Art: Eduardo Rodriguez Calzado / EduardoRodriguezCalzado.com

od 14. 10. do 07. 11 2017. i od 22. 10. do 9. 12. 2017.

Dok su Venera i Mars u Vagi, traje jedan od boljih perioda za partnerstvo, udruživanja, zajedništvo, brak, javna događanja, kao i za mir i ljepotu u svim vidovima. Najpovoljnije je vrijeme za ulazak u brak, zaruke ili za učvršćivanje nekog partnerstva, stabilizaciju bračnog odnosa…

Ovo je vrijeme kada ljubav postaje stvarna, kada ćemo se uvjeriti da ona postoji. Tada se daju ljubavna obećanja. Zato je vrijeme povoljno za zaruke, za početak braka ili početak neke nove veze, koja ima šanse prijeći u brak. Predivna je ova Venera u Vagi, ona voli i željna je ljubavi, te ima uzvišene ljubavne ideale, a koji se sada mogu ostvariti.

Venera u Vagi zavodi šarmom, ljepotom, taktičnošću, usklađivanjem. Ona zna što je ravnoteža, što je sklad, a navodi i druge na usklađivanje u odnosima. Sada su dani lijepih manira, finog ponašanja, zavođenja sa stilom, uz lijepe geste, cvijeće i glazbu. Puno je i javnih događanja, izlazaka na javna mjesta, koncerte, filmske i kazališne predstave, festivale, kao i u kafiće i restorane sa lijepim ambijentom.

Dakle, dok je Venera u Vagi povoljno je vrijeme za izlaske, sastanke, okupljanja, pojavljivanja i prisustvo u javnosti. Voljenu osobu možete sada upoznati u nekom društvu, na javnom mjestu, koncertu, umjetničkom eventu ili na nekom drugom prijatnom mjestu. Što ste više otvoreni za ljubav i sklad u odnosima, toliko ćete je u ovom periodu i imati, a ovisi i o tome koliko ste je u stanju svojim željama i ponašanjem privući. Ne zaboravite, sada ljepota, šarm, taktičnost i želja za usklađivanjem donose ljubav i ujedinjenje u ljubavi.

Mars je 22. 10. ušao znak Vage i tu će biti pod utjecajem Venere u Vagi, što znači da će se lakše usklađivati muške i ženske ljubavne želje i strasti. Sada mogu postati bolji partnerski odnosi kroz toleranciju, ljubaznost i dogovaranje. Mars, dok je u Vagi, bit će više zainteresiran za ljubav, šarm i ljepotu, pa će se partneri moći lakše uskladiti, uz naravno nešto truda i diplomacije. Posebno će sada biti više spremnosti za balansiranje.

Venera će najbolje u ljubavi i partnerstvu donijeti kada bude u dobrom aspektu sa Saturnom u Strijelcu, krajem 10. i početkom 11.mjeseca. Donosi ustrajnost u ostvarenju ljubavnih želja, utječući na stabilnost, posvećenost i odanost u partnerstvu. Ako niste u ljubavnoj vezi, od 30. 10. do 4. 11., moguće je da prepoznate osobu koja bi mogla biti u savršenom skladu s vama i koja vam može biti dobar partner u svemu.Mars sa ulaskom u Vagu, znak partnerstva, udruživanja i zajedništva, gde se nalazi i Venera, spreman je pratiti, vođen ljubavlju i ljepotom, te se i sam prepustiti ljubavi. Mars je sada sklon prilagođavati se Veneri u Vagi, odnosno pod njenim je utjecajem, a što umanjuje njegovu borbenost i uvećava energiju kroz udruživanje i zajedništvo, te sve što radi čini to zajedno u nekom partnerstvu. Ovaj period zato potiče udruživanje, zajednički rad i zajedničke aktivnosti. Bit će i više miroljubivosti i spremnosti za kompromise u ovim danima Venere i Marsa u Vagi.

Venera je u Vagu stigla u pravo vrijeme, jer je donijela više ljubavi i željenog sklada koje smo dugo priželjkivali. Ljepota, šarm, takt i smisao za mjeru čine sad da su odnosi drugačiji, da ima više spremnosti za uspostavljanje harmonije, usklađivanja želja i strasti. Venera u Vagi je dobronamjerna i miroljubiva, ali i odlučna da ostvari svoje želje, ali isto tako i želje partnera. Venera u Vagi je sada tu da nas nauči lekcijama vezanim za usklađivanje, suradnju i ljubavnu razmjenu. Njoj je svrha zajedništvo, a dok je u znaku koji se odnosi na brak i partnerstvo, donosi jaku težnju da imamo nekog tko nam je blizak, tko nam je partner u ljubavi.

Onima okrenutim poslu, posebno osobama s podznakom u Biku, Venera u Vagi donosi poslovnog partnera ili ljubavno-poslovnog. U ovom periodu težnja za ljepotom stvara ljepotu u svemu. Venera u Vagi donosi da smo u stanju stvarati harmoniju u sebi i oko nas. Ona je spremna da prihvatimo različitost, da shvatimo da je ono drugačije u stvari naša dopuna koja može učiniti da se osjećamo ispunjeno jedino ako prihvatimo drugu stranu, partnera, prijatelja, bilo koju voljenu drugu osobu, kao nekog tko je takav kakav je. I tako stvaramo sklad.

