Plava svjetlost aure a

Ova predivna narukvica izrađena je u kombinaciji poludragog kamena mystic aura kvarca, gorskog kristala, plavog čipkastog ahata i titanium aura kvarca. Harmonizira čakre, smiruje, iscjeljuje na svim razinama.

atma.hr – 45

Više:

Gorski kristal odnosno kvarc najsnažniji je iscjelitelj na planetu. Ovaj kristal radi na vibracijskom nivou, prilagođenom specifičnim energetskim potrebama osobe koja ga koristi u svrhu iscjeljivanja.

Kvarc detoksicira i revitalizira tjelesne organe, energetske centre tzv. čakre odnosno djeluje kao “čistač” duše, povezujući fizičku dimenziju s duhom i umom.

Kvarc je također poznat po tome što štedi energiju manifestiranu u bilo kojem obliku (u jednom eksperimentu kvarc je bio pričvršćen za dovod goriva u automobilu – utvrđeno je da je uslijed povećanja iskorištenja potencijala benzina kao organskog pogonskog goriva kvarc utjecao na smanjenje potrošnje istog).

Stimulira imunološki sustav i dovodi tijelo u ravnotežu. Harmonizira sve čakre.

Povećava fizičku sposobnost i usklađuje vas s vašom duhovnom svrhom. Ako se koristi u meditaciji, pomaže odstranjivanju svih smetnji. Na mentalnom nivou pomaže koncentraciji i poboljšava memoriju, te ju “otključava” – pomaže prisjećanju davno zaboravljenog.

Plavi čipkasti ahat je divan iscjeliteljski kamen. Stimulira krunsku čakru, dovodeći energiju u polje aure. Njegova meka energija je opuštajuća i smirujuća, donosi smirenje uma.

Posebno je učinkovit za aktiviranje i iscjeljivanje grlene čakre, dopuštajući slobodno izražavanje misli i osjećaja. Otvara put iskustvima viših energija. Spada u moćno kamenje koje vas pazi i podržava.

Neutralizira bijes, infekcije, upale i groznicu. Pomaže kod verbalizacije misli i osjećaja i suprotstavlja se mentalnom stresu. Plavi čipkasti ahat je moćan iscjelitelj grla, otklanja probleme s ramenima i vratom, s infekcijama grla i s limfnim infekcijama.

Spušta temperaturu i otklanja blokade u nervnom sustavu, liječi rahitis i deformitete kostiju, iscjeljuje prijelome. Pomaže kapilarama i gušterači.

Mystic aura kvarc pomaže prilikom meditacije u smislu da je dovodi na viši nivo. On olakšava svjesni kontakt sa anđelima, duhovnim vodičima i našim unutrašnjim glasom. Kristal je koristan za iscjeljivanje na svim razinama, komunikaciju s anđelima i postizanje astralne projekcije.

Podiže svjesnost i pomaže pojedincu da primijeti ljepotu unutar i izvan sebe. Kristal ima sposobnost potaknuti prisjećanja na prošle inkarnacije, kao i kanaliziranje poruka iz viših dimenzija postojanja.

Titanium aura kvarc je kamen visoke vibracije. Donosi harmoniju, potiče kreativnost, introspekciju, psihičke sposobnosti, otvara treće oko. Štiti od elektromagnetskog zračenja. Iscjeljuje na svim razinama.

Plava svjetlost aure – Narukvica s plavim ahatom i 3 vrste kvarca

mini 3Perle mystic aura kvarca, gorskog kristala (kvarca), plavog čipkastog ahata i titanium aura kvarca nanizane na gumicu.

Gorski kristal najsnažniji je iscjelitelj. Plavi čipkasti ahat stimulira krunsku čakru, dovodeći energiju u polje aure. Mystic aura kvarc olakšava svjesni kontakt sa anđelima. Titanium aura kvarc donosi harmoniju, potiče kreativnost.

Cijena: 160 Kn