Foto. pixabay.com

Retrogradni Pluton pomaže Jarcima da unište toksična uvjerenja i da napokon ostvare osobni uspjeh. Uslijed pozitivnih unutrašnjih promjena, planovi se počinju realizirati. Lavovi sada mogu učiniti sve što žele. Ne postoje šanse za gubljenje vremena – svaki trenutak donosi šansu za blagostanje.

atma.hr – 78
Pluton, planeta podzemlja, smrti, regeneracije i prošlosti krenula je retrogradnim hodom 25. travnja/aprila 2020. godine. Iako se retrogradni pravac planeta smatra za negativan, ovaj retrogradni Pluton donosi nekim znakovima pozitivnu transformaciju.

Pred nama je period u kojem svjetlost i tama igraju zavodljivi ples s predivnim završnim koracima. Iz tame učimo, podižemo svijest o njoj i na kraju je pretvaramo u svijetlu energiju koja nam je neophodna za dobre promjene života.

Jeste li spremni da se kao feniks dignete iz pepela? Retrogradni Pluton potiče neke znakove da dožive dobru transformaciju i ostvare mogućnost za napredovanje.

Evo kojim znakovima retrogradni Pluton donosi divnu čaroliju u život:

Blizanci – Pobjeda strahova

Više nema razloga za strah, dragi Blizanci. Retrogradni Pluton želi ojačati vašu svijest na polju intimnosti i financija.

Povratak zdravog balansa u vaš život čini da postanete najbolje verzija sebe. Snažna osobnost koja ne poznaje strahove i nesigurnosti, već se prepušta životnim avanturama i pobjedama.

atma.hr – 39

Djevica – Pronalazite svoju sreću

Retrogradni Pluton vas uči da živite. Sve uspostavljene granice koje su vas blokirale na putu ka sreći, sada nestaju iz vašeg života.

Oživljavate svoje strasti i živite punim plućima. Nova životna perspektiva donosi vam predivne šanse za budućnost.

Jarac – Preporođeni svakim novim danom

Kada bi se o vašem životu napisala knjiga, kako biste je nazvali? Dragi Jarci, tko ste vi i tko želite postati?

Retrogradni Pluton vam pomaže da uništite toksična uvjerenja i napokon ostvarite osobni uspjeh. Uslijed pozitivnih unutrašnjih promjena, vaši planovi počinju se realizirati.

Vodenjak – Mijenjate duh vaših odnosa

Samo zato što nešto ne vidite, to ne znači da to nije prisutno, dragi Vodenjaci. Retrogradni Pluton nije samo testiranje vaše vjere, već i snažno povezivanje sa svojom duhovnom stranom.

Sve loše navike i neosnovani strahovi nestaju. Gubi se sve što vas je sputavalo da vaš emotivni odnos napreduje. Ovaj retrogradni ciklus donosi divne promjene u ljubavi.

atma.hr – 78
Lav – Dobre promjene rutina

Imate li tijekom dana vremena da ostvarite sve planove vaših sretnih zvijezda? Srećom, retrogradni Pluton donosi čudesne promjene na vaše polje zdravlja, potiče vas da obnovite svoju energiju.

Sada možete učiniti sve što želite. Ne postoje šanse za gubljenje vremena – svaki trenutak donosi šansu za blagostanje.

lovesensa.rs

84 HEMP MONEY BELT

Himalayan Hemp - Money Belt torbica

Uniseks 'torbica oko struka' od prirodne konoplje

Prekrasne ručno izrađene 'money belt' torbice za oko struka.

Veliki izbor, obilje boja! Svaka Himalayan 100% Hemp torbica je jedinstvena, napravljena od eko konoplje, ručno rađena u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 108 kn - Izaberi svoju torbicu OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here