Foto: pixabay.com

Čitava godina je pred nama, s novim prilikama, izazovima, mogućnostima. O nama ovisi kako ćemo ih iskoristiti. Stoga nije loše znati koji će dani biti energetski najpovoljniji, kako bismo lakše privukli sreću, uspjeh, riješili zadatke i obaveze i napravili planove kako ne bismo gubili vrijeme u budućnosti. Lunarni kalendar za 2022. godinu donosi listu najpovoljnijih dana koje prema horoskopu treba pametno iskoristiti!

atma.hr – 78
Siječanj/januar

01. siječanj/januar: Godina počinje opadajućim Mjesecom u Strijelcu. Ovaj dan je pogodan za bavljenje nekretninama i za učenje novih vještina.

05. siječanj/januar: Energija rastućeg Mjeseca u Vodenjaku pogodna je za pregovore i sklapanje poslova.

12. siječanj/januar: Izlazak Mjeseca u Biku je jedan od najpovoljnijih dana u siječnju/januaru, jer je idealan trenutak za ostvarivanje snova

13. siječanj/januar: Energija ovog dana pod okriljem rastućeg Mjeseca u Blizancima pogodna je za putovanja, sprovođenje planova i zadataka.

19. siječanj/januar: Pod utjecajem opadajućeg Mjeseca u Lavu, najbolje je da se oslobodite strahova i navika koje vam blokiraju energiju.

27. i 29. siječanj/januar: Mjesec u opadanju u Strijelcu – vrijeme je za poslovne i pravne poslove.

atma.hr – 52
Veljača/februar

01. veljača/februar: Ovaj dan bit će harmoničan zahvaljujući mladom Mjesecu u Vodenjaku. Na ovaj dan energija se obnavlja i postoji prilika da se razvija u svim područjima.

09 .veljača/februar: Pod utjecajem rastućeg Mjeseca u Biku, dobro je vrijeme za bavljenje financijskim problemima. Ako se udubite u sebe i svoje ciljeve, moći ćete postići uspjeh i izbjegnuti greške.

10. veljača/februar: Rastući Mjesec u Blizancima omogućava da se nosite sa svim preprekama i da slobodno donosite odluke.

17. veljača/februar: Utjecaj opadajućeg Mjeseca u Djevici pogoduje romantičnim vezama i vođenju financija.

22. veljača/februar: Ovaj bit će pod okriljem opadajućeg Mjeseca u znaku Škorpiona. Ovi dani su pogodni za pravljenje planova i oslobađanje od svega površnog.

28. veljača/februar: Posljednjim danom ovog mjeseca dominirat će opadajući Mjesec u Vodenjaku. Potrudite se da vam ništa ne remeti dobro raspoloženje.

banner ostvari svoje

Ožujak/mart

03. ožujak/mart: Rast Mjeseca u Ribama omogućit će da završite trenutni posao. Pravovremeni odmor može vam pomoći da ostanete aktivni i puni energije kako biste bili spremni za promjene.

07., 08. ožujak/mart: Ovim danima će vladati rastući Mjesec u Biku. Tijekom ovog perioda, intuicija je izoštrena, a zahvaljujući tome ćete lakše riješiti složene probleme.

16. ožujak/mart: Rast Mjeseca u Djevici pogoduje donošenju odgovornih odluka. Komunikacija s voljenim osobama doprinijet će jačanju obiteljskih veza.

23., 24. ožujak/mart: Ovih dana opada Mjesec u sazviježđu Strijelca. Vrijeme je dobro za fizičku aktivnost, putovanja i rješavanje birokratskih pitanja.

29., 30. ožujak/mart: Mjesec će krajem ožujka/marta biti u Ribama, a to će pogodovati rješavanju starih problema.

atma.hr – 78
Travanj/april

6., 7. travanj/april: rast Mjeseca u Blizancima je dobro vrijeme za rješavanje pitanja koja ne zahtijevaju ustrajnost niti naporan rad.

14. travanj/april: Pod utjecajem rastućeg Mjeseca u Djevici bit će lakše rješavati financijska pitanja. Energija sazviježđa će vam pomoći da donesete ispravne odluke i da se fokusirate na važne stvari.

18. travanj/april: Mjesec je u opadanju i u savezu sa sazviježđem Škorpiona donosi energiju radosti i oslobođenja. Dan je dobar za planiranje i komunikaciju.

23. travanj/april: Opadajuća faza Mjeseca u savezu s Vodenjakom pogodna je za organiziranje događaja, podučavanje i sprovođenje novih ideja.

banner za stvari ORGONSKE PIRAMIDE

Svibanj/maj

01. svibanj/maj: Ovog dana dominirat će rastući Mjesec u Biku. Energija je povoljna za rješavanje bilo kakvih financijskih pitanja.

