Foto: pixabay.com

Posljednji pun Mjesec 30. prosinca/decembra donosi jake emocije i intenzivnu energiju, ali nam pruža i topli, ljekoviti trenutak razmišljanja, koji potiče brigu o sebi i važnim ciljevima. To je naša posljednja prilika da se povežemo s velikom lunarnom energijom u 2020. pa ćete u ovim danima najbolje znati kako iskoristiti svoje potencijale i talente i ispunjeni zakoračiti u 2021. godinu!

atma.hr – 78
Pun Mjesec biti će u znaku Raka – emocije će biti intenzivirane. Više ćete brinuti o sebi, povezati ćete se s bliskim ljudima i srce će početi vapiti za ljubavlju.

Predlažemo vam 3 stvari koje treba i 3 koje ne treba uraditi za vrijeme punog Mjeseca:

1. DA – Istražite svoju mističnu stranu

Pun Mjesec u intuitivnom Raku označava sjajno vrijeme da zaronite u svoju duhovnu praksu i potražite kozmički savjet za novu godinu. Meditirajte, koristite energiju kristala i povežite se s mističnom energijom. Slušajte podsvjesno što vam šapuće u vama, razvijajte intuiciju i vjerujte u put napretka.

2. NE odbacujte svoje emocije

Pun Mjesec izaziva puno emocija, ali ne ignorirajte ih, ne potiskujte i ne odbacujte. Svaka od njih je govor vaše duše i prihvatite je, analizirajte što vam želi poručiti. Teške emocije nam pomažu da rastemo i pronađemo bolju verzije sebe.

atma.hr – 753. DA – Uradite novogodišnji Mjesečev ritual

Prosinački/decembarski pun Mjesec idealan je za kreiranje novih namjera i želja. Meditirajte uz svijeće i izgovorite svoje želje u formi afirmacije – vjerujte da će se mnoge od njih zaista ostvariti.

4. NE bježite od kritika

Pun Mjesec u Raku od 30.12. čini da se osjećate emotivno ranjivo, ali nemojte bježati od kritika. Ukoliko dobijete od drugih neki savjet ili kritiku, usvojite je i razmotrite. To ne znači da trebate dozvoliti drugima da vas sputavaju, već da ste spremni prihvatiti i tuđe mišljenje.

5. DA – Dom je tamo gdje je srce

Rak vlada četvrtom kućom u astrologiji. To je kuća obitelji i doma, pa ćete se tijekom punog Mjeseca najviše i fokusirati na ova dva polja. Budite tamo gdje se vaše srce najviše osjeća voljeno i ispunjeno.

atma.hr – 78
6. NE zatvarajte srce pred mogućnostima

I pun Mjesec i Sunce uspostaviti će čvrste veze sa Uranom – planetom revolucija, originalnosti, invencija i neočekivanih novih promjena. Ova lunarna energija može donijeti nepredvidljive puteve koje treba istražiti. Držite se svojih novih ideja, prepustite se valu inspiracije i započnite nove životne avanture.

Izvor: Lovesensa

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here