pixabay.com

Astro prognoza od 22.11.2017 do 21.12.2017.

Saznajte što vam predviđaju zvijezde u periodu vladavine horoskopskog znaka Strijelca, što vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan (21.3 – 20.4)

Posao: Mars, vladar znaka, do 9.12. je u Vagi, znaku svog pada, što je simbol slabosti kroz koje prolazite kako u osobnim poduhvatima, tako i u partnerskim. Planete u osmom polju ukazuju da se sada ne zadužujete, da ne uzimate kredite i pozajmice ako to nije neophodno, posebno ne tokom navedenog datuma. Obratite pažnju da neki vanjski utjecaji, razne priče i ogovaranja, ne prouzrokuju probleme sa nadređenima, posebno ukoliko je nadređenih više. Planete ukazuju na sukobe bez racionalnog razloga. Tijekom čitavog perioda istaknuta je slaba pozicija Merkura, koji svojom retrogradnošću utječe na sve dogovore, što će naročito utjecati na putovanja i suradnike vezane za inozemstvo. Tijekom čitavog perioda Saturn stoji na granici desetog polja da bi ga prešao 20.12. i time obilježio početak novog ciklusa u vrlo kompliciranim uslovima. Može se dogoditi da karijera ide turbulentno.Ljubav: Venera, vladar sedmog polja, tokom početka perioda odvaja se od Jupitera i ulaskom u Strijelca 1.12. dolazi u sekstilni znak Marsu. To znači da su okolnosti u kojima se događaji odvijaju povoljnije i rezultati postojaniji. Presudno je to što će se u Strijelcu događati retrogradnost Merkura, te će se konfuzija bez obzira na aspekte prenositi na sve oblasti života. Maksimum u odnosima Merkur i Venera imaju 15.12. kada se spajaju u konjukciju, poslije čega se Venera odvaja od Merkura, što ukazuje na trezvenije i realnije razmišljanje. Od tog datuma informacije koje utječu na vaše odnose su realnije, pa na osnovu njih možete donijeti solidne odluke koje se neće mnogo mijenjati ni kada se Merkur okrene. Venera je u sjenci Sunca, odnosno nije vidljiva u onoj mjeri u kojoj je potrebno, kako bi sve išlo kako treba. Tijekom čitavog perioda neophodno je obraćati pažnju na sitnice. Može se dogoditi da neki postupci naizgled djeluju banalno, ali će se na njima zasnivati svi značajniji odnosi.

Zdravlje: Iscrpljeni ste tokom ovog perioda, potreban vam je oporavak. Ukoliko ste emotivno neraspoloženi, takvo će vam biti i zdravlje. Ovaj mjesec donosi česte promjene raspoloženja, što će se odraziti na problem sa stomakom, ali i na povišen krvni tlak. Mogući su problemi sa nesanicom.

22 KURKUMIN

ULTRA JAKI KURKUMIN - Demencija, depresija i artritis

Patent za liječenje Alzheimerove bolesti

Učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume! Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).
Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II
Cijena: 239 kn - Kupi ovdje

Bik (21.4 – 21.5)

Posao: Dvije bitne promjene događaju se u nastupajućem periodu. Prva je da vaš vladar Venera mijenja znak, i iz sedmog polja i znaka Škorpiona prelazi u osmo, u znak Strijelca. Koliko god gubili na snazi zbog ove promjene, koliko god da se događanja na poslovnom planu događaju mimo vaših želja, postoje i povoljni aspekti koji donose saznanje da ćete uvijek biti svjesni što se sprema. Međutim prelaskom u Strijelca, Venera će tokom većeg dijela perioda biti s vašim vladarom karijere, Saturnom, ali i s retrogradnim Merkurom, što ukazuje na to da ste prepušteni promjenama, bez mnogo utjecaja. Za one s povoljnim pozicijama signifikatora karijere u natalnoj karti, period nije zabrinjavajući, ali oni s lošim ili turbulentnijim aspektima, proći će kroz problem koji neće biti kratkotrajan. Posebnu pometnju izazavat će ulazak Marsa u sedmo polje i znak Škorpiona, 9.12. te će se odraziti na dogovore, pregovore i odnos s kolegama i klijentima kroz povišen nivo tenzija, ali i ozbiljne konflikte u nekim slučajevima.Ljubav: Do 1.12. vaš vladar Venera okupira sedmo polje i s Jupiterom stvara iluziju da je sve u najboljem redu. Obije planete nisu postavljene tako da stvari funkcioniraju idealno, ali dok jedan slabi ulaskom pod dominaciju Sunca, drugi jača odvajanjem od njega. Iako Venera slabi, prelazi iz Škorpiona u Strijelca. Mana njenog prolaska je spajanje s Merkurom tokom retrogradnosti, što mora ostaviti trag na vaše emotivne izbore i dovesti do problema u komunikaciji. Neki dogovori i zajednički planovi neće biti realizirani. S druge strane, ulazak Marsa u svoj domicilni znak, ali i u vaše sedmo polje, donosi nemir u već problematičnu situaciju. Period poslije 9.12. nije povoljan za prepravljanje dogovora, niti za promjene plana, jer osim napetosti koju Mars unosi, retrogradnost Merkura je u najjačoj fazi, što situacije čini nepredvidivim i kada je naizgled sve u najboljem redu. Dani oko 15.12. su vrlo bitni, jer je tada konjukcija Venere i Merkura, što apsektira da će u čitavom periodu oko vas biti netko iz prošlosti.