Sada u ove jesenje dane postojat će veća spremnost za mirno rješavanje problema u vezama. Obratite pažnju, u vašem okruženju će se pojaviti osoba koja je tu da vam da nešto više nego inače, a kojoj je važno da se i vi, kao i ona, osjećate zadovoljno i ispunjeno ljubavlju. Ta je osoba tu da vam ispunjava želje ili da vam da savjet, jer ona ne samo da sada teži ljubavi i ljepoti, već odiše i jednom unutrašnjom ljepotom iza koje stoje mudrost i taktičnost. I ne samo to, ona vas zna učiniti radosnim, zabaviti vas, omogućiti da uživate u druženju, ali i potaći u vama ljubav, ljepotu i istinu.

Dok je Venera u Vagi sreća nam dolazi kroz odnose s drugima, bilo poslovno partnerske, bilo romantično ljubavne, bilo prijateljske odnose, u njima ćemo sada lakše postizavati sklad. Ona nam daje da budemo više prilagodljivi, skloni ustupcima, lijepim gestama, te da pridobijemo druge pokazivanjem pažnje i ljubavi. Venera u Vagi ljepotom prožima svaki kontakt, jer unosi je u svaku gestu, ponašanje i izgled. Ona nas čini ljepšim i poželjnijim, jer pojačava smisao za ljepotu i pomaže u uljepšavanju u svim profesijama vezanim za ljepotu, uljepšavanje i umjetnost.


Widget not in any sidebars

Venera u Vagi izvrsno zna djelovati na izazove i iskušenja, odnosno na situacije u kojima dolazi do remećenja sklada, mira i ljubavne harmonija, a bit će povremeno i toga u periodu, od 26. do 30. 10., kada će Venera biti u kvadratu s Plutonom u Jarcu. Ovaj aspekt donosi pojačane strasti i napetost u odnosima. Osobne želje će biti jake, kao i ljubomora i potreba za dokazivanjem.

Tada može doći do iskazivanja potrebe za ljubavnom moći, za kontroliranjem partnera ili dominacijom što može izazvati ljutnju i prijetnju da se uvučemo u ljubavni konflikt. Zato krajem 10. mjeseca se nastojte savladati, više nego uobičajeno. Budite taktični, odlučni i svjesni da je opasnost prisutna, te da trebate stišavati strasti, ako vam je stalo do voljene osobe. Neka barem jedan od partnera stišava i gasi vatru, rasplamsale strasti ljubomore. Na financijskom planu mogući su iznenadni preokreti, a kod nekih i gubici.

Vrijeme izazova i uzbuđenja stiže nekoliko dana kasnije, krajem 11. i početkom 12., kada će Venera biti opoziciji s Uranom u Ovnu. Tada će Uran vući Veneru ka nečem novom, izazovnom i neizvjesnom, što može remetiti mir u odnosima, te izazvati nemir i napetost. Neočekivano tada može iskrsnuti nešto što vuče u rizik ili kratkotrajnu ljubavnu avanturu. Taj zanos može biti jak, izbaciti vas iz ravnoteže, ali i stvoriti mogućnost udaljavanja ili prekida nekog odnosa. Taktičnost će se gubiti, jer različite su želja partnera što će remetiti bliskost u vezi. Ako ste sami možda ćete u ovom periodu opozicije ući u vezu, ali znajte da ona, iako uzbudljiva i iznenadna, neće potrajati.


Widget not in any sidebars

Ako ste u vezi i stalo vam je do nje, ovakav rizik može narušiti vaš odnos. Ovo je vrijeme kada će, ako su ljubav i potreba za zajedništvom dovoljno jake, doći do održavanja veze. Za neke će ovo biti vrijeme udaljavanja ili prekida veze, uslijed nepovoljnih okolnosti. Za druge, kraj 11. i početak 12. bit će vrijeme kada će morati biti taktični, strpljivi, popustljiviji. Ovo su dani kada može doći i do financijskih većih promjena, preokreta ili problema, pa treba biti oprezan i izbjegavati rizik na financijskom planu, ako vam je podznak u Djevici, Vodenjaku ili na početku Riba.

Svetlana Milenković-Filipović

APITERAPIJA

Dr. KAPŠ - APITERAPIJA


Liječenje pčelinjim proizvodima

Sve o svojstvima i primjenama meda, propolisa, peluda, matične mliječi, voska i pčelinjeg otrova. Savjeti za 330 bolesti, povijest, istraživanja, prevencija, terapije i recepti.

Stručna knjiga namijenjena pčelarima, liječnicima, farmaceutima, ali i svakome tko proučava primjenu prirodnih proizvoda u prevenciji i liječenju ili traži rješenje za svoj konkretan zdravstveni problem.

Tvrdi uvez, 440 stranica, format 16×24

Cijena: 351 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaZašto pomoći drugome?
Slijedeća objavaTest dr Dellinger: Radite li posao za koji ste rođeni? Oblik koji vas najviše privlači otkriva sve!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.