Razdoblje Blizanaca traje od 22. svibnja do 21. lipnja 2015. godine.

Ovan (21.3. – 20.4)

Posao: Kao da ste se probudili iz zimskog sna i pokušavate “novim očima” sagledati sva događanja na poslovnoj sceni. Iako vrijeme nije idealno za akciju, gotovo cijelo razdoblje bit će povoljno za pripremiti teren za pokretanje već osmišljenih poslovnih projekata.

Početkom lipnja ponovo će biti aktualni izvjesni poslovni dogovori koje ste uspostavili prije nekoliko mjeseci. Poslije 30. svibnja, većina poslova bit će uspješno završena, sve će doći na svoje mjesto i ponovno ćete uspjeti kontrolirati situaciju. Najvažnije je da obratite pažnju na novac, odnosno da budete malo štedljiviji.

Ljubav: Tijekom prethodnih mjeseci bili ste pod velikom tenzijom, ali u međuvremenu ste postali odlučniji i sposobni riješiti većinu ljubavnih dilema. Spremni ste na akciju i željni promjena. Ukoliko ste u vezi, dobro razmislite prije nego što donesete konačnu odluku. Imate dojam da na vašu psihičku i emocionalnu sigurnost najbolje djeluju unaprijed dobro isplanirane situacije. Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu, na kraju ćete učiniti ono što vam srce nalaže, a ne glava.

Nezadovoljstvo trenutnim ljubavnim odnosom potaknulo vas je da krenete u ofenzivu. Ukoliko partner nešto ne poduzme, riješili ste zauzeti drugačiji stav. Neki Ovnovi bit će u dilemi da li prihvatiti tajnu vezu ili ne, a sve u želji da se osvete partneru. Mladi ili slobodni predstavnici znaka promijenit će način zavođenja i trudit će se maksimalno ispoštovati emotivne potrebe osobe s kojom će pokušati ostvariti vezu.

Zdravlje: Osim povremene glavobolje i nervoze, nećete imati ozbiljnijih zdravstvenih problema. Ipak, obratite više pažnje na hormonalne promjene.

Bik (21.4. – 21.5)

Posao: Financije su vam uvijek na prvom mjestu. Niste voljni mijenjati navike kada je posao u pitanju. Očekujete realizaciju jednog važnog posla koji bi vam bitno uvećao prihode. Međutim, doći će do zastoja u poslu, pa će sve biti odgođeno za mjesec, dva. I pored toga, ovaj projekt donijet će vam veliku popularnost ili pohvale kolega. Ipak, pazite kako se postavljate prema suradnicima, jer će u tom razdoblju biti naglašeno polje neprijatelja.

Poslije 28. svibnja, Venera, inače vaš vladar, zauzet će takvu poziciju koja će vam osigurati uspjeh u gotovo svim poslovnim pothvatima. Tijekom posljednjih mjeseci kao da ste se izgubili i većinu započetih poslova niste uspjeli završiti. Konačno je tome došao kraj i možete se opustiti.

Ljubav: I dalje ste pod utjecajem lijepih emocija koje su vas preplavile prethodnog mjeseca. Ukoliko niste našli partnera, ne budite razočarani, jer niste od onih koji lako ulaze u vezu. Bikovi koji su uspjeli popraviti odnos s voljenom osobom ne bi se trebali previše opustiti jer će i dalje će biti na nekoj vrsti ispita.

Ukoliko ste zauzeti, vjerojatno ćete preispitivati ​​svoja i partnerova osjećanja, čak nije isključeno da partneru priredite ljubomornu scenu. Slobodne Bikove u ovom razdoblju očekuju zanimljiva poznanstva i ljubavne avanture.U svakom slučaju, cijelo razdoblje bit će idealno za dobar provod. Ukoliko imate stalnog partnera, prijat će vam novi događaji koji će pojačati ljubavnu harmoniju.

Zdravlje: Loše dijete, pretjerivanje s hranom i pićem izazivaju zdravstvene probleme. Ojačajte imunitet, čuvajte se prehlade, obratite veću pažnju na zube i krvni tlak.

