Foto: pixabay.com

Energiju Škorpiona osjetit će svi znakovi Zodijaka. Škorpioni su poznati kao misteriozne osobe, a pošto je ovaj znak pod utjecajem Marsa, ovaj “ratoborni” planet će mnogim horoskopskim znakovima donijeti promjene na svim poljima.

OGLAS 78 300×600 centriran
Neki horskopski znakovi će imati depresivne dane, neki će biti napeti i ljuti, dok će neki morati usporiti i sačekati da ovaj period prođe.

Za vrijeme ovog perioda sljedeća tri horoskopska znaka očekuje težak period, ali ovo nije kraj svijeta. Ponekad je potrebno usporiti i pripremiti se za putovanje koje vas čeka u budućnosti.

Ovan

Zar niste uzbuđeni zbog sezone Škorpiona? Jeste li znali da sa Škorpionima imate puno sličnosti? Mars je vaš planetarni vladar i tradicionalni vladar Škorpiona, tako da imate mnogo više zajedničkih stvari nego što ste mislili.

Sunce prolazi kroz vašu osmu kuću seksa i transformacije i zbog toga je moguće da upadnete u loše raspoloženje ove sezone. Ali ne razmišljajte previše o tome i ne vršite pritisak na sebe. Sve ovo je ciklus i ovo je vaše vrijeme da se povučete i regenerirate prije nego što nastavite dalje.

U bliskoj budućnosti pronaći ćete nove avanture zato što će Jupiter ući u vašu devetu kuću putovanja. U redu je da se odmorite ove sezone, uglavnom zato što u budućnosti očekujete putovanje.

39

Strijelac

Nema panike jer sada Jupiter ulazi u vaš znak, što je sjajno za vas. Ali u sezoni Škorpiona, trebate usporiti i napuniti baterije. Napravit ćete još jedan krug oko sunca i potreban vam je kompletan odmor koji možete koristiti.

U stvari, ako ne želite provesti vrijeme sami, ova sezona je period kada morate prihvatiti usamljenost. Nema potrebe da se plašite. Svi zaslužuju malo odmora.

Lav

Pošto Sunce putuje kroz vašu četvrtu kuću u vaš dom i obitelj, uopće vam neće biti lako usporiti. Važno je znati da je sve u redu. Ovo je vrijeme da nađete udobnost u zadovoljstvima koje vaš dom nudi dok ste okruženi svojim najdražima.

Ne znači da će ova sezona biti potpuno loša. Možda ćete biti napeti, ali ćete biti okruženi ljudima koje volite, a to je najvažnija stvar. Sada je red da budete sebični i da se brinete za sebe.

zenskimagazin

OGLAS 78 300×600 centriran
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.