Foto: pixabay.com

Vladavina Djevice je počela, evo kako će to utjecati na našu sudbinu!

OVAN (21.03. – 20.04.)

Posao

Period počinje konjunkcijom Marsa sa Sjevernim čvorom i to odmah posle pomračenja Sunca, što nagovještava da vas očekuju velike, suštinske promjene, kako na osobnom tako i na poslovnom planu. Ovakav aspekt nikad nije dobar predznak, jer ukazuje na komplicirane događaje, prepreke i probleme koji se prevladavaju borbom. Situaciju će dodatno zakomplicirati retrogradnost Merkura do 6. rujna pa su mogući manji ili veći tehnički problemi ili nesporazumi u komunikaciji sa suradnicima. U isto vrijeme, Venera u četvrtom polju do 26. kolovoza ukazuje da ćete na početku perioda više biti zaokupljeni osobnim i obiteljskim pitanjima ili podjelom imovine. Poslije 6. rujna, kada i vaš vladar Mars prelazi u znak Djevice, moguće su promjene u poslovnom okruženju. Istovremeno, Jupiter u sedmom polju označava kolege nespremne da pomognu, teške dogovore i komplicirane poslove. Bilo kako bilo, budite strpljivi i izbjegavajte dugoročne dogovore.

Ljubav

Boravak Jupitera u polju partnerstva, znak je krupnih događanja na ljubavnom planu i novih mogućnosti za ozbiljne veze. Trenutni kvadrat sa Venerom iz četvrtog polja, koji traje do 26. kolovoza i potom se, prelaskom Venere u znak Lava pretvara u sekstil, ukazuju da se napetost u odnosu s partnerom smiruje i počinje period u kome se emocije i veza dovode u ravnotežu. Ovaj sekstil najviše pogoduje slobodnim predstavnicima znaka ili onima koji su riješili okončati vezu, jer će im pomoći da lakše nego inače “ulete” u novu ljubavnu shemu. Potražite osobu sličnih afiniteta, s istim sitemom vrijednosti i slobodno se prepustite ljetnim strastima i novim emocijama. Konjunkcija Venere i Sjevernog čvora 15. rujna označit će neku vrstu prekretnice za sve one koji su na pragu veze jer se tada okolnosti mijenjaju i neformalni odnosi se ili prekidaju ili prelaze u stabilnu vezu.

Zdravlje

Mogući respiratorni problemi, alergijske reakcije i stomačne tegobe. Povedite više računa o zdravlju, pazite na prehranu.

BIK (21.04. – 21.05.)

Posao

Do 26. kolovoza, Venera je u Raku, u kvadratu s Jupiterom, što znači da mnogo obećava, ali malo toga realizira. Da stvar bude gora, Merkur je retrogradan pa su svi dogovori nesigurni i nerealni. Budite oprezni prilikom planiranja novih poslova i fleksibilni po pitanju rokova, s mogućnošću promjene tijekom drugog tjedna rujna. Nakon navedenog datuma Venera ulazi u znak Lava, praveći sekstil s Jupiterom pa možete očekivati olakšanje na poslu, pozitivne promjene, bolju suradnju s poslovnim partnerima i usaglašavanje oko ranijih problema. Od kraja kolovoza možete očekivati poboljšanje materijalne i financijske situacije, nove mogućnosti za zaradu kao i rješavanje problema vezanih za nekretnine i imovinu. Osim sekstila s Jupiterom, od 2. kolovoza, Veneru podržava i Saturn aspektom trigona, a kako se ova planeta nalazi u osmom polju, moguć je priliv novca od drugih ljudi, klijenata i sponzora. Izbjegavajte uzimanje kredita.

Ljubav

Period počinje konjunkcijom vladara sedmog polja, Marsa sa Sjevernim čvorom, naglašavajući vašu duboku želju za promjenom koja će postati realnija kada se i vaša vladajuća planeta, Venera, približi Sjevernom čvoru. Cijeli period između ova dva aspekta protiče u traženju razloga za ili protiv trenutne situacije. Na ljubavnom planu posebno će biti zanimljivi dani oko 26. kolovoza, kada Venera mijenja znak i prelazi u Lava. Tada će do izražaja doći vaša jaka potreba za preispitivanjem odnosa s partnerom zbog dijametralno različitih stavova o budućnosti vašeg odnosa. Želja za promjenom bit će najizraženija do 5. rujna. Svi pripadnici znaka koji su u vezi ili braku trebaju prihvatiti ovaj period kao vrijeme provjere njihove ljubavi i utvrđivanja zajedničkih interesa. Slobodne očekuje niz zanimljivih susreta. Venerin prelazak u Lava donosi potpuno drugačije osobe u vaše okruženje i budi nove snove.

Zdravlje

Jupiter u šestom polju upozorava na moguće upale i infekcije unutrašnjih organa, posebno uroloških. Kod žena su ugroženi reproduktivni organi, a kog muškaraca prostata i debelo crijevo.