Blizanci (22.5. – 21.6)

Posao: Najviše ste usmjereni na financije, ali i nezadovoljni jer malo toga možete promijeniti. Jednostavno, niste navikli da funkcionirate bez novca pa samim tim i neki vaši planovi su u zastoju. Dok se prihodi ne uvećaju, pazite na što trošite novac i pokušajte biti maksimalno štedljivi. Ukoliko razmišljate o promjeni posla, budite još malo strpljivi jer ovaj period nije povoljan za takav potez. Posebno je neizvjesna poslovna suradnja s inozemstvom.

Nešto što ste morali trpiti tijekom posljednjih mjeseci, konačno se privodi kraju i mada se nećete osloboditi tajnih neprijatelja, ipak ćete neke natjerati da promjene stav i da vas više poštuju. Zbog nekih problema iz prošlosti morat ćete potražiti savjet pravnih osoba i javno braniti svoj stav.

Ljubav: Stalo vam je da prevaziđete emotivnu krizu kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom koju želite priopćiti voljenoj osobi. Partner će negodovati i pokušati vas uvjeri u nešto drugo. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja uvijek pozitivno djeluju na vaše samopouzdanje. Emotivne dileme je moguće razriješiti, ali uz dodatno strpljenje i vrijeme. Izvjesno udaljavanje od voljene osobe trebalo bi vas potaknuti pronaći dobro rješenje.

Mlade i slobodne Blizance očekuju zanimljivi ljubavni kontakti koji će im biti zamjena za neke neostvarene želje. Ukoliko ste u vezi, mogući su konflikti s partnerom, a nije isključen ni privremeni raskid. Do sredine lipnja trebalo bi nešto poduzeti, jer nesuglasice oko nekih sitnica ili nedostatak partnerove pažnje mogu napraviti veliki jaz među vama.

Zdravlje: Pripazite na prehranu i redovito kontrolirajte tlak, šećer i masnoće u krvi.
Rak (22.6. – 22.7)

Posao: S poslom niste zadovoljni, što dodatno pojačava stres i nervozu, a u takvim uvjetima teško funkcionirate. Kontakti s inozemstvom i dalje su neizvjesni, a poslovna situacija često postaje suprotna očekivanim dogovorima.Većinu poslovnih planova, nažalost, morat ćete odgodite za bolje dane. Ne propustite nijednu priliku za suradnju s inozemstvom, ma koliko vam izgledala neprivlačno, jer će se situacija vrlo brzo preokrenuti u vašu korist. Napokon ćete izaći iz napetog poslovnog razdoblja, uspjet ćete ostvariti nekoliko izuzetno povoljnih poslova s ​​inozemstvom i tako stabilizirati financijsku situaciju.

Ljubav: Imate dovoljno snage samo kada se pored vas nalazi osoba s kojom možete podijeliti misli, emocije i inspiraciju. Znaci pažnje ili nježnosti koje pokazuje vaš ljubavni partner unose osjećanje bliskosti u zajednički život. Partner je često odsutan zbog poslovnih kontakata, zbog čega osjećate da ste pomalo zapostavljeni, ali to ne želite pokazati.

Ukoliko ste mladi ili slobodni, početkom lipnja imat ćete nekoliko zanimljivih kontakata s osobama koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Očekuje vas nova ljubavna romansa i to baš onakva o kakvoj maštate. Iskoristite maksimalno ovaj period za razne dogovore, susrete i društveni život. Ne zapostavljajte nijednog prijatelja ili kolegu koji vas mogu upoznati s nekim novim društvom. Ponovo ćete sresti osobe s kojima se dugo niste čuli niti vidjeli i bit ćete ugodno iznenađeni njihovim reakcijama. Vaš autentični šarm privlači suprotni spol pa će vam se istovremeno dopasti najmanje dvije osobe, a i vi njima.

Zdravlje: Manji problemi s mokraćnim kanalima i prehladama, a virusne infekcije mogu izazvati srčane tegobe.

