Naslovna Alternativa Astrologija Ove znakove Zodijaka očekuje sreća u veljači/februaru 2023.: Spoj Merkura i Venere...

Ove znakove Zodijaka očekuje sreća u veljači/februaru 2023.: Spoj Merkura i Venere daje zamah energije, ostvaruju se na više polja

5372
Designed by Freepik

Saznajte koje znakove Zodijaka očekuje sreća u veljači/februaru 2023. godine! Na kraju zime imat će uspjeha na više polja!

atma.hr – 52Veljača/februar je posljednji mjesec zime, a prema astrolozima, bit će posebno povoljan jer nema nijednog retrogradnog planeta – svi su u direktnom hodu. Također, u veljači/februaru se spremaju dva važna astro događaja – 11. veljače/februara prelazak Merkura u znak Vodenjaka i 20. prelazak Venere u znak Ovna.

U periodu od 11. do 28.2. i od 1. do 20.2., Merkur će svojim prelaskom u znak Vodenjaka usrećiti ljude nekih horoskopskih znakova. Isto će se dogoditi i u slučaju Venere, ali ne nakon prelaska u Ovna, već prije ovog događaja – dakle od 1.2. do 20.2..

Saznajte koji horoskopski znakovi će u veljači/februaru 2023. godine imati najviše sreće:

Ako pogledate period od 11. do 28.2., onda će ovdje neosporni favoriti u očima sreće biti Blizanci, Djevica i Vodenjak. Posebno vrijedna pažnje je Djevica, na koju Venera praktično ne utječe. Neće toliko biti utjecajna u prve dvije dekade mjeseca, ali kad prijeđe u Ovna, može vas pokrenuti.

Osobe rođene u ova 3 znaka Zodijaka bit će financijski izuzetno uspješni.

Djevica, Blizanci i Vodenjak imaju sjajne prilike za kupovinu. To može biti neka vrsta opreme, kao i nekretnine, nakit, odjeća. U radu će predstavnici ovog znaka biti vrlo sretni u pogledu pregovora.

atma.hr – 52Posebno je vrijedno istaknuti profesije kao što su konzultant, psiholog, nastavnik. Svaki rad s brojevima također će ići uzbrdo. Baš kao društvene aktivnosti. Elokvencija će postati jača strana ovih ljudi.

U veljači/februaru je važno istaknuti one na koje Venera najmanje utječe. Ovo su Ovan, Škorpion i Djevica, spomenuta gore. To znači da će veljača/februar 2023. godine biti financijski najpozitivniji za Djevice, jer je Merkur povezan s njihovim znakom, a Venera praktično ne sudjeluje u oblikovanju događaja u njihovom životu.

Ovan i Škorpion, kao i Djevica, ostat će stabilni tijekom cijelog mjeseca. Bit će ispunjeni snagom tokom cijelog mjeseca. Najmanje problema će imati u sferi ljubavi, tu će ostati sve stabilno.

Ovdje važi i obrnuta situacija, kada je Venera za neke znakove jaka, a Merkur slab. Ovi znakovi uključuju samo Ribe.

banner za stvari ORGONSKE PIRAMIDE

Ovi ljudi će biti nevjerojatno produktivni tijekom cijelog mjeseca. Od njih se očekuje nalet dobrog raspoloženja, motivacije, kreativne energije i entuzijazma.

Također, u veljači/februaru se ističe i Vaga, jer su Merkur i Venera približno podjednako važni za ove ljude. Veljača/februar će za njih biti vrlo povoljan uravnotežen mjesec zbog činjenice da će se njegov početak održati pod okriljem jake Venere.

S Merkurom, Venera povoljno utječe na znak Vage pa će učiniti život još boljim. Kada Venera počne opadati, Merkur smanjuje atmosferu problema i daje zamah energije.

sensa.mondo