Foto: pixabay.com

Mladi Mjesec koji će se pojaviti 3. lipnja/juna 2019. godine bit će vrlo koristan za vas i pomoći će vam da napravite životni pokret. Ovaj mladi Mjesec je glasnik sreće, osobito za područje novca i ljubavi.

Uvijek govori dobro o drugima…
Ovom mladom Mjesecu također se pridružuje fiksna zvijezda Aldebaran, koja je smještena u Oku Bika. Aldebaran je značajna zvijezda koja nam daje obilje hrabrosti i energije. Ovo obilje, zauzvrat, pomaže nam da izvučemo korist iz lipanjskog mladog mjeseca.

Međutim, u ovom trenutku važno je izbjeći biti pretjerano optimističan i potrebno je zaštiti imovinu koju već posjedujemo.

Novi Mjesec podsjeća na rođenje novog ciklusa nakon što je posljednji završio. Povezivanje Sunca s Mjesecom će vas obasuti energijom i pothvatom.

Dakle, ako želite krenuti na novo putovanje, sad je vrijeme!

Ne vjeruj svemu što misliš…

Moćne zvijezde na nebu

Ovaj mladi Mjesec pojavljuje se u neposrednoj blizini važne zvijezde Aldebaran, piše Conscious reminder.

Ovaj mladi Mjesec neće se igrati s izravnim planetarnim svojstvima osim onih koji se nalaze između nekih drugih planeta.

Zvijezda Aldebaran je divovska zvijezda. Ona je jedna od 15 Beheanskih fiksnih zvijezda. Dio je arhanđelskih ili kraljevskih zvijezda, predstavlja Mihaela, koji je također poznat kao nebeski general.

Poravnanje Sunca i Mjeseca tijekom mladog Mjeseca je sjedište moći u astrološkim terminima. Dakle, očito je da Aldebaran u ovom trenutku ima mnogo utjecaja.

Ova kombinacija predstavlja moćnu energiju u obliku ustrajnosti, hrabrosti i kreativnosti. Stres i anksioznost su ipak dio ove energije. Poslovi ili ratovi dobit će priznanje, čast i uspjeh, ali bit će velike šanse za gubitak.

Smatra se da zviježđe Oriona pruža dostojanstvenu i snažnu prirodu. Također prati ga nasilje, arogancija, bezbožnost i poslovni uspjeh.

77

Tu su i dvije male zvijezde iz zviježđa Perzeja. One pružaju zaštitu protiv naših neprijatelja i istovremeno nas upozoravaju. Zvijezda Epsilon Leporis iz zviježđa Lepusa nas naoružava prkosom, plodnošću, opreznošću, plašljivošću i brzim umom.

Aspekti

Venera-Pluton će povećati potrebu za ljubavlju i pažnjom. U vaše odnose će dodati strast i intenzitet kao i one stvari koje vam donose zadovoljstvo i radost. Svježi odnos s partnerima bit će intenzivan i kompliciran.

Kvadrat Jupitera i Neptuna (16. lipnja/juna) može testirati uvjerenja koja imate. Također je moguće da ste možda pretjerali s nečim. Samo izbjegavajte sve što previše obećava, izbjegavajte biti pretjerano optimistični.

Saturn-Neptun sekstil (18. lipnja/juna) pomoći će vam da ostvarite svoje snove. Samo naporno radite i držite se dobro promišljene i realne taktike. Duhovna mudrost može donijeti samodisciplinu i strpljivost koja je potrebna da bi se uistinu osigurala zdrava budućnost.

Uvijek govori dobro o drugima…
Zaključak

Zvijezda Aldebaran će vas obasuti hrabrošću i velikom energijom, a to će vam pomoći u novim počecima. Svemir će pružiti obilje čak i u vašim odnosima i ljubavi. Samo se pobrinite da ne pretjerujete s bilo čim i nastavite sa zdravom dozom opreza.

Nadamo se da ste naoružani s puno optimizma i pravom količinom opreza koju trebate u ovoj fazi godine. Nadamo se da će sve što namjeravate učiniti biti izuzetno uspješno.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI - AKCIJA! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.