Lav (23.7. – 23.8)

Posao: Razdoblje je povoljno za poslovne projekte sa osobama koje nisu iz vašeg mjesta ili su na boljim pozicijama u odnosu na vas. Međutim, ne očekujte veliku pomoć od njih, jer postoje određene prepreke u ispunjavanju Vaših ciljeva. Zato je bolje da rješavate manje poslovne projekte. Na poslu će drugi utjecati na vaše mišljenje što će vas činiti dosta nezadovoljnim i neodlučnim.

Ipak, budite spremni na preokrete i iznenadna prihvaćanja ponuda. Dugo ste trpjeli veliki pritisak, neizvjesnost i nagle preokrete, ali zahvaljujući položaju planeta mnogi poslovni problemi bit će riješeni u vašu korist, naročito poslije 29. svibnja. Velike promjene u tvrtki najzad idu u pravcu koji vama odgovara.

Ljubav: Što se tiče odnosa s partnerom, najčešće ćete biti na suprotnim pozicijama. Ali, kako ovog puta niste spremni na kompromise situacija bi mogla biti prilično napeta. Ne pokušavajte raspravljati o starim temama, jer nećete imati uspjeha u tome. Osobi koja vam se sviđa jasno pokažite da vam je stalo do harmoničnog odnosa, uzbudljive ljubavne romanse i strasne veze.

Slobodni Lavovi priželjkuju novu ljubavnu romansu ili flert s mlađim partnerom. Neki predstavnici znaka mogu se upustiti u tajnu ili vezu na daljinu. Nemojte se plašiti ljubavi koja bi vam mogla donijeti zadovoljstvo. Godine nisu bitne, ukoliko ste ispunjeni nadom i željom da volite i budete voljeni. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osjećaja. Lavove koji su u braku očekuje prilično napet period i nesuglasice s partnerom.

Zdravlje: Vrijeme je da posjetite ginekologa i riješite tegobe koje osjećate već duže vrijeme. Mogući su i manji problemi s probavom, pojačana nervoza i povremene glavobolje.

Djevica (23.8. – 22.9)

Posao: U ovom razdoblju možda nećete biti najzadovoljniji poslom, jer će biti mnogo prepreka, zastoja i probijanja rokova. Komunikacija s kolegama nije najbolja, jer ste im skretali pažnju i prije toga, ali oni kao da ne žele čuti. Malo ste se umorili od stalnog ponavljanja. Možda ćete biti u prilici da opet nešto ponovite, ali ovog puta uspjeh neće izostati. Očekujete pomoć više od suprotnog spola, više će vas podržavati i dodatno motivirati.

Mnogim pripadnicima znaka će se ukazati prilika za posao u inozemstvu ili rad u inozemnoj tvrtki, koju nikako ne smijete propustiti.

Ljubav: U vašem ljubavnom životu mnogo je nejasnoća, a vi ste u mat poziciji jer niste sigurni što bi trebalo poduzeti. Komunikacija s partnerom i dalje je problematična, ne želite emotivno vezivanje i smišljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje promjenjivo raspoloženje. Imponira vam saznanje da se nalazite pred radoznalim pogledima i da prepoznajete emotivne signale. Bit ćete raspoloženi da se zabavite, pa ćete se više družiti i zabavljati s prijateljima i poznanicima. Upravo u takvom okruženju možete upoznati novu, interesantnu osobu s kojom ćete ući u vezu.

Ukoliko ste u braku, obostrano nezadovoljstvo moglo bi dovesti do ozbiljnog konflikta. Ne trudite se postići kompromis, već pričekajte povoljniji trenutak da se pomirite. Skloni ste ljubomori i preuveličavanju situacije što će biti još jedan od izvora nesporazuma u ovom razdoblju.

Zdravlje: Raskorak u emocijama povremeno dovodi do neraspoloženja i pojačane nervoze, što loše utječe na vaše zdravlje. Najvažnije je da što prije shvatite da stvari na koje ne možete utjecati – ne smiju utjecati na vas.

Kliknite na stranicu broj 2 za ostale znakove