Designed by Freepik

Na pragu smo prvog ljetnog mjeseca koji simbolički donosi novi period u životu. Mnogi znakovi Zodijaka će imati šanse da se kupaju u sreći, ali samo pojedini će to uspjeti ostvariti. Evo koji znakovi će biti miljenici sreće!

atma.hr – 52
Ribe

Stiže vam dvostruko pokroviteljstvo Venere već 2.6.. To znači da ćete pronaći sreću u ljubavi! Ako već imate partnera, posvetite mu se, organizirajte ponovni medeni mjesec, rasplamsajte strasti!

Ako ste u potrazi za ljubavlju, ovog mjeseca postoji velika vjerojatnost da ćete je sresti na najneočekivanijem mjestu, na koje uopće niste pomišljali. Također, zahvaljujući Veneri dobit ćete snagu da završite sva teška pitanja koja se tiču vaše karijere.

Također, lipanj/jun donosi sreću Ribama koje žele radikalno promijeniti svoj život i postati najbolja verzija sebe. Moći ćete se osloboditi negativnih emocija i starih rana iz prošlosti i riješiti stare probleme.

Strijelac

Nikakvi negativni aspekti planeta ni na koji način neće utjecati na vas! Ništa vam neće moći poremetiti planove, naročito ne one koji se tiču posla.

Što se tiče financija, možete računati na povećanje prihoda. Sada je idealno vrijeme da zatražite povišicu i unaprjeđenje!

Ako imate sjajnu ideju, trebalo bi da ugleda svjetlost dana! Vaša sreća će se udvostručiti.

atma.hr – 52
Lav

Venera će vas učiniti nevjerojatno privlačnim za suprotni spol. Postat ćete neodoljivi i samim tim privući sjajne šanse da upoznate svoju srodnu dušu.

Moći ćete uživate u sjajnoj atmosferi na poslu, kolege će se prema vama odnositi s toplinom i naklonošću i bit će vam na raspolaganju za sve vrste pomoći.

Pod utjecajem Venere, vaša intuicija će biti pojačana, kao i moć zapažanja. Pametno ih iskoristite.

ASTRO NATALNA KARTA BANNER

Vaga

Tijekom lipnja/juna moći ćete se oslobodite svih pritužbi, loših misli i razočaranja.

Posvetite se uređenju svog doma, da ono postane sigurno mjesto i oaza mira i spokoja, čak iako živite sami.

Ako se bavite kreativnim stvarima, lipanj/jun vam otvara vrata novih misli i ideja.

atma.hr – 52
Blizanci

Intuicija i povoljan položaj planeta omogućit će vam da izbjegnete neoprezne odluke i loše izbore koje ćete možda biti u iskušenju da donesete.

Ako se odlučite na promjene, naročito mjesta stanovanja ili posla to će biti dobar izbor.

Najveći uspjeh čeka one koji se stalno kreću, upoznaju druge ljude, sklapaju poslove…

sensa.mondo