BLIZANCI (22.05. – 21.06.)

Posao

Merkur, vladar znaka je retrogradan do 6. rujna i to u znacima Djevice i Lava, odnosno u vašem četvrtom i trećem polju. Zato se unaprijed pripremite za moguće nesporazume i loše razumijevanje s najbližom okolinom i vježbajte strpljenje. Osim zategnutih odnosa u obitelji, komplicira se i situacija na poslu jer inzistirate na nekim stvarima čije vrijeme je prošlo. Potrudite se da usprkos svemu sačuvate dobru suradnju s kolegama , a ne da “tjerate mak na konac”. Tijekom idućeg perioda svima koji su ugovarali poslove ili radili s novcem, slijedi kontrola, posebno u prvih par dana perioda dok je Venera još u drugom polju. Olakšanje dolazi s ulaskom Venere u vama prijateljski znak Lava, od 26. kolovoza, kao i njen aspekt sekstila s Jupiterom. Ovakva konstelacija predstavljat će neki vid zakonske zaštite koju simbolizira Jupiter pa možete očekivati “relaksaciju” poslovnih odnosa ili protekciju nadređenih, ako napravite grešku u radu.

Ljubav

Saturn već dugo boravi u vašem sedmom polju i dodatno pojačava tenziju između vas i partnera pa se nemojte iznenaditi ako ovaj period bude obilježen raznim ljubavnim nesporazumima.

Aspekti su teški i dugotrajni, ali nakon polugodišnje retrogradnosti Saturn 25. kolovoza mijenja pravac pa se samim tim, mnoge stvari vezane za komunikaciju simbolički raspliću i olakšavaju. Umjesto uobičajene rasprave ili još češće isključene komunikacije, u idućem periodu stvari otopljavaju. Posebno što istovremeno s okretom Saturna, Venera ulazi u njemu trigonski znak Lava pa se neke stare zapetljane veze revitaliziraju na relativno povoljan način, ovisno o natalnoj karti, naravno. Ako ste sami, moguće je da ćete baš u ovom periodu sresti neku šarmantnu, novu osobu koja će vas zaintrigirati, a možda i osvojiti.

Zdravlje

Abdomen, crijeva i digestivni trakt su ugroženi i to ne samo tijekom ovog mjeseca nego duže, sve dok Mars bude u Djevici. Pripadnice ljepšeg spola trebaju povesti računa o hormonima, posebno o štitnoj žlijezdi.

RAK (22.06. -22.07.)

Posao

Retrogradno kretanje Merkura u vašem trećem polju ukazuje na nerazumijevanje s okolinom. Bilo da radite u timu ili samostalno, očigledno je da ne znate ili ne želite uspostaviti bolje odnose sa suradnicima. Krajem kolovoza, s prelaskom retrogradnog Merkura u vaše drugo polje, problematični odnosi se šire i na sferu financija. Bit će naizgled interesantnih ponuda, ali će se ispriječiti to što Merkur ili neće dozvoliti da se dovrše dogovori ili će se stvari odvijati suprotno od dogovorenog. Kako period počinje neposredno nakon mladog Mjeseca, sva vaša pažnja bit će usmjerena na osobnu satisfakciju. Ali, budući da su aspekti vezani uz posao prilično konfuzni, najvažnije je da sačuvate prisebnost i da postojeće poslovne odnose ne ugrozite hirovitim ponašanjem i eksperimentima. Planete u vašem drugom polju, najprije Mars, a potom i Venera, ukazuju na povećane troškove koji remete vašu financijsku stabilnost. Budite oprezniji sa novcem.

Ljubav

Vladar vašeg sedmog polja, planet Saturn 25. kolovoza mijenja smjer kretanja i nakon duže retrogradnosti vraća se u normalan hod. Za to vrijeme, Venera je u vašem prvom polju i označava potrebu za razmjenom emocija. Ulaskom u znak Lava, 26. kolovoza, planeta ljubavi stupa u harmonično polje i polako se približavajući aspektu trigona sa Saturnom popravlja loše i nestabilne veze iz prethodnog perioda. Izbjegavajte konflikte sa partnerom, kako biste sačuvali dragocjenu energiju i psihološku ravnotežu, jer su aspekti nestabilnosti privremeni. Nesporazumi koji povremeno unose nemir u vaš odnos s voljenom osobom zahtijevaju posebno strpljenje i toleranciju. Slobodni pripadnici znaka bit će u prilici da dožive nezaboravnu ljubavnu avanturu. Uživajte u čarima ljetne romanse, bez prevelikih očekivanja.

Zdravlje

Saturn u šestom polju ukazuje na moguće probleme vezane za unutrašnje organe. Jetra, žuč i gušterača su vaše slabe točke. Provjerite krvnu sliku.

LAV (23.07. – 22.08.)

