U kvadratu s Jupiterom u Djevici, ali i u trigonu s Uranom u Ovnu i sekstilu sa Marsom u Vagi…

Pred nama su dani kada može biti pretjerivanja, neodmjerenosti, prenaglašenog optimizma kod nekih, a kod drugih nedovoljno optimizma ili dvoumljenja. Izvjesno je, da je potrebno uložiti više truda, rada, znanja, da bi Jupiter u Djevici  do 20. prosinca donio napredak i dobro.

Mnogi će u ovom razdoblju biti skloni pretjerivanju u radu ili učenju. Bit će pretjerivanja i u trošenju novca, kao i u kupnji pred praznike. Dolazak praznika donosi povećanu dinamiku, ali i raskalašnost, luksuz, kao i blagorodnost, velikodušnost, plemenitost. Kako je Jupiter u kvadratu s mladim Mjesecom, nekima će ovo donijeti pesimizam, nepomirljivost i tvrdokornost, velike planove koje neće moći ostvariti, posebno ako nisu spremni uložiti veći rad i umjerenost u troškovima.

Ako sada ulažete u neki projekt, može dovesti do brzih i povoljnih promjena. Želja za daljinama, putovanjima, odlazak u predjele gdje ima sada svjetlosti i topline je prisutna i neke će odvesti na putovanje u razdoblju do sljedećeg mladog Mjeseca koji će biti za 30 dana. Većina će biti u kontaktu s osobama koji žive daleko. Inozemstvo, stranci, razmjena s njima i ljubav vrlo su mogući u ovom razdoblju. Neki će pokazati i interes za druge kulture, sredine, strane jezike ili običaje.

Povoljno vrijeme da započnete s time je od 12. prosinca 2015. godine, drugog dana mladog Mjeseca i to od 13:30 pa do 16 sati. Tada će Mjesec biti u Jarcu u konjukciji s Merkurom.

Ostvarenje planova uz rad i trud

To je povoljno vrijeme i za nova poznanstva, posebno poslovna. Za promjene i novine na ljubavnom planu najpovoljnije je razdoblje između 12. i 13. prosinca u noćnim satima od 22 h do 1 h. Tada će Mjesec u Jarcu biti u sekstilu s Venerom u Jarcu. Na ljubavnom planu promjene ili novine u ljubavi očekuju osobe s podznakom u Lavu, ili na početku Djevice.
Mlad Mjesec u Strijelcu donosi nekima promjene vezane za obrazovanje, učenje ili studiranje. Pozitivne promjene očekuju osobe koje imaju podznak u Ovnu na tom planu. Donijet će i nova vjerovanja ili prihvaćanje novih duhovnih učenja, novih viših saznanja, za koja je dobro biti otvoren, jer ona mogu u ovom razdoblju promjeniti život.

Ona zahtijevaju učenje, ali se mogu primijeniti u stvarnom, svakodnevnom životu, jer je Jupiter u zemljanom znaku Djevici. Dovest će do poboljšanja života i promjena i na materijalnom planu, jer je Jupiter u Djevici, a Merkur u Jarcu.

U ovom razdoblju veliki planovi se mogu ostvariti uz rad, znanje, trud, ali i vjeru da je to moguće. To omogućuje kombinacija vatrenih i zemljanih elemenata. Oni omogućuju da poteškoće koje se pojave budu prevaziđene. U tome može pomoći i predviđanje budućnosti. Tjedan proročanstava počinje 19. prosinca i trajat će do 23. prosinca 2015. godine. To je najbolje razdoblje u godini za predviđanje budućnosti. Saznanje o onom što dolazi tada omogućuje da se naša svijest pripremi za promjene koje slijede – za budućnost.
Mlad Mjesec u Strijelcu će nekima povećati potrebu za slobodom, za ostvarenjem svojih prava. To će dovesti do sukoba nekih zakonskih normi, koje to neće podržati, jer je Jupiter u kvadratu s mladim Mjesecom u Strijelcu. Međunarodna suradnja će također biti otežana, ali ipak živa. Međunarodni skupovi, okupljanja, manifestacije će biti više prisutne u narednom razdoblju.

Kada je zdravlje u pitanju, obratite pažnju na butine, bedra, zglobove. Pažljivi budite pri kretanju, putovanju, u prometu i sportu. Ne žurite, ne pretjerujte u brzini, jer Jupiter u kvadratu s mladim Mjesecom donosi mogućnost za pretjerivanje.

U ovom razdoblju su prisutne krajnosti, od prevelikog optimizma, do pesimizma i sada je dobro da se oslonimo na intuiciju, predosjećaje, ali i na pragmatična razmišljanja, koja mogu pomoći. Budite optimistični, ali radite i točno i vrijedno i uspjeh neće izostati.

Ovo je vrijeme novih vizija i optimizam će sigurno biti pokretačka energija. Ovo je vrijeme kada uz rad, učenje ili zalaganje ideje mogu postati stvarnost. Uz to, većini će biti potrebna suradnja ili udruživanje energije da bi ste ostvarili ono čemu težite. Ako tako pristupite promjenama, onda vam ovaj period može donijeti baš ono što želite.

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

lovesensa.rs

Prethodna objava19 načina na koje postajete nesimpatična osoba
Slijedeća objavaRijetki fenomen “Duga mjesečeva noć” : Pun “Hrastov Mjesec” pojavit će se upravo na Božić!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.