Foto: pixabay.com

Jesen je vrijeme promjena i novih dostignuća. Ljudi nakon ljetnih odmora dobivaju snagu i pokušavaju nešto promijeniti u životu. To može biti promjena posla, položaja ili čak područje rada, kao i promjena partnera ili možda kupovina nekretnine. Svima se život mijenja, ali ovih 5 horoskopskih znakova mogu očekivati dramatične životne preokrete!

atma.hr – 78
Vaga

Vage na jesen očekuju dramatične promjene u osobnom životu.

Neki predstavnici ovog znaka napokon će moći prijeći u novi odnos s partnerom, to može biti ili ponuda da živite zajedno ili bračna ponuda.

Blizanci

Jesen može radikalno promijeniti život Blizanaca. Blizanci su dugo sanjali da se konačno oslobode “uredskog ropstva” i da počnu raditi nešto kreativnije i zanimljivije. Talentirani Blizanci teško se snalaze u rasporedima i rutinama.

Žele imati više slobode za svoju kreativnost. Upravo tu slobodu će im na jesen donijeti sudbina. Blizanci ovu priliku ne smiju propustiti.

Djevica

Marljivim Djevicama na jesen stiže unaprjeđenje na poslovnom planu.

Samo se ne smijete plašiti odgovornosti koja će “pasti” na vas s novom funkcijom.

atma.hr – 78
Ovan

Na jesen velike promjene stižu i u život Ovnova. Pripadnici ovog znaka navikli su raditi i odlučivati brzo; teško im je sjediti i mirno čekati.

Njihova impulzivnost će im na jesen konačno donijeti dobre stvari. Mnogim Ovnovima bit će ponuđen zanimljiv i složen projekt na poslu, koji će podrazumijevati ne samo povećanje prihoda, već i mogući prelazak na višu poziciju.

Vodenjak

Vodenjak će se također suočiti s dramatičnim promjenama u privatnom životu. Vodenjaci, isto kao i Blizanci, jako cijene slobodu i ponekad su zbog nje spremni odreći se svega i svih.

Na jesen mnogi predstavnici ovog znaka mogu primiti “neočekivani” udarac – voljena osoba iznijet će ultimatum ili podnijeti zahtjev za razvod ili najaviti raskid.

stil.kurir

81 ESTHER HICKS

Esther i Jerry Hicks: Tražite i dano vam je

Kako ostvariti svoje želje

Knjiga “Tražite i dano vam je” Esther i Jerryja Hicksa predstavlja učenja nefizičkog entiteta Abrahama: opisuje 22 moćna procesa koji će vam pomoći naučiti ostvarivati vlastite želje kako biste živjeli radosnim i ispunjenim životom kakav zaslužujete. Vaše je prirođeno pravo živjeti životom ispunjenim svime što je dobro – a ova knjiga pokazat će vam kako to postići u svemu. Knjiga “Tražite i dano vam je” otkriva moćne procese koji nam pomažu prepustiti se pozitivnom tijeku života. Pred vašim će očima nastati posve novi svijet.

Cijena: 119 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here