Ponekad se ljubav krije na mjestima na kojima je najmanje očekujemo, piše Lovesensa.

Kako bi je otkrili u astrološkim najavama, pratimo božicu ljepote Veneru, kao i asteroid Eros koji kontrolira strast i vjernost.

Ovog proljeća, Venera će do početka travnja boraviti u 12. kući Bika, pa će pripadnici BIKA biti naročito privučeni tajnama, šaputanjima, skrivenim ljubavima – strast ispunjena maštanjima i nježna uvjeravanja koje vam šalje intuicija začinit će vaš život magičnom senzualnošću.

Ipak, pripazite da ne poduzimate ništa prebrzo i prerano.

Razmislite jeste li spremni na bezuvjetnu ljubav? Jeste li spremni pomagati, razumjeti, pristajati, prihvaćati … Lako je na vas ostaviti dojam u ovoj fazi, ali nećete biti u mogućnosti otvoreno izjaviti ljubav, pa čak ni izraziti svoje potrebe jasno i izravno.

Ako na to niste spremni, pričekajte da Venera izađe iz retrogradnog hoda, tišina i samoća su također dio prirodnog emocionalnog ciklusa.

Mjesečev hod vas vodi na zabave i druženja, vrijeme je da proširite svoj krug prijatelja. Dok Eros putuje kroz vaš znak sve do 2. travnja, svi ćemo biti pomalo uzbuđeni i naglašeno romantični, a za vas dragi Bikovi, ovo je pravi vatromet strasti.
Na kraju zime, sve do 10. ožujka, i Mars unosi ogromnu vitalnost u vaš intimni život, a vi ćete – ovisno o životnim okolnostima – moći odlučiti želite li se tome predati ili svoju strast potisnuti.

Kompromis je u mogućnosti da ovu energiju do maksimuma iskoristite, ali diskretno i sigurno.

Izvor: Lovesensa

Prethodna objavaOvaj znak će tijekom ožujka imati najviše sreće u ljubavi – usprkos retrogradnoj Veneri!
Slijedeća objavaKako južni mjesečev čvor govori o našoj karmi, prošlosti i utiscima koje nosimo
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.