atma.hr – 52
Unikatni plavo-tirkizno-ljubičasti orgonski medaljon je mali orgonski uređaj koji prikuplja negativnu orgonsku energiju i pretvara je u pozitivnu.

Načinjen je pažljivim kombiniranjem određenih volumena visokokvalitetnih organskih i anorganskih materijala matrice. Orgonski uređaji ili orgoniti konstantno zrače zdravi orgon i automatski pretvaraju štetno zračenje (koje emitiraju elektronički uređaji i vanjski štetni utjecaji) u pozitivno i neutralno okruženje.

Ovo se događa pasivno, stoga uređaji ne trebaju napajanje ni održavanje. Nesmetan protok energije unutar i van našeg tijela omogućuje dobro zdravlje i vitalnost dok nedostatak ili disbalans pozitivne energije kreira bolest i depresiju.

Ovaj unikatni plavo-tirkizno-ljubičasti orgonski medaljon u obliku organskog kruga, izrađen je s ljubavlju od epoksi smole, poludragog kamenja, morske školjke, komadića zlatne mjedi i 22kt zlatnih listića – uz pozitivnu meditaciju za dobrobit svog nosioca.

Zaštita pozitivne energije osjeća se u svakodnevnom nošenju medaljona. Tijekom izrade u njega je utkana energija najviše univerzalne ljubavi za krajnju dobrobit svog vlasnika/vlasnice.

Plavo-Tirkizni Orgonski Unikatni Privjesak

Veličina: 4cm

Dužina: 45 cm

Debljina: 12 mm (1.2 cm)

Cijena: 155 kn

 

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here