Foto: pixabay.com

Slušajte unutrašnji glas, povežite se sa svojim srcem. O tome ovisi kakvu ćete realnost stvoriti. Stelijum Riba 2022. je tu da nas uroni u more osjećaja i pojača naše fantazije.

atma.hr – 52
Sezona Riba koja je počela 18. veljače/februara i trajat će sve do 20. ožujka/marta donosi nam emocionalnosti, empatiju i puno eterične energije. Ove godine ove teme Riba bit će dodatno pojačane, jer će mnogi važni planeti biti u ovom vodenom znaku tijekom ožujka/marta pa čak i travnju/aprilu.

Kada se grupa od tri ili više planeta nalazi u istom horoskopskom znaku u isto vrijeme, to je u astrologiji poznato kao “Stelijum”, a stelijum Riba 2022. je tu da nas uroni u naše osjećaje i pojača naše fantazije.

Ribe su promjenjivi vodeni znak Zodijaka, a njihova energija je sanjiva, intuitivna i maštovita. Zahvaljujući svom vodenom elementarnom utjecaju, Ribe su duboko povezane s našim emocijama, a njene vibracije usmjerene su na osjećaje koji nas potiču da se dublje i bolje upoznamo sa sobom.

Ribama vlada mistični planet Neptun u modernoj astrologiji i sretni planet Jupiter u tradicionalnoj astrologiji. Kada imamo stelijum planeta u Ribama, kao što ćemo imati tijekom ožujka/marta i travnja/aprila 2022. godine – to može pojačati našu emotivnu stranu, jer su Ribe jedan od najosjetljivijih znakova Zodijaka.

Sunce, Mjesec, Merkur, Venera i Mars bit će u stelijumu u Ribama 2022. godine u različitim točkama, kao i Jupiter i Neptun. Očekujte da ćete provesti neko ozbiljno vrijeme plivajući kroz mora ovog znaka orijentiranog na osjećaje.

atma.hr – 52
Stelijum u ožujku/martu 2022.

Stelijumi su uvijek posebni! Moderni vladar Riba, iluzorni planet Neptun, bit će u Ribama većinom 2022. godine, a njen tradicionalni vladar, sretni planet Jupiter, će također ovdje provesti veći dio godine. Ova dva planeta nisu se spojila u Ribama više od 150 godina, zato će sada zavladati specifična energija.

Sunce je ušlo u Ribe 18. veljače/februara, pridruživši se Jupiteru i Neptunu u osjetljivom znaku Ribe. Ovo je započelo sezonu Riba u 2022. godini, tijekom koje solarni reflektori osvjetljavaju pitanja duhovnosti, sentimentalnosti i naših intuitivnih čula tijekom čitavog ožujka/marta.

Dok je početak sezone Riba sredinom veljače/februara pojačao naše emocije, prava sezona Riba počinje u ožujku/martu, pod zrakama mladog Mjeseca u Ribama od 02. ožujka/marta. Ova lunacija je u skladu s Jupiterom i pruža nam odličnu priliku da se povežemo s našim unutrašnjim ja i manifestiramo najvoljenije želje.

05. ožujka/marta, dva dana nakon mladog Mjeseca, Sunce se povezuje s Jupiterom u Ribama po prvi put od 2010. godine, donoseći ogromne mogućnosti za kreativni rast i razvoj.

Nekoliko dana kasnije, 09. ožujka/marta, planet Merkur će također ući u Ribe – čineći ovo planetarno gomilanje u Ribama zvaničnim stelijumom. Kada je Merkur u Ribama, mi mislimo srcem i dopuštamo našim osjećajima da govore.

FENG SHUI GIF

Travanj/april 2022 – Magičan stelijum u Ribama

20. ožujka/marta, Sunce će napustiti Ribe i započeti sezonu Ovna, a zatim i Merkur izlazi iz Riba tjedan dana kasnije, 27. ožujka/marta. Zvjezdana pauza neće dugo trajati, pošto romantični planet Venera ulazi u Ribe 05. travnja/aprila.

Tijekom ovog perioda, naši izrazi ljubavi i naklonosti poprimaju posebno osjetljivu i suosjećajnu atmosferu, a svi horoskopski znakovi će biti skloni da se osjećaju kao beznadni romantičari. Kako bismo doprinijeli magiji, Venera je “uzvišena” kada je u Ribama, što znači da će ovaj period biti lijep, ugodan, pun romantičnih iskri.

12. travnja/aprila očekuje nas svjetlucavi zenit stelijuma Riba, koji je moćan aspekt konjunkcije između Jupitera i Neptuna – dva kozmička vladara Riba. Ovaj spoj planeta u Ribama nije se dogodio od 1856. i neće se ponoviti sve do 2188. godine, što ga čini astrološkim događajem koji se događa jednom u životu i pojačava fantastičnu energiju ovog perioda.

S Venerinim ljubaznim prisustvom, ovo je prelijepo vrijeme za prihvaćanje novih početaka u ljubavi, kreativnoj umjetnosti i emotivnim odnosima.

atma.hr – 52
14. travnja/aprila, planet orijentiran na akciju, Mars, se pridružuje Veneri, Jupiteru i Neptunu u Ribama, čineći utjecaj ovog stelijuma još moćnijim. S Marsom u Ribama, skloni smo jednostavno vidjeti kuda nas vodi plima, a ne da poduzimamo konačnu akciju, a naši osjećaji mogu imati veliki utjecaj na način na koji jurimo svoje ciljeve.

Ova grupa planeta će zajedno ploviti znakom Riba do kraja mjeseca, zato se oslonite na svoju intuitivnu stranu, zagrlite svoje snove i pustite svoje osjećaje da slobodno teku.

Priljev planetarne energije Riba koja dominira astrologijom tijekom ožujka/marta i travnja/aprila utjecat će na sve znakove Zodijaka, tako da je odlično vrijeme da se povežete sa svojim unutrašnjim sanjarom i prihvatite neke horoskopske osobine Riba.

banner za knjige nulta frekvencija

Kada smo potopljeni u morima ovog vodenog znaka, vjerojatno ćemo osjećati svoje emocije na snažniji način. Umjesto da ih potiskujete, pronađite način da se povežete s njima i prihvatite ih bez osuđivanja.

Ova vibracija također osvjetljava našu maštu i nudi sanjive ideje, kreativnost i inspiraciju, tako da maksimalno iskoristite kreativni potencijal Stelijuma Riba i usmjerite svoje emocije u nešto lijepo i simbolično.

Slušajte unutrašnji glas, povežite se sa svojim mislima i srcem. O njima ovisi kakvu ćete stvarnost stvoriti. Pošto je stelijum Riba obojen emocijama i romantikom – pokušajte misliti pozitivno usprkos teškoćama i iskoristite neke posebne prilike koje se iznenada pojave na životnom putu.

sensa.mondo