Želite dublje iskusiti yogu, resetirati se, ponovno uspostaviti kontakt s vječnom mudrošću i inspiracijom u sebi? Želite se DUBOKO OPUSTITI UZ NOVE TEHNIKE MEDITACIJE I VELIČANSTVENI ZVUK GONGA? Želite nadograditi svoj sustav vlastite vrijednosti i otpustiti nepotrebna uvjerenja?

OVAJ RETREAT JE FANTASTIČNA PRILIKA ZA NOVI KORAK NA PUTU ZDRAVLJA, SREĆE I OBILJA!

Pridružite nam se u nezaboravnom, predivnom i transformirajućem iskustvu dvodnevnog retreata u srcu Moslavine, samo 60 min. od Zagreba. 

Priuštite si duboki odmor, povežite se s Izvorom i napunite se životnim energijom kroz grupno prakticiranje ASANA, KRISHNA KRIYE, PRAYER YOGE, BIJJA MANTRI. Podržat ćemo vas slasnim i zdravim obrocima, zdravom vodom i prekrasnim zvučnim kupkama prije spavanja. Pomoći ćemo vam da se povežete sa svojom unutarnjom čarolijom, da pronađete neiscrpan izvor energije u sebi i vratite se svojoj autentičnosti – vratite se sebi!

U petak 10.12. se upoznajemo, razgibavamo i zagrijavamo za ostatak vikenda. Družimo se, opuštamo i povezujemo uz Pranayamu, Yoga Nidru, večeru i GONG kupku.

U subotu 11.12. uživamo u Asanama, Krishna Kriyi, Yoga Nidri, radionici Zdrava voda, Prayer Yogi i GONG zvučnoj kupki.

U nedjelju 12.12. nastavljamo dizati vibraciju i oslobađamo se krivih uvjerenja. Na rasporedu su Asane, Krishna Kriya, Yoga Nidra, grupna RTT terapija ‘’JA SAM DOVOLJNO VRIJEDAN’’ i BIJJA mantre.

Družite se s nama i naučite jedinstvenu tehniku disanja – KRISHNA KRIYU – vrlo moćnu tehniku koja pročišćava i energizira tijelo, dubinski čisti naš cijeli sustav na svim razinama postojanja. Na nježan, ali snažan način povezuje nas s našom istinskom prirodom dubokog mira i blaženstva. Ovu divnu tehniku opisao je Sri Krishna u Bhagavad Giti.

Uronite s nama u duboka stanja svijesti kroz YOGA NIDRU – DUBOKO I SVJESNO OPUŠTANJE, opustite se uz pomoć najmoćnijeg alata kojeg imamo – ZVUKA. Iscjeljivat ćemo sva naša tijela (fizičko i sva suptilna), otklanjati strahove, te pronaći i proširiti duboki mir koji se krije u nama.

Na radionici ZDRAVA VODA saznat ćete o čemu ovisi kvaliteta vode, kako popraviti kvalitetu vode i kako dobiti strukturiranu vodu (izrazito zdravu vodu stabilne strukture) koja besprijekorno čisti vaše tijelo i održava vas zdravim i mladolikim.

Upoznajte PRAYER YOGU – moćnu i potpuno neškodljivu metodu otvaranja srčane čakre i buđenja kundalini (životne snage). Prayer Yoga je tehnika koja energetski čisti prostor i pomaže nam ostvariti unutarnju čistoću koja je potrebna da primimo božanski blagoslov. Dok izvodimo Prayer Yogu i kupamo se u valovima čiste ljubavi voda mijenja strukturu i pretvara se u strukturiranu vodu.

Nakon večere zaronit ćemo u prostranstva ugode i pripremiti se za spavanje prepuštajući se Mirni i čarobnom zvuku GONGA. Zvukovi i vibracije gonga vode nas u meditativno stanje u kojem nestaju prostor i vrijeme. Naše fizičko, emocionalno, mentalno i duhovno tijelo rezoniraju sa zvukom i vibracijom gonga. Meditacije u ležećem položaju uz sviranje gonga nazivaju se „zvučne kupke“. Razlog tome je što se nakon meditacije osjećamo kao nakon masaže, opušteno i prisutno. Vibracije gonga nas masiraju bez dodira. Kupka obično traje oko 60 minuta i svaki sudionik postavlja svoju osobnu namjeru (prizivanje ljubavi u život, otpuštanje blokada u tijelu, smanjenje stresa, zdravlje….). Zvučna vibracija svetog gonga vodi nas na osobno meditativno putovanje i dovodi do protoka energije, otpuštanja blokada te dubokog opuštanja. Zvuk i vibracije gonga potiču kreativnost i intuiciju. U dubokom meditativnom stanju gong će potaknuti protok životne energije kroz sve naše energetske centre.

Poseban poklon svim polaznicima retreata je GRUPNA RTT TERAPIJA ‘’JA SAM DOVOLJNO VRIJEDAN’’ koja će vam omogućiti da osvijestiite kako, gdje, kada i zašto ste usvojili uvjerenje da niste dovoljno vrijedni i da ga otpustite. Iako je često formirano u ranom djetinjstvu i skriveno u našoj podsvijesti to uvjerenje je kod većine ljudi glavni razlog zašto si ne dozvoljavaju da budu sretniji, zdraviji i uspješniji u životu. OVO JE PRVI PUT U HRVATSKOJ DA SE GRUPNO IZVODI RTT TERAPIJA ‘’JA SAM DOVOLJNO VRIJEDAN’’ NA HRVATSKOM JEZIKU. Više o RTT terapiji pročitajte na http://www.kresimirbevanda.com/index.php/rtt-terapija

Nakon laganog i osvježavajućeg nedeljnog ručka druženje ćemo završiti uranjajući u divnu vibraciju BIJJA mantri. Prepustit ćemo se zvukovima koji njeguju i uravnotežuju rad čakri i uvode nas u stanje dubokog mira i opuštenosti.

Petra Gatehouse Kresimir Bevanda Vikend retreat 4

Smjestit ćemo se u predivnom kompleksu Vimal akademije u samom srcu Moslavačke Slatine.

Voditelji retreata:

Petra Gatehouse – suosnivačica i voditeljica Nuvens Yoga centra. Certificirana učiteljica Sri Sri Yoge, SSYTT i Hatha-Raja RYT 200. Instruktorica napredne tehnike disanja Krishna kriye (rebirting / vivation breath). Više na … https://nuvens.hr/o-nama-nuvens-yoga-centar/

Krešimir Bevanda – vlasnik i voditelj Yoga studia JOGIN. Zaljubljenik u Yogu, magistar elektrotehnike, instruktor Tantre i certificirani RTT terapeut. Više na http://www.kresimirbevanda.com/index.php

Specijalni gost:

Mirna Radošević – voditelj zvučne GONG kupke, više ovdje

Vrijeme retreata:

Pet-Ned 10.-12.12.21.

Druženje započinje u petak,10.12. u 17.00 sati okupljanjem i dobrodošlicom
i traje do nedjelje 12.12. u 16.00 sati.

Cijena retreata (program, smještaj, 2 ručka i 2 večere, doručak opcionalan)
1.800 kn

Prijaviti se možete na:
[email protected] ili 099 6754 175

Petra Gatehouse Kresimir Bevanda Vikend retreat 2

Nakon prijave potrebno je uplatiti akontaciju od 300 kn na žiro račun:

Matrix obrt za poduku
IBAN: HR 1423600001102495231
Opis plaćanja : WEEKEND YOGA RETREAT

Retreat je moguće otkazati i dobiti povrat novca do 3.11.21.

Nakon prijave šaljemo vam detaljne upute o mjestu održavanja i programu retreata.

Zbog ograničenog broja sudionika i velikog interesa, rezervirajte svoje mjesto što prije!

Čekamo vas otvorena srca!

Vidimo se 🙂

Petra Gatehouse Kresimir Bevanda Vikend retreat 3