Designed by Freepik

Žena slobodnog duha je žena koja je zaljubljena u život.

Ona je žena s neograničenom energijom i odbija biti vezana svijetom. To je žena koja želi pristupiti životu s vlastitim uvjetima – ne obraćajući pažnju na buku i brbljanje drugih.

To je žena koja zna da je prevelika za život, ali i dalje odlučuje da želi igrati igru. To je žena koja će vas voljeti kako ona želi, ali ćete se morati potruditi i naporno raditi da bi ta ljubav ostala živa. Morat ćete je tretirati kao poseban slučaj jer je zaista posebna osoba.

Možete voljeti ženu sa slobodnim duhom tako što ćete paziti da poštujete njezine potrebe za prostorom. Ona vrednuje svoju slobodu više nego bilo što drugo na ovom svijetu.

Mogla bi izgledati poput lijepog cvijeta, ali njoj nije potrebna konstantna njega. Ona je netko tko može podnijeti svoje teškoće i ne treba nikoga da se brine za nju.

A ako želi nešto učiniti samostalno, onda joj to morate dopustiti. Ne morate se odnositi prema njoj kao da je dijete. Morat ćete joj omogućiti da bude autentična verzija sebe – jer bilo kakav drugi način bio bi ionako štetan za oboje, piše Relationship rules.

Ne možete biti ovisni o njoj. Mrzit će to. Morate joj priuštiti prostor i slobodu koja joj je potrebna da raširi svoja krila – i ako to učinite, ona će uzvratiti istom gestom.

Možete voljeti ženu sa slobodnim duhom tako što ćete učiniti da se osjeća prihvaćenom zbog onoga tko je ona stvarno. Ne sudite je i ne ismijavajte je. Možete je kritizirati kada je to potrebno, ali pobrinite se da to dolazi iz mjesta ljubavi, a ne mržnje.

Nemojte se osjećati loše samo zbog toga. Uvijek imajte na umu sredstva. Pobrinite se da razumije zašto je morate povremeno nazvati. Ali naposljetku, morat ćete prihvatiti one dijelove nje koje ni jedno od vas dvoje ne može promijeniti.

Možete voljeti ženu slobodnog duha tako što ćete tako često izlaziti iz svoje zone udobnosti. Zapamtite da ju je njen slobodni duh natjerao da stalno gura granice – da stalno gura granice života. Uvijek ‘ispituje vodu’. Uvijek voli uroniti u nepoznato.

Ona uvijek dopušta da je njezina znatiželja vodi čak i kad to znači da mora ugroziti svoju udobnost. Ona to radi jer zna da su to nužni koraci za rast.

A ako želite rasti u vezi s njom, morat ćete biti spremni i na neugodu. Morat ćete biti hrabri i suočiti se s neugodnim situacijama.

Možete voljeti ženu slobodnog duha gurajući je i motivirajući je kada joj najviše treba. Samo zato što ima slobodni duh ne znači da se ne umori i ne obeshrabri svako malo. Ona je ipak samo čovjek. Postoje dani kada nema uobičajeni žar u svojim očima ili uobičajenu energiju u svom glasu.

Tada joj trebate pomoći da se vrati na mjesto na kojem ona treba biti. To su dani u kojima je morate pogurati i pomoći joj da postane osoba kakva želi postati.

Možete voljeti ženu slobodnog duha spontano. Ona je vrsta žene koja bi apsolutno mrzila rutinu. Morat ćete biti voljni nositi se s tim. Ona od vas želi spontanost. Ona voli iznenađenja.

Ona voli uzbuđenje koje dolazi s neizvjesnošću. Nije vrsta žene koja bi bila zadovoljna krutošću.

I na kraju, možete voljeti ženu slobodnog duha tako što ćete i vi biti osoba slobodnog duha. Ona neće htjeti biti s nekim tko je zatvoren. Neće htjeti biti s opsesivnom osobom koja voli da je sve uvijek isplanirano i organizirano.

Neće htjeti biti s nekim tko želi živjeti život po pravilima iz knjige umjesto da ga samo zgrabi za rogove. Želi biti s ljudima slobodnog duha. I morat ćete se suočiti s izazovom.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!
Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.
Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 250 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaObećajte od danas ovo sebi i nikada to nemojte prekršiti
Slijedeća objava“Kada patite, vi ste opsjednuti samo sobom.” – 50 najpoznatijih izreka Anthony Robbinsa
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here