Zdravlje: Pojačana nervoza i povećana sklonost povredama. Problem s urinarnim traktom može biti posljedica bakterijske infekcije. Moguće su i manje smetnje s vidom, pa ipak idite na kontrolu. Promijenite način prehrane i unosite dovoljno tekućine.

23 TESLINA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!
Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.
Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Blizanci (21.4 – 21.6)

Posao: Taman se završi jedan problematičan period kada Jupiter, vladar vašeg desetog polja izađe iz dominacije Sunca, i učini da su neke želje nadohvat ruke. Merkur, međutim, uspori pred retrogradnost, spoji se sa Saturnom i dovede do otezanja i prolongiranja svega. Već dugo Saturn je u sedmom polju, što ukazuje na restriktivnost i smanjene mogućnosti. Na samom kraju boravka u vašem sedmom polju koje napušta 20.12., ulazi u konjukciju sa vašim vladarom Merkurom. Na neki način ovo je finalni test izdržljivosti i poslovne zrelosti. Raznoliko će se rigidnost ovog aspekta odraziti na pojedinačne natale, ali će zadržati zajedničku osobinu smanjenih mogućnosti. Posebno je nezgodno to što se vaš vladar, Merkur, nalaziti u averziji sa vladarom desetog polja Jupiterom. S druge strane, poslije 9.12. Jupiteru se pridružuje Mars, što uvijek govori o nekim neregularnim i nelegitimnim potezima, pa su moguće spletke i tračevi na radnom mjestu. Ukoliko imate privatni posao, u problemu možete biti zbog propusta podređenih, a taj problem može dovesti do financijskog gubitka ili neke vrste novčane kazne.Ljubav: Retrogradnost vladara u sedmom polju, znak je krupnijih događanja vezanih za emocije i partnerstva. Prvo spajanje sa Saturnom donosi aspekt da će mnogi pripadnici znaka, ovisno o osobnim natalima, biti u situaciji da, čak i ako nisu planirali, donesu odluku koja dovodi vezu ili odnos na ivicu opstanka. Položaj planeta ukazuje da se može dogoditi da vam se u životu pojavi nova osoba. Tokom perioda retrogradnosti Merkura, male su šanse da odnos postane ozbiljniji, pa ćete biti suočeni sa izazovom. Vladar sedmog polja Jupiter, kao da se ništa ne pita, jer je u averziji sa Strijelcem. Da stvari budu još kompliciranije, dolazi konjukcija Merkura i Venere 15.12. Vaše polje partnerstva označit će i mlad Mjesec 18.12. što definitivno najavljuje nove veze. Svi pripadnici znaka koji imaju iole nestabilno sedmo polje u svojoj natalnoj karti suočit će se s promjenama.

Zdravlje: Nemate vremena da se naspavate ili vas muči nesanica. Moguć je i povremen problem s glavoboljom i krvnim tlakom. Stomačne tegobe su prolaznog karaktera.