03. svibanj/maj: Ovog dana, pod okriljem rastućeg Mjeseca u Blizancima, energija se povećava, a blagotvorno je usmjeriti je na stvari koje ne zahtijevaju veliku pažnju. Astrolozi preporučuju da se usmjerite na pozitivno kako biste se bez problema nosili sa poteškoćama.

05. svibanj/maj: Jednim od najpovoljnijih dana svibnja/maja dominirat će rastući Mjesec u Raku.

10., 11. svibanj/maj: Rast Mjeseca u Djevici je vrijeme za donošenje odgovornih odluka, praćenje planova i pronalaženje harmonije.

17. svibanj/maj: Mjesec u opadanju u Strijelcu je vrijeme za putovanja, opuštanje i pronalaženje unutrašnje slobode.

21., 22. svibanj/maj: Najbolje je stjecati nova znanja, učiti iz iskustva i praviti planove tijekom boravka opadajućeg Mjeseca u Vodenjaku.

27., 28. svibanj/maj: Mjesec je na izlasku iz Bika. Astrolozi preporučuju da posvetite vrijeme rješavanju financijskih pitanja i stvaranju udobnosti u vašem domu.

31. svibanj/maj: Ovo je dan je dobar da se posveti zdravlju i vođenju aktivnog načina života. Ovo olakšava Mjesec koji raste u Blizancima.

atma.hr – 52
Lipanj/jun

04., 05. lipanj/jun: Snažna energija sazviježđa Lava, u kombinaciji sa rastućim Mjesecom, pogodna je za uspostavljanje kontakata, povećanje autoriteta i donošenje mudrih odluka.

09. lipanj/jun: Pod okriljem rastućeg Mjeseca u Vagi, dan će biti pogodan za kreativnost i borbu protiv nedoumica.

13. lipanj/jun: Izlazak Mjeseca u Strijelcu je uspješan za važne poduhvate i odlučne akcije. Astrolozi preporučuju da budete neovisni i da ne dozvolite nikome da vam se miješa u posao.

15., 16. lipanj/jun: Mjesec u opadanju će dva dana provesti u sazviježđu Jarca. Astrolozi preporučuju rješavanje pitanja vezanih za nekretnine, kao i da posvetite vrijeme osobnim odnosima.

26., 27. lipanj/jun: Pod utjecajem opadajućeg Mjeseca u Blizancima, dobro je baviti se dovršavanjem starih ili ranije napuštenih slučajeva, radom na greškama i revidiranjem planova.

30. lipanj/jun: Rastući Mjesec pogoduje otklanjanju grešaka i završavanju projekata koji su u toku.

FENG SHUI GIF

Srpanj/jul

04., 05. srpanj/jul: Rast Mjeseca u Djevici je vrijeme za odlučnu akciju. Ovih dana bit će lakše raditi stvari koje zahtijevaju naporan rad.

09., 10. srpanj/jul: Važnim odlukama najbolje je da se bavite tijekom boravka rastućeg Mjeseca u znaku Škorpiona. Ovi dani su dobri za oslobađanje energije kako biste postigli uspjeh.

12. srpanj/jul: Energija rastućeg Mjeseca u Strijelcu pomoći će da steknete dobru reputaciju i privučete sreću. Važno je da dan provedete bez žurbe.

21. srpanj/jul: Mjesec u opadanju u Biku je savršeno vrijeme za planiranje. Ovo će pomoći u otklanjanju nevolja u budućnosti i izbjegavanju fatalnih grešaka.

26., 27. srpanj/jul: Ovih dana opadajući Mjesec bit će u Raku. Energija dana pogodna je za rješavanje starih pitanja, traženje odgovora i pronalaženje unutrašnje slobode neophodne za donošenje odgovornih odluka.

31. srpanj/jul: Pod utjecajem rastućeg Mjeseca u Djevici, važno je usredotočiti se na rješavanje važnih pitanja. Uz naporan rad, uspjeh je vrlo blizu.

atma.hr – 78
Kolovoz/avgust

02., 03. i 04. kolovoz/avgust: Rast Mjeseca u Biku pogodovat će svim poslovnim aktivnostima, koje će biti uspješne uz samoorganiziranost i odgovornost.

07., 08. kolovoz/avgust: Izlazak Mjeseca u Strijelcu – vrijeme je da završite ono nedovršeno.

11. kolovoz/avgust: S rastom Mjeseca u Vodenjaku, imate mogućnost da promovirate nove ideje i promijenite život na bolje.