Posao

Previše planeta u vašem prvom polju u ovom periodu stvara veliku konfuziju na poslovnom planu i blokira uobičajenu aktivnost, posebno u periodu kada Mars izlazi iz dominacije Sunca. Paralelno s Marsovim udaljavanjem, od 26. kolovoza, planeta Venera ulazi u vaš znak i tu boravi zajedno sa Marsom do 5. rujna, unoseći dodatni nemir u već “uzavrelu” situaciju. Čak i da vaš temperament nije pretežno koleričan, a ego naglašen, kao što jest, spomenute planete bi vam “zapaprile” život. U ovakvim okolnostima, vaše ponašanje bit će van kontrole pa ćete biti nesnosni i sebi i ljudima sa kojima surađujete. Potrudite se završiti sve veće obaveze u periodu do kraja mjeseca, nemojte dozvoliti da vas neko osporava ili usporava u realizaciji zacrtanih ciljeva, jer bi vam Merkurov retrogradni povratak u vaš znak mogao napraviti veliku financijsku štetu. Naročito budite oprezni sredinom rujna. Povedite računa o potezima koje budete vukli po pitanju karijere.

Ljubav

Previše ste egocentrični i vidite samo ljepšu stranu svake situacije pa i emotivne. Mars u vašem prvom polju i Venera u dvanaestom, potiču sklonost ka avanturama i tajnim kombinacijama koje vas mogu dovesti u centar pažnje. Nakon toga od 26. kolovoza, prelaskom Venere u znak Lava i njenim zajedničkim boravkom s Marsom u vašem prvom polju, doći će do kulminacije u emotivnim odnosima. Olakšanje slijedi tek od Marsovog ulaska u znak Djevice i Merkurovog okreta, nakon 5. rujna. Tada ćete biti u stanju mirno se osvrnuti iza sebe i uvidjeti razmjer štete i problema koji su vas pratili tijekom burnog događanja potaknutog brojnim promjenama planeta. U ovom periodu najbolje će proći pripadnici znaka skloni avanturama i oni koji po svojoj prirodi ne teže stabilnosti. Ostali će morati obuzdati strasti i sačekati neke harmoničnije aspekte.

Zdravlje

Povedite računa o respiratornim organima, zaštitite se na vrijeme od virusnih infekcija i alergijskih reakcija na pojedine vrste namirnica ili na neke preparate koje uzimate. Vodite računa o tlaku.

DJEVICA (23.08. – 22.09.)

Posao

Loša komunikacija i nesporazumi sa suradnicima negativno utječu na vaše poslovne procjene i ponašanje, čemu doprinosi i retrogradno kretanje Merkura koje će potrajati do 5 rujna. Tijekom cijelog perioda na vaše ponašanje će najveći utjecaj imati neobična planetarna “gužva” u znaku Lava, vašem dvanaestom polju, što će imati za posljedicu često kontradiktorna i nepredvidiva događanja. Da biste lakše prebrodili ovaj krizan period, potrudite se zbog Merkurove retrogradnosti, biti temeljitiji u procjeni događanja i oprezniji prilikom ugovaranja novih obaveza i rokova. To se posebno odnosi na period kada Merkur zađe u dvanaesto polje, bilo dok bude u retrogradnom hodu bilo kad se okrene, dok se opet ne vrati u Djevicu, 10. rujna. Povoljne vijesti vezane za financije koje donosi Jupiter drugom polju, ispoljit će se od trenutka kad Venera uđe u znak Lava 26. kolovoza i počne formirati aspekt sekstila s ovom planetom sreće i izobilja.

Ljubav

Emotivne dileme, predstavljene su Jupiterom, vladarom vašeg sedmog polja koji iz kvadrata sa Venerom, od 26. Kolovoza prelazi u sekstil. I jedan i drugi aspekt su dinamični i ukazuju na razne vrste promjena.

Uz adekvatnu procjenu onoga što retrogradni Merkur donosi, jer je on majstor u pravljenju iluzije, od oba aspekta Venere i Jupitera možete izvući najbolje. Svaka kriza može biti ujedno i šansa za pozitivne promjene. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa partnerom, pokažite više razumijevanja i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste slobodni, brojni susreti su pred vama, ali zbog prirode vašeg vladara i njegovog retrogradnog kretanja, ne žurite s velikim odlukama, pustite da vrijeme donese razrješenje.

Zdravlje

Povedite računa o višku kilograma, ne pretjerujte s uživanjem u slatkišima. Obratite pažnju na signale koje vam tijelo šalje, ne zanemarujte redovne kontrole.

Klinite na stranicu broj 2 za ostale znakove

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

1
2
Prethodna objavaŠto su to ‘Obiteljske konstelacije’?
Slijedeća objava“Ponekad je najbolja stvar ta da ne dobijete ono što želite!” Dalaj-laminih 18 životnih pravila
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.