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

Rak (22.6 – 22.7)

Posao: Položaj planeta ukazuje na probleme i u poslovnim i u privatnim odnosima. Bit će tenzije na oba polja. Takva situacija traje do 9.12. kada Mars mijenja znak. Ovo je na neki način dobar položaj, jer problemi koji su postojali vrlo brzo prestaju biti razlog slabih poslovnih odnosa i nemogućnosti napretka. Također, nestaje i napetost vezana za kuću i obitelj. Imate odriješene ruke da postignete dugo željene ciljeve. No, kako je Jupiter u Škorpionu, trebate voditi računa o odnosu koji Mars ima s njim. Ove dvije planete ukazuju na turbulentna događanja. Superiorne planete predstavljaju većim dijelom okolnosti u kojima se nešto odvija, pa budite pažljivi. Ako je poslovno rješenje promjena i odlazak s trenutnog posla, vodite računa gdje ćete otići. Pritom, uzmite u obzir da Saturn, koji je nosilac vrlo restriktivnih značenja, pred sam kraj perioda 20.12. ulazi u sedmo polje, što sa aspekta promjene posla može donijeti problem u zadnji tren. Najbolje je da poradite na alternativnim rješenjima i da ne žurite s odlukom dok više puta ne promislite.Ljubav: Na neki način ćete shvatiti da je odnos u kojem ste, drugačiji nego što zamišljate. Na različite načine će se ova spoznaja odraziti na pojedinačne natale, u skladu da time ima li ili nema planeta u sedmom polju, te kako je vladar postavljen. Saturn, vladar vašeg sedmog polja bukvalno je „na pragu“ i spaja se s Merkurom, što može donijeti dvoumljenje. Kada je Merkur retrogradan to se pojačava. Sve je moguće, planete su napeto postavljene, pa se može dogoditi da mnoge stare i potisnute stvari izbiju na površinu. Sve morate dobro procijeniti prije nego što 20.12. Saturn konačno uđe u vaše sedmo polje i označi proces razdvajanja bitnog od nebitnog. Dosta toga ovisi o osobnom natalu.

Zdravlje: U prvoj polovini perioda skloni ste povredama uslijed zamišljenosti i nepažnje. Moguće su učestale glavobolje, mučnina ili nesanica, kao i loša krvna slika.

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Lav (23.7 – 23.8)

Posao: Period koji nastupa dijeli se na dva dijela. Prvi period je do 1.12. i to je vrijeme u kojem neće sve biti po volji Lavovima. Do navedenog perioda, u skladu sa simbolikom planeta, nije dobro započinjati neke veće projekte, kao ni mijenjati posao ukoliko baš niste prinuđeni. Što će se događati, najviše ovisi o postavkama osobnih natala, pa su problemi izraženiji ukoliko je Venera natalno postavljena slabo. Potom nastupa drugi period od 1.12. koji nije mnogo povoljniji. Situacija nije sjajna, i dalje je Venera pod dominacijom Sunca, ali će nekim Lavovima biti lakše i izvjesnije započeti neke nove poduhvate. Trebate imati u vidu da je tokom ovog perioda Merkur retrogradan, pa se može dogoditi da svi dogovori izgube fokus ili se preusmjere u nekom drugačijem pravcu. Možda su ta druga rješenja povoljnija, ali to ovisi isključivo o osobnom horoskopu. Ključni period je oko 15.12. kada Merkur i Venera ulaze u konjukciju, poslije koje se Venera odvaja od Merkura i donosi period kada je vrijeme za neku stabilniju odluku.Ljubav: Saturn, vladar Vašeg sedmog polja, je pred promjenom. To će se dogoditi 20.12., ali i i do tada dosta bitnog se može dogoditi. Venera utječe na polje karijere, a kod nekih predstavnika znaka utjecat će i na privatni život. Prvi dio perioda, kada boravi u znaku Škorpiona, može donijeti nesklad unutar obitelji, jer Škorpion pokriva četvrto polje, koje u emotivnim odnosima predstavlja obiteljsku harmoniju. Kako je Venera pod sjenkom Sunca, može se dogoditi da neki predstavnici znaka ili njihovi partneri imaju ljubavnu aferu, koja može utjecati loše na postojeći odnos. To je, međutim, kratkotrajan aspekt i posle 1.12., prelaskom Venere u Strijelca okolnosti se mijenjaju. Stalni odnosi će se učvrstiti. Od rečenog datuma Venera je u istom znaku sa Saturnom, vladarom sedmog polja, što donosi suočavanje ideja koje će dovesti do definiranja emocija. Interesantno je što Venera i Saturn nemaju neposredni kontakt, već Merkur koji se odvaja od Saturna dolazi do Venere kao posrednik. Ovo je znak da najveći broj predstavnika znaka samo djelimično može postići cilj ili urediti odnos na način na koji bi željeli.

