Već petu godinu organiziramo terapijska i edukacijska putovanje u magičnu južnu Indiju, grad Madurai, na samome vrhu indijskog poluotoka.

U renomiranom AVN Ayurveda centru http://www.avnarogya.in/ raditi će se terapije ‘panchakarme’, jedinstvene prirodne tehnike za uspostavljanje balansa, čišćenje, oporavak i pomlađivanje cijelog organizma.

Terapijama u AVN klinici prethode individualne dijagnostičke konzultacije s ayurvedskim liječnikom na klinici koji prepisuje terapiju za vrijeme boravka. Terapije se svakodnevno vrše uz medicinski nadzor i prilagođavaju se individualno po potrebama i dijagnozama. Tijekom našeg boravka u klinici uz terapiju imat ćemo i dnevni jutarnji sat yoge, meditacije, vježbe disanja i ayurvedske radionice, te upoznati kulturu, povijest i ljepotu južne Indije.

Cijena paketa boravka u klinici je 80 eura dnevno.*

U cijenu je uključeno:
1. Doček i prijevoz s aerodroma Madurai
2. Boravak u dvokrevetnoj klimatiziranoj sobi 3. Terapije po uputama liječnika koje traju oko 2h dnevno i uključuju masaže, detoksikaciju, preparate za 1x terapiju dnevno 4. Ayurvedski pregled i konzultacije, dnevni pregledi i monitoring od strane liječnika u AVN ajurvedskoj bolnici 5. Tri obroka (vegetarijanska prehrana iz bio proizvodnje u centru) prilagođena individualnim potrebama i terapiji 6. Jutarnja yoga, meditacija i tehnike disanja 7. Izlet u obližnji Madurai, indijsku Atenu s vodičem.
8. Instrukcije i preporuke za samo-pomoć nakon programa

Cijena ne uključuje avionski prijevoz do Madurai-a za koji cijena iznosi iz Zagreba oko 650 eura i kotizaciju za aranžman koja iznosi 850 kn.

Fakultativni izleti nisu uključeni u cijenu.

Idealan broj putnika / grupe je 12-15 osoba. Dužina boravka ovisi o individualnim potrebama, preporuka je od 14 – 30 dana.

Za sva pitanja i prijave kontaktirajte Nebojšu Rađenovića na 095/ 730 4379

* Cijena može varirati minimalno i ovisi o tečaju dolar/euro i potrebnoj terapiji, bazirana je na 1x terapiji i masaži dnevno, dnevnim liječničkim pregledima i kontrolama, a u dogovoru i potrebi moguće je raditi i 2 terapije dnevno.

Možete se prijaviti ili poslati pitanje ovdje: [email protected]

Nebojša Rađenović
Ayurveda Consultant
www.antiage.hr
www.detoxistria.com

Prijaviti se možete i preko Drumtidam prijavnice

Prethodna objavaNemojte ostaviti čašu vode pokraj kreveta preko noći! Evo zašto!
Slijedeća objavaMandala za energiziranje prostora – Akril, Unikat
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.