Saznajte što vam predviđaju zvijezde u razdoblju vladavine horoskopskog znaka Strijelac od 23. studenog do 21. prosinca, što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati s ukućanima, kako će vas služiti zdravlje …

OVAN (21. 3. – 20/4)

Posao

Promjene koje već dugo priželjkujete, moći ćete uskoro i provesti. Potrebno je da povučete još neke poteze, prije nego odlučite gdje, što i kako dalje u karijeri. Vaša vladajuća planeta Mars je u Vagi, tako da ovaj mjesec nije baš povoljan za realizaciju planova. Vodite računa jer možete imati problem s papirima i ugovorima. Ovo je dobro razdoblje za inovacije i poslove u svezi distribucije i posredništva. Pokušajte se sada ne zaduživati, jer ćete kasnije teško vratiti novac. Do 5. prosinca mogući su problemi u komunikaciji, nećete slušