Ružičasti kvarc, poznat kao kamen ljubavi, donosi nježnost, toleranciju, praštanje. Naziv je dobio po svojoj boji, a u  hrvatskom jeziku poznat je još pod nazivom “ružičnjak” ili “ružičasti kvarc”. Dimenzije: 3 x 3 cm. Težina: 26 gr.

atma.hr – 45

Više:

Ružičasti kvac je kamen bezuvjetne ljubavi i beskrajnog mira. Smiruje, pomaže kod čišćenja nakupljenog bijesa, srdžbe, ljubomore, strahova. To je najvažniji kristal za srce i srčanu čakru. Pročišćava i otvara srce na svim nivoima, donosi duboko unutarnje iscjeljenje i ljubav prema sebi. Umiruje i odličan je  za upotrebu u krizi ili traumi.

Ukoliko želite privući ljubav, ružičasti kvarc je savršen za to. Ako ga smjestite pored svojeg kreveta ili u kut ljubavi u svojem domu, toliko je efikasan u privlačenju ljubavi i veza prema vama, da mu je često potreban ametist da ga stiša. U postojećim vezama obnovit će povjerenje i harmoniju i potaknuti bezuvjetnu ljubav. Potiče vjernost u ljubavi i prijateljstvu.

Ružičasti kvac nježno izvlači negativnu energiju i zamjenjuje je vibracijama ljubavi. Jača empatiju i osjećajnost i pomaže kod prihvaćanja neophodnih promjena. Držanje ružičastog kvarca pojačava pozitivne afirmacije. Ružičasti kvarc vas uči kako da volite sebe.

Ovaj kamen potiče samoopraštanje i samoprihvaćanje. Pomaže nam pronaći put do duhovnosti, prema umjetnosti, ponajviše prema glazbi koja potiče njegove vibracije i razvija fantaziju, inspiraciju, duhovne kreacije i sposobnost gledanja u budućnost.

Preporuča se uvijek veći komad rozenkvarca držati u blizini električnih aparata jer uklanja  elektromagnetska zračenja. Trebalo bi ga držati u svim prostorijama u kojima boravimo više od jedne trećine dana. Štiti od štetnih podzemnih zračenja, a isto tako za zdraviji san preporučuje se blizu kreveta držati rozenkvarc uz gorski kristal.

Ljekovita svojstva:

  • Jača srce i uklanja nečistoće iz tjelesnih tekućina
  • Pomaže kod problema s plućima i grudima
  • Liječi bubrege i nadbubrežne žlijezde
  • Ublažava vrtoglavicu
  • Povećava plodnost
  • Smiruje opekotine i plikove
  • Uljepšava ten
  • Neutralizira otrove

Rozenkvarc piramida

miniRužičasti kvarc, poznat kao kamen ljubavi, donosi nježnost, toleranciju, praštanje. Naziv je dobio po svojoj boji, a u  hrvatskom jeziku poznat je još pod nazivom “ružičnjak” ili “ružičasti kvarc”.

Dimenzije: 3×3 cm

Težina: 26 gr

Cijena: 149 kn

+ Poklon kutija

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here