Foto: stocksnap.io

Vagama se nakon 20. listopada/oktobra smiješi susret s osobom koja će im se jako svidjeti. Za Strijelce je ovaj mjesec jako povoljan jer će imati priliku zaraditi novac kojem se nisu nadali.

atma.hr – 78
Ova 3 horoskopska znaka mogu očekivati poboljšanja u određenim sferama života.

Blizanci

Blizanci mogu očekivati niz ekstremnih događaja, ali nikako ne donosite užurbane odluke, dobro razmislite o svemu prije nego što krenete u akciju. Ne brinite i ne paničarite jer ćete tijekom ovog mjeseca sve poteškoće brzo prebroditi.

Postoji mogućnost da upoznate osobu koja će vam biti velika podrška tijekom života i koja će se naći tu kada vam bude najpotrebnije. Krajem mjeseca vas očekuje period promjene i novih početaka.

Vaga

Vage se mogu nadati ostvarenju nekih velikih želja i snova. Listopad/oktobar je idealan mjesec za započinjanje novih poduhvata.

atma.hr – 75Moguće je unapređenje na radnom mjestu i veći priljev novca kojemu se niste nadali. Nakon 20. listopada/oktobra smiješi vam se susret s osobom koja će vam se jako svidjeti.

Strijelac

Osjetit ćete poboljšanje na polju financija od 10. listopada/oktobra. Ovaj mjesec je za Strijelce jako povoljan jer će imati priliku zaraditi novac kojem se nisu nadali.

Listopad/oktobar će za predstavnike ovog znaka biti mjesec velikih promjena na bolje. Posebno povoljni dani za vas su 28. i 29. listopad/oktobar.

stil.kurir.

atma.hr – 78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here