Foto: pixabay.com

Uskoro završava turbulentna 2020. i vrijeme je za nove stvari i nova iskustva. Glavni fokus bit će na velikim promjenama! Ipak, bit će neophodno da izađete iz zone komfora i potrudite se kako bi se snovi ostvarili, a univerzum će vas podržati u vašim namjerama. 2021. bit će posebno uspješna za ova četiri znaka Zodijaka!

atma.hr – 78
U 2020. godini suočili smo se s velikim izazovima! Sada se 2020. završava, približavamo se Velikoj konjukciji i dugo očekivanom Dobu Vodenjaka pa je vrijeme za nove, ljepše stvari i divna iskustva.

Radujte se novom početku.

Glavni fokus sljedeće godine je na velikim promjenama. Ipak, bit će neophodno da izađete iz zone komfora i da se potrudite kako bi se snovi ostvarili, a univerzum će vas podržati u vašim namjerama.

U 2021. godini sreća u ljubavi i novcu očekuje ova 4 znaka zodijaka:

Ovan – Velike odluke u ljubavi

Od početka ljeta do kolovoza/avgusta, osobe rođene u znaku Ovna imat će priliku upoznati dušu za kojom su odavno tragali. Ovaj odnos nije prolazna avantura, već jaka i trajna veza o kakvoj godinama sanjate.

Oni koji su u vezi, željet će napraviti korak više u odnosu s partnerom. Mnogi Ovnovi razmišljat će o vjenčanju, zajedničkom životu i neće se plašiti promjena.

Profesionalni i financijski aspekti života također napreduju, stoga nemojte se ustručavati predlagati vlastite ideje.

atma.hr – 75Lav – Sjajan period za karijeru

Utjecaj Jupitera donosi vam sreću u ljubavi, kao i šansu da upoznate dobrog partnera. Najviše šansi za ovu priliku očekuje vas do mjeseca srpnja/jula.

Lavovi koji su u vezi ili braku razmišljaju o roditeljstvu, a mnoge od njih do kraja 2021. godine očekuju lijepe vijesti.

Ovo je odlična godina za pokretanje novog posla i ostvarenje starih ambicija. Pravite planove za karijeru, trudite se ostvariti željeno. Savjet – manje kritizirajte samog sebe.

Djevica – Stavljate svoj život na prvo mjesto

Očekuje vas vrlo uspješna godina, naročito na polju ljubavi. Od kolovoza/avgusta imat ćete sjajnu priliku da upoznate nove ljude i uđete u vezu koja će biti vrlo uspješna.

Oni koji su u emotivnom odnosu obnovit će odnos s partnerom i pobijedit će svaku prepreku. Ljubav je jača od svih izazova!

Djevice će i u 2021. godini naporno raditi, kao i obično, ali sada se jedna stvar mijenja na bolje – očekuje vas nagrada za vaš trud i rad. Bit ćete ugodno iznenađeni i polaskani.

atma.hr – 78
Jarac – Oluja ljubavi prati vas ovog ljeta

Osobe koje su rođene u znaku Jarca očekuje unutrašnji mir i harmonija. U 2021. godini možete očekivati divan poklon univerzuma ovog ljeta. Očekuje vas prava ljubav! Ako ste već u vezi, očekuje vas val ugodnih osjećaja i vraća se strast u vaš odnos.

Usamljene Jarce očekuje burna i nevjerojatna romansa. Iako nećete biti raspoloženi za novu vezu, ljubav će se dogoditi iznenada.

Očekuje vas napredak i na polju karijere i financija. Ovo je godina u kojoj imate sjajnu priliku da steknete nove vještine i znanja, a sa svakim novim saznajem stječete sposobnost koja će vam donijeti prosperitet i poslovni uspjeh.

Sretni brojevi za ova 4 znaka u 2021. godini:

Djevica: 16, 24, 15, 25, 45, 5, 30, 47, 93, 3

Ovan: 1, 22, 34, 45, 76, 3, 9, 98, 43, 10

Jarac: 1, 3, 7, 46, 5, 15, 51, 39, 41, 94

Lav: 45, 63, 42, 10, 11, 1, 33, 87, 9, 14

lovesensa

67 STVORITE NOVO JA

DR. JOE DISPENZA: STVORITE NOVO JA

Oslobodite se sputavajućih navika i obrazaca i izgradite svoju novu stvarnost

Želite li promijeniti naviku, ali ne uspijevate? Želite li stvoriti novo „ja“, ali ne znate kako? Dr. Joe Dispenza objašnjava nam da su naše navike povezane s našim mozgovima te kako ih promijeniti.

Knjiga Stvorite novo "ja" Biblija je koja će vas naučiti „da postanete tvorac svoje sudbine“. Njegov se pristup temelji na kvantnoj fizici koja nas uči da se u nevidljivom polju energije kriju beskrajne mogućnosti te da energija odlazi onamo kamo usmjerimo svoju pažnju. Posljedično, svi smo tvorci materijalnog svijeta.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here