Zdravlje: Moguća je osjetljivost grla i sinusa zbog infekcija, kao i manji problemi s kičmom. Vodite računa da ne istegnete ligament na zglobu ruke/noge.

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Djevica (23.8 – 22.9)

Posao: Period počinje spajanjem Merkura sa Saturnom u znaku Strijelca, koje traje do 7.12. kada Merkur retrogradnim hodom kreće ka Veneri. Najteži period prolaze oni koji se bave privatnim ili obiteljskim poslom, kao i oni koji se trenutno nalaze u procesu promjene prebivališta, odnosno kupoprodaje nekretnina. Merkur, nestabilan na svom putu od restriktivnog Saturna k Veneri, znak je da se zaplićete sve više u situaciju koju do kraja ne razumijete. Sve do 15.12. kada se Merkur nađe u konjukciji s Venerom i kada krene njihovo odvajanje, nije dobro da donosite definitivne odluke. Informacije kojima raspolažete u najvećoj mjeri su pogrešne, ili ste ih vi loše interpretirali. Ovakvo kretanje Merkura je vrlo bitno jer utječe na sve odnose vezane za karijeru. Tek kada se Merkur udalji od Venere i kada Saturn ode iz istog znaka, od 20.12., možete uočiti sve ono što vam otežava situaciju, pravilno definirati i donijeti ispravne odluke.Ljubav: Jupiter, vladar polja partnerstva, u istom je znaku s Venerom sve do 1.12. To je manje povoljan period zbog slabosti koje imaju i Venera i Jupiter. Kako Venera utječe na stanje emocija, a pod dominacijom je Sunca, to znači da se nećete najbolje razumjeti s partnerom. Osjećat ćete se kao da se vi ne pitate ništa, da druga strana odlučuje o svemu. Bez obzira na ovakav polazni stav, od slučaja do slučaja, presudit će postavke iz natalne karte. U periodu od 1.12. do 9.12., kada Mars dolazi u isti znak s vašim vladarom sedmog polja, doći će sve na svoje mjesto. Uredit ćete odnos kako želite i shvatit ćete što osjećate. Potrudite se da odnos bude minimalno ugrožen i da ne prenaglite s odlukama. Za one koji su u braku, vrlo je bitan period konjukcije Merkura i Venere oko 15.12. Jednako bitan period je i za one koji su odlučili ući u formalnu bračnu zajednicu.

Zdravlje: Problemi s cirkulacijom, zglobovima i povremenim aritmijama. Moguće su povrede ramena, a trebalo bi obratiti pažnju i na stomačne tegobe.

Vaga (23.9 – 23.10)

Posao: Mars u Vašem prvom polju daje dinamiku svim događanjima sve do 9.12. Kako je Marsova priroda vrlo energična tako i vi možete na brz i lak način riješiti situacije. To može biti loše, pa budite pažljivi. Venera, vladar prvog polja, donosi povoljniju situaciju već 1.12. ulaskom u Strijelca. Budite, ipak, oprezni. Period je takav da lako možete pogriješiti, kako zbog retrogradnosti Merkura, tako i zbog odnosa Merkura s Venerom. Još jedan bitan datum je 18.12 odnosno mladi Mjesec, također u konjukciji sa Venerom, što definitivno vodi k promjenama posla.Ljubav: Mars i Venera se nalaze u averziji tokom početka perioda, sve do 1.12. kada Venera prelazi u sekstilni znak Strijelca i time ukazuje na malo manje problema. To, međutim, neće trajati dugo, jer već 9.12. Mars mijenja znak i ponovo dolazi do averzije između dvije navedene planete. Suočit ćete se s razmimoilaženjem u emotivnim i parterskim odnosima, pa će nesklad dominirati. Stupanj problema ovisi o osobnom natalu, ali je generalno ova situacija sada prisutna kod svih pripadnika znaka. Od 9.12. stvari dobivaju na brzini, ali to ne znači da će se sve završiti na način koji priželjkujete. Tokom čitavog perioda Merkur je retrogradan, pa su samim tim rezultati napora nesigurni. Mnogi brakovi bit će na ozbiljnom testu. Savjet je da smirite strasti i da pronađete kompromis. Ne odlučujte naglo i bez promišljanja.

