba energiju i hranjivost iz materijalnih izvora.

Znanstveno razumijevanje načina na koji se može preživjeti bez hrane i vode može pomoći u mnogim ostalim društvenim sferama, kao što je slanje čovjeka na daleka svemirska putovanja, prenosi dnevnik.hr.

>> Čovjek koji već 41 godinu drži ruku u zraku!

52
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.