Foto: pixabay.com

Retrogradni Merkur utjecat će na komunikacijske i organizacijske vještine i zavladati će zbunjenost. No, tri horoskopska znaka imat će relativno sretnije vrijeme tijekom ovog perioda.  Iako će ovi znakovi Zodijaka biti pošteđeni kaotične energije, nije loše biti oprezan i fleksibilan. Budite jasni u svojim mislima i izrazite samo ono što mislite reći. Nadamo se da će ovo razdoblje super brzo proći te da ćemo lako izaći iz mutnih voda.

atma.hr – 78
Strijelac

Retrogradni Merkur neće puno utjecati na vaše svakodnevne aktivnosti, ali nikad ne škodi biti pomalo oprezan tijekom ovog perioda. Dok potisnute emocije izlaze na površinu, bit ćete usredotočeni na introspekciju.

Nađite vremena za meditaciju i povežite se sa svojom duhovnom stranom. Pustite da vaše emocije teku i zapišite ih, ako je potrebno.

Provedite vrijeme opuštajući se u samoći, a ostalo će vam biti lako!

Ribe

Većina se Riba bori sa strogim rasporedom i finim detaljima.

Ali pošto je Merkur ušao u Škorpiona, sada ćete biti usredotočeni na istraživanje svoje filozofske strane.

Možete početi analizirati svoje misli i uvjerenja.

Pomoći će vam u razumijevanju promjena paradigme koje će se dogoditi ove godine.

Rak

Iako vam je zadnje retrogradno kretanje Merkura teško palo, sada će to proći vrlo glatko. Problemi u komunikaciji sputat će vaše romantične avanture.

Ako mislite da postoji potencijalna dugoročna opcija, budite oprezni. Stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine pod retrogradnim kretanjem.

U redu je malo koketirati, ali nemojte se previše zanositi. Nakon što Merkur krene direktno dobit ćete jasnoću pa budite mirni do tada.

Pokušajte se analizirati iz različitih perspektiva, ali ne gubite iz vida svoju unutarnju istinu.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

atma.hr – 78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here