17., 18. i 19. kolovoz/avgust: opadajući Mjesec će provesti tri dana u znaku Bika. Ovo je dobro vrijeme da pročistite svest i preispitate planove za budućnost.

25. kolovoz/avgust: Mjesec u Lavu opada, a ovaj dan je povoljan za rješavanje pitanja vezanih za skupe investicije – kuću ili automobil.

banner za knjige NOVAC I ZAKON PRIVLACENJA

Rujan/septembar

01., 02. rujan/septembar: početak jeseni bit će optimističan. Rastući Mjesec u Škorpionu budi intuitivne sposobnosti, zahvaljujući kojima će biti moguće ostvariti ambiciozne planove i izbjeći probleme.

03. rujan/septembar: Najbolje je rješavati birokratske probleme i financijske transakcije u periodu kada je Mjesec u porastu te prelazi u znak Škorpije.

07. rujan/septembar: Rast Mjeseca u Vodenjaku je vrijeme za donošenje važnih odluka i sprovođenje planova. Astrolozi preporučuju da vjerujete u svoj uspjeh.

16., 17. rujan/septembar: Pod utjecajem opadajućeg Mjeseca u Blizancima, astrolozi preporučuju putovanje. Daleko od kuće, bit će prilike za stjecanje korisnih kontakata.

23., 24. rujan/septembar: Bit će lakše riješiti stvari iz prošlosti i staviti točku na teška pitanja dok je u Djevici Mjesec u opadanju.

28. rujan/septembar: Opadajući Mjesec u Škorpionu – vrijeme za aktivan rad i sve poslovne sastanke.

atma.hr – 52
Listopad/oktobar

01. listopad/oktobar: Drugi mjesec jeseni je vrijeme za učenje i romantično druženje.

05., 06. listopad/oktobar: Rast Mjeseca u Vodenjaku – vrijeme za rješavanje ranije odloženih pitanja. Energija ovih dana je pozitivna i neće biti problema.

11., 12. listopad/oktobar: Mjesec je u opadanju u Biku, a ovo vrijeme je pogodno za rješavanje financijskih pitanja, kao i za sređivanje stvari u vašem domu.

19., 20. listopad/oktobar: Mjesec opada u Lavu. Ovaj period je namijenjen rješavanju nagomilanih problema.

25., 26. listopad/oktobar: Mlad Mjesec u Škorpionu je savršeno vrijeme za ažuriranje i reviziju svojih planova. 26. je idealno vrijeme za komunikaciju s voljenima i jačanje obiteljskih veza.

28., 29. listopad/oktobar: Rast Mjeseca u Strijelcu je pogodan za trgovinu.

banner za stvari DRVO SRECE

Studeni/novembar

01., 02. studeni/novembar: Posljednji mjesec jeseni počinje rastućim Mjesecom u Vodenjaku. Ovih dana sreća će biti na strani onih koji uvode nove tehnologije i ne plaše se da mijenjaju planove.

10., 11. studeni/novembar: Mjesec u opadanju u Blizancima je pogodan za stvaralački rad i razvoj talenata.

15., 16. studeni/novembar: Dani opadajućeg Mjeseca u Lavu su vrijeme za stjecanje duhovne slobode i novih iskustava.

22. studeni/novembar: Mjesec u opadanju u Škorpionu donosi energiju za nove planove.

24. studeni/novembar: Mlad Mjesec u Strijelcu bit će harmoničan dan i sve će biti lakše napraviti.

29. studeni/novembar: Izlazak Mjeseca iz Vodenjaka potiče na smjele poduhvate.

30. studeni/novembar: Mjesec koji raste posljednji dan studenog/novembra provest će u Ribama pa je trenutak idealan za važne odluke.

atma.hr – 78
Prosinac/decembar

06. prosinac/decembar: Rast Mjeseca u Biku je odlično vrijeme za rješavanje financijskih pitanja, vraćanje dugova i ulaganja.

07. prosinac/decembar: Mjesec u Blizancima je pogodan za energične poslove koje neće biti teško završiti.

14., 15. prosinac/decembar: Mjesec u opadanju u Djevici je pogodan za putovanja.

20. prosinac/decembar: Pod utjecajem opadajućeg Mjeseca u Škorpionu, lako se završavaju ranije napušteni poslovi.

21. prosinac/decembar: U periodu kada je Mjesec u opadanju u Strijelcu, važno je učiti iz iskustva mudrih mentora.

29. prosinac/decembar: Rast Mjeseca u Ribama pogodan je za dizanje odnosa na višu razinu u ljubavnoj vezi i za nova poznanstva.

sensa.mondo