Talijanski liječnik Giuseppe Nacci autor je knjige “Tisuću biljaka protiv raka bez kemoterapije” u kojoj na 650 stranica koristeći 2.050 službenih medincinskih dokaza i 2.100 raznih bibliografskih referenci govori o liječenju raka. Ova knjiga vrlo detaljno opisuje razne vrste raka, prehranu, farmaceutsku industriju i opasnosti GMO-a.

Na samom početku knjige (koja je sa talijanskog prevedena na engleski) autor ističe kako je kopiranje i presnimavanje ove knjige dozvoljeno (u papirnatom ili digitalnom formatu) i besplatno bez ikakvog interesa za zaradom.

“Najčešće jednostavna istina je ta kojoj se uopće ne vjeruje. Možeš se oporaviti od raka, ali ne i od kemoterapije: od 50 ljudi koji imaju rak i koji se odluče na kemoterapiju, samo jedan će biti živ nakon 5 godina od prvog ciklusa liječenja kemoterapijom”, napominje autor na početku knjige.

U nekoliko navrata u knjizi su navedeni popisi biljaka: str. 161., str. 339., itd. (radi se o nekoliko tisuća spomenutih biljaka)

“U ovoj knjizi nazivi su identificirani s latinskim nazivima – prema modernoj znanstvenoj klasifikaciji (pogledaj Poglavlje 20) – citirano je 2.050 službenih znanstvenih publikacija, više od 2.100 različitih bibliografskih referenci (pogledaj Poglavlje 21), korisnih u dubinu, što potvrđuje različite argumente naznačene ovdje”. (Poglavlje 20 – str. 339.) U ovoj knjizi je objedinjeno sve što ste znali o raku!

KNJIGA JE BESPLATNA. DIJELITE JE!

Knjiga u pdf-U: Giuseppe Nacci: “Tisuću biljaka protiv raka bez kemoterapije” (knjiga je na engleskom jeziku)

Autor: Marijana Katalinić
dnevno.hr

Prethodna objavaPraktična odvojenost u duhovnosti
Slijedeća objavaZašto volimo grejp?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here