Pluton i Saturn donose velike izazove do kraja 2016. godine. Pročitajte kojim znakovima najviše …
Zbog Saturna u Strijelcu, naravno da će se upravo Strijelci, pogotovo oni rođeni u prvoj dekadi ovog znaka, kao i osobe s naglašenim uplivom Strijelca, naći pred vrlo velikim životnim iskušenjima.

Ona, ipak, ne moraju nužno imati i loš ishod. Sve ovisi od rasporeda i položaja ključnih planeta u natalnoj karti.

Ista stvar se odnosi i na pripadnike zviježđa Riba i Djevice, zbog kvadrata koji Saturn iz Strijelca pravi na njihovo Sunce, ali isto se primjenjuje i na Blizance zbog opozicije Saturna s njihovim Suncem. Svakako da se čini da će možda Blizancima u ovoj, ali i naredne dvije godine, koliko Saturn bude boravio u Strijelcu, najmanje prijati utjecaji koje on bude širio.

Također, Rakovima prve dekade srpnja, kao i Ovnovima u prvoj dekadi travnja i Vagama koje su rođene u prvih 10 dana listopada, tranzit Urana kroz Ovna, donosi nagle i burne promjene na životnim poljima koja u individualnim horoskopima zahvaćaju Sunce i Uran.

Najteže ili, bolje reći, najburnije bit će onim znakovima koji imaju istaknut Mjesec ili osobne planete u Strijelcu, Blizancima, Ribama, Djevici, Ovnu, Raku, Jarcu ili Vagi.
Jarac posebno na udaru

Možda će ipak najviše patiti i biti na velikim iskušenjima Jarci. I to ne samo zbog njihove urođene sklonosti muci i patnji već i zbog Plutona koji je već duže vremena stacioniran u zviježđu Jarca.

Ovo nije nepovoljan period kao onaj dok je Saturn bio u Škorpionu (od 2012. do 2015. godine), ali još jedno izvjesno vrijeme ne možete računati na to da će vas “Sunce ogrijati”.

Interesantni su horoskopi žena kojima je pored Sunca i Mjesec u Strijelcu. Jer, Jupiter u prvoj polovici ove godine pravi iz Djevice kvadrat na njihov Mjesec na kojem se u isto vrijeme nalazi i Saturn. Tako da je vrlo velika vjerojatnost da će one u ovoj godini ostati u blagoslovljenom stanju.
Svakako, ukoliko vam je naglašen Strijelac i u njemu je vladar polja novca na primjer, sad bi mogli riješiti i svoj materijalni status, ukoliko su utjecaji pozitivnog predznaka ili se naći na rubu ponora prihvaćajući nevoljko određene životne zakonitosti i usvajajući princip odricanja kao dominantnu matricu po kojoj funkcionirate u životu, ukoliko u natalu nemate baš povoljne pokazatelje u startu.

Dakle…

Saturn u jednom astrološkom znaku provede oko dvije i pol godine. U znak Strijelca ušao je 23. 12. 2014., ali se zbog retrogradnog kretanja 15. 6. 2015. ponovo vratio u znak Škorpiona. Tri mjeseca završavao je svoje poslove u Škorpionu pa će se stabilizirati u Strijelcu od 18. 9. 2015. do 19. 12. 2017. Ovo je razdoblje intenzivnijeg učenja i duhovnog razvoja koji ne dolazi bez marljivog rada. Novi svjetonazor promijenit će mnoge naše stavove i uvjerenja. Uz razumijevanje Saturnova značenja, možemo lakše prihvatiti izazove kao vrijedne životne lekcije.

Saturn u Strijelcu mogao bi značiti napredak za sve one koji rade u području osobnog razvoja. No tu se neće dobro provesti oni koji nemaju stvarno znanje i pravi autoritet osobnog iskustva. Saturn nema razumijevanja za „lažnjake“ i one koji ne mogu ponuditi prave vrijednosti i duboko znanje.

Astrolog: Darko Škalabrin / Izvor: astrousluge.com

Preuzeto sa: lovesensa.rs

Prethodna objavaPotvrđeno: Najveća svjetska kamena kugla nalazi se u Zavidovićima
Slijedeća objavaVegetarijanska prehrana smanjuje rizik od raka, srčanog udara i mnogih drugih bolesti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.