Zdravlje: Ne čekajte da se razbolite. Sunce vam daje dozu vitalnosti i čuva vas, popravlja vam kondiciju, ali ako budete nemarni prema sebi, može doći do pada imuniteta. Kontrolirajte šećer i masnoće u krvi.

APITERAPIJA

Dr. KAPŠ - APITERAPIJA


Liječenje pčelinjim proizvodima

Sve o svojstvima i primjenama meda, propolisa, peluda, matične mliječi, voska i pčelinjeg otrova. Savjeti za 330 bolesti, povijest, istraživanja, prevencija, terapije i recepti.

Stručna knjiga namijenjena pčelarima, liječnicima, farmaceutima, ali i svakome tko proučava primjenu prirodnih proizvoda u prevenciji i liječenju ili traži rješenje za svoj konkretan zdravstveni problem.

Tvrdi uvez, 440 stranica, format 16×24

Cijena: 351 kn - Kupi ovdje

Škorpion (23.10 – 22.11)

Posao: Stanje Marsa, vladara prvog polja, do 9.12. odražava se na to da ćete sve realizirati na teži način. Ovisno o natalnim pozicijama možete se prilagoditi tom usporenom ritmu, ali kako god okrenete, pozicija vladara u dvanaestom polju je komplicirana i zahtjeva dosta opreza. S druge strane, do 1.12., može donijeti povoljnosti na polju financija. Retrogradni Merkur, kao i konjukcija sa Saturnom, koja ukazuje na potrebu da se neke stvari izvuku iz prošlosti, te potom s Venerom, koja ukazuje na konkretne izvore financija i konkretizaciju dogovora vezanih za prihode, mnogim predstavnicima znaka može stvoriti konfuziju. U međuvremenu, od 9.12 trebate obratiti pažnju na legalnost i legitimnost onoga čime se bavite, jer spoj Marsa i Jupitera često donese kršenje procedura i greške u procjeni. Ključna događanja po pitanju financija dogodit će se 18.12., kao i kratko poslije navedenog datuma.Ljubav: Pozicija Venere u vašem prvom polju smeta objektivnosti i potiče pogrešne projekcije u odnosu na partnera. Skloni ste stereotipima. Do 1.12. neobjektivnost je izražena, a poslije tog perioda stvari dolaze više-manje na svoje mjesto. Venera ima susret s retrogradnim Merkurom polovicom prosinca, što ukazuje da se vraća neka osoba iz prošlosti. Dobro razmislite prije nego što bilo što “lomite preko koljena”. Dosta toga ovisi i o pojedinačnih natala, posebno kod onih specifičnijih, podložnih obnavljanju starih veza, kao i kod Škorpiona kojima je natalno zapisano da jedna od takvih veza je njihova sudbina. Također, mlad Mjesec od 18.12. blisko spojen s Venerom, znak je da se neke nove stvari događaju u vezama koje duže traju. Moguće je da se mnogi nađu pred odlukom da stupe u brak ili da otpočnu zajednički život. U svakom slučaju, buran period u kome pažljivo treba procijeniti što je suština odluke koja donosite.

Zdravlje: Problemi s cirkulacijom i povremene glavobolje možda su uzrok problema s vratnim dijelom kičme. Svaki vid pretjerivanja za vas može da biti problematičan.

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!
Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.
Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Strijelac (23.11 – 21.12)

Posao: Merkur i njegova retrogradnost u vašem znaku, uz spajanje sa Saturnom na početku ciklusa, donosi financijske probleme koje ćete početi rješavate tek od momenta kada Saturn pređe u znak Jarca, na samom kraju perioda. Do tada će brojna događanja izgledati kao idealna prilika za rješenja, ali od 3.12. svaki dogovor i plan potpuno će se izokrenuti. Ulazak Venere u Vaše prvo polje 1.12 olakšava sve one stvari koje je donosila u dvanaestom polju, ali ni tu nije sjajno postavljena. Skloni ste problemima s komunikacijom. Pažljivo pričajte sa kolegama, ne tražite tuđe greške, već vodite računa da ne činite svoje. Mnogo novih i starih ideja vam se miješa pred očima, sve ih donosi vladar vašeg desetog polja, Merkur koji je retrogradan. Može se dogoditi da dovedete u pitanje svoju poziciju. Bilo bi dobro da ne srljate i da povedete računa o tome kakve se stvari događaju oko vas, jer je moguće da ne primijetite znakove koji najavljuju dolazak promjena.Ljubav: Dvoumite se i partner i vi, nemate fokus i samim tim sve što pokušate dogovoriti vrlo brzo se okrene naopako. Od 1.12 u vaše prvo polje ulazi Venera, što bi nekoga moglo zavarati da će biti postignuta ravnoteža. Naprotiv, ravnoteže nema. Previđate redovne i svakodnevne disfukcionalne situacije u odnosu, gomilate probleme. Susret Venere i Merkura u prvom polju je vrhunac komplikacija i tek nakon 15.12. počinjete malo ozbiljnije ili malo svjesnije sagledavati što se događa. Slijedi i mlad Mjesec u vašem prvom polju koji, u bliskom odnosu s Venerom, ukazuje na novu ljubav i eventualno promjenu emotivne situacije.

Zdravlje: Raspoloženje vam nije na zavidnom nivou. Moguće su glavobolje kao posljedica promjene vremena, ali i melanholije. Ako imate povremene nesvjestice, provjerite krvnu sliku.

KALINJI

KALINJI - ULJE CRNOG KUMINA (KIMA)

Čudotvorni lijek za sve ljudske bolesti

Spada među najljekovitije biljke svijeta!

Osnažuje imunitet, prevencija svih vrsta raka, otklanja umor, depresiju i pospanost, odgađa nastanak menopauze, štiti organizam od virusa i bakterija

Količina: 100 ml

Hladno prešano, pogodno i za djecu

Cijena: 108 kn - Kupi ovdje

Jarac (22.12 – 20.1)

Posao: Moguće su velike promjene koje počinju samim krajem perioda. Naime, tek od 20.12. će se stvari pokrenuti. Do tada je vrijeme da sumirate rezultate prethodnog perioda i poslovnih uspjeha. Čak i da ste potpuno zadovoljni postojećom situacijom, planete koje se spremaju da promijene znakove najavljuju promjene. Prva promjena je već od 9.12., kada Mars napušta vaše polje karijere i time simbolički ukazuje da se sprema konkretna promjena na poslu. Pratite znakove koji više nego sigurno najavljuju zaokret. Natali koji u desetom polju imaju neku od planeta već su u fazi transformacija. Merkur u dvanaestom sprema iznenađenje, ali ovog puta pozitivno. Poslije 15.12. imat ćete neke nove poglede na situaciju.Ljubav: Venera u dvanaestom polju po pitanju ljubavi i je i nije dobar znak, ovisno o osobnom natalu i afinitetu. U svakom slučaju, svašta će se događati. Može se vrlo lako  dogoditi da se otkrije nešto što ste čuvali kao strogu tajnu. Stoga je oprez neophodan. Može se dogoditi, na osnovu rasporeda planeta, neka značajnija promjena u odnosu, čak iako niste planirali. Situacija nije sjajna situacija, pa vam je u ovom trenutku uzdržanost najbolji saveznik. Ne uplićite se u komplicirane odnose.

Zdravlje: Uskladite svoj ritam i vodite računa da se ne povrijedite. Problemi s kičmom i tlakom.

MUŠKE NARUKVICE

MUŠKE NARUKVICE

Idealan poklon za posebnu mušku osobu u vašem životu!

Predivne narukvice izrađene od poludragog kamenja pretežno tamnih tonova u kombinaciji metalnim ukrasima.

Pružaju snažnu zaštitu, opuštaju napetost, daju snagu i vitalnost!

Odaberite idealan kamen za sebe ili svog partnera - hematit, opsidijan, tirkiz, lapis lazuli, oniks...

Cijena: 130 - 150 kn - Kupi ovdje

Vodenjak (21.1 – 19.2)

Posao: Periodično gubite kontrolu nad situacijom što vam je svojstveno jer vašim prvim poljem vlada Saturn. Ulaskom Marsa u Vaše polje karijere 9.12. postajete agresivniji. Budite pažljivi, temperamentno istupanje samo će vam dodatno iskomplicirati život. Autoritete inače ne priznajete, a sada možete biti u situaciji da zbog sujete imate problema. Od navedenog datuma može se dogoditi da prekršite neka pravila. Bilo da vi to uradite ili neko od vaših suradnika, posljedice će biti negativne. Može se dogoditi da dovedete legitimitet u pitanje, ali i čitav tok karijere. Ne treba previše objašnjavati da je ovo delikatan period i zbog prisustva retrogradnog Merkura u jedanaestom polju. Postoji mogućnost da imate problema sa papirima ili da sklopite loše dogovore. Venera to ublažava, ali tek poslije 15.12., kada se razilazi s retrogradnim Merkurom.Ljubav: Prisustvo Venere u polju karijere do 1.12., a potom u polju koje se povezuje s prijateljima, suradnicima i namjerama, ukazuje na emotivna događanja na poslu, kao i moguć konflikt s kolegama. Stoga ukoliko ste slobodni možete nesmetano ući u vezu na poslu. Pazite da se to realizira prije retrogradnog Merkura, jer u suprotnom veza neće ići u željenom pravcu. S druge strane, ukoliko ste u vezi ili braku, položaj planeta može donijeti promjenu. Što god da se dogodi, bit ćete konfuzni, nećete biti sigurni da ste na pravom putu. Pažljivo donosite odluke, jer će od njih dosta toga ovisiti. Kad se Merkur i Venera raziđu, poslije konjunkcije koja se odigrava 15.2. imate priliku ponovo razmisliti o svemu i donijeti bolju odluku.

Zdravlje: Umorni ste i potrebno vam je više energije. Ne rješavajte to većom količinom hrane. Naprotiv, smanjite obroke.

MANDALA TKANINA

MANDALA - MULTINAMJENSKA TKANINA

Atraktivna i egzotična...

Može biti prostirka za jogu i meditaciju, plažu, egzotičan ukras na zidu, stolnjak, od nje možete napraviti šal, haljinicu, suknjicu, tuniku ili čak torbu.

Cvjetni print, valoviti ljubičasti rub s ljubičastim pomponima / Miks pamuk i poliester / Debljina tkanine: 0.1 cm, ne gužva se / 148 cm

Svijest o mandali može imati potencijal mijenjanja načina na koji vidimo sebe, planet i možda čak našu životnu svrhu. – Bailey Cunningham

Cijena: 250,00 kn - Kupi ovdje

Ribe (20.2 – 20.3)

Posao: Tokom čitavog perioda bit će promjena. Hoće li one biti dobre ili loše ovisi o velikom broju faktora i snazi osobnog natala. Prva promjena koja se događa je ulazak Venere u polje karijere 1.12. Činit će vam se da se sve dobro odvija, ali to je samo privid. To će vam pokazati Merkurov okret u retrogradni hod 3.12. i odvajanje od Saturna koji donosi stagnaciju. Već od 9.12. Mars ulazi u Škorpiona gdje se nalazi vaš vladar Jupiter, što daje aspekte za promjenu. Samo malo kasnije, 15.12. događa se konjukcija Merkura i Venere što donosi nove mogućnosti, ali će to biti ostvarivo tek kada nastupi mlad Mjesec 18.12. Dva dana kasnije i rigidni Saturn napušta konačno polje karijere i tada su promjene već daleko lakše. Na vama je da pravilno procijenite gdje promjene vode i što želite. Za mnoge predstavnike znaka to znači probleme.Ljubav: Merkur, vladar polja emocija i partnerstva, nalazi se u desetom polju spojen sa Saturnom. To može donijeti izvjesne probleme, u ovisnosti o natalnim postavkama. U isto polje 1.12. ulazi Venera koja polako ide u susret Merkuru. U narednom periodu do 15.12. dok se polako spajaju ove dvije planete konkretni događaji vas dovode u priliku da preispitujete svoj odnos, da se približavate osobi koja vas interesira. Može se dogoditi i da birate između dvije osobe. Nakon navedenog datuma Merkur je i dalje retrogradan što donosi razrješenje. Izbor je napravljen, u najvećem broju slučajeva je pogrešan. Nije strašno jer neće dugo trajati, očekuju vas neočekivani događaji. Period mladog Mjeseca 18.12. je prilično zahtjevan, pa vodite računa da postupite pravilno kako se ne bi kajali zbog greške.

Zdravlje: Moguće je da dobijete na težini. Početkom mjeseca sve vam prija, hrana vas privlači, pa ako ne pazite, može se dogoditi da masnoća izazove problem s kardiovaskularnim sustavom.

ASTROLOG Mihailo Čukić

novosti.rs

Prethodna objavaMnoga čudna ponašanja autentičnog empata
Slijedeća objavaŠto ste prvo ugledali na ovoj slici? Test je točan 98%!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.