Foto: pixabay.com

“Kada sam na plaži prakticiram Šetnju zahvalnosti, gdje zahvaljujem Stvoritelju, Izvoru, Svemiru, mojim duhovnim vodičima i anđelima čuvarima, prijateljima i obitelji s obje strane vela, Majci Zemlji i mom višem ja. Nikad konkretno ne tražim ništa materijalno, jer nas materijalizam dijeli kao ljude.”

Uvijek govori dobro o drugima…
Zakon privlačnosti donijet će vam ono što prevladava u vašem umu. Što ako ste sada u stanju promijeniti buduće događaje jednostavno razmišljanjem i afirmacijama?

Čak i najjednostavnije stvari čine razliku, kao što je propuštanje automobila u promet ili otvaranje vrata nekome.

Svaki dan pokušavam stići do plaže koja je udaljena 3 milje hoda. Kada sam na plaži, također prakticiram “Šetnju zahvalnosti”, gdje zahvaljujem Stvoritelju, Izvoru, Svemiru, mojim duhovnim vodičima i anđelima čuvarima, prijateljima i obitelji s obje strane vela, našim galaktičkim susjedima i prijateljima, Majci Zemlji i mom višem ja.

Izražavam ljubav i zahvalnost svima i dodajem da ću nastaviti slušati i biti vođen, otvorenog uma, otvorenih ušiju, očiju i srcem, piše Gregg Prescott za Zentasiu.

Također tražim obilje u svemu što je dobro u životu, kao i zaštitu i sigurnost u svim područjima života.

Nikad konkretno ne tražim ništa materijalno, jer nas materijalizam dijeli kao ljude.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Ovo je ono što ja govorim:

Dragi Stvoritelju, Izvore, Svemiru, duhovni vodiči i anđeli čuvari, prijatelji i obitelji s obje strane vela, galaktički susjedi i prijatelji, više ja i Majko Zemljo.

Žao mi je ako ovo ne govorim toliko često koliko bih trebao. Oprostite mi.

Hvala vam za svu vašu bezuvjetnu ljubav, zaštitu, sigurnost, potporu i obilje u svemu što je dobro u životu jer obećavam da ću slušati s otvorenim očima, ušima, umom i srcem.

Molim da svi kodovi u mojoj DNK budu trajno iznova zapisani za najveću optimizaciju ljudske funkcije, kao i da aktiviraju sve prošle, sadašnje i buduće niti DNK, tako da mogu iscijeliti sebe i druge u najboljem interesu čovječanstva.

Također vas molim da šaljete energiju ljubavi, iscjeljenja iz vaših srčanih centara i da je širite koliko god možete kroz planet, galaksiju, svemir.

Više od ičega, volim te.

Dok hodam do mjesta gdje izražavam svoju zahvalnost, zamišljam “mjehur ljubavi” koji obuhvaća sve oko mene. Ponekad ću se nasmiješiti i reći “Dobro jutro” ljudima s kojima uspostavim kontakt očima, ali iznutra kažem: “Volim te.”

Uvijek govori dobro o drugima…
Također pokušavam inkorporirati mantru u kojoj kažem sebi da se moja DNK mijenja kako su svi moji kodovi otvoreni. Molim sve one kojima izražavam zahvalnost, da mi pomognu otvoriti ove preostale kodove, tako da mogu iscijeliti sebe i druge u najboljem interesu čovječanstva.

Unutar ove Šetnje zahvalnosti postoji ravnoteža služenja sebi i služenju drugima, sve u najvišim vibracijama istine i ljubavi.

Ako u svoj život ugradite sličnu rutinu (slobodno izmijenite nešto i učinite je SVOJOM), otkrit ćete da će se svijet promijeniti oko vas. Ne mogu izraziti važnost mišljenja pozitivnih misli jer je svaka misao energija koja izlazi u eter i postoji kao mogućnost za buduće događaje.

Također, dobit ćete dodatne pogodnosti apsorbiranja pozitivnih elektrona kroz vaša stopala ako hodate bosi. Također, ako hodate po plaži, hodajte u blizini vode kako biste dobili dodatne prednosti negativnih iona iz valova koji udaraju u obalu. Ti negativni ioni su ono što čini da se osjećate dobro dok ste na plaži!

Šaljem vam beskrajnu LJUBAV I SVJETLO!

Gregg Prescott

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

46 SAL RACHELE: INTEGRACIJA DUŠE

Sal Rachele: INTEGRACIJA DUŠE

Dobrodošli u zoru novog Zlatnog doba!

Ova knjiga počinje tako da nam pokazuje točno zašto je svijet onakav kakav jest, a onda nastavlja objašnjavajući kako ga promijeniti, i ostvariti prekrasno Novo Doba napretka, radosti, ljubavi i prosvjetljenja. Knjiga detaljno opisuje tajne duše, i kako uskladiti sve naše razine postojanja u moćnu, zajedničku i veličanstvenu cjelinu.

“Najkompletnija knjiga o kanaliziranju iz viših svjetova koja razotkriva razine postojanja naše duše. Topla preporuka!” – Krešimir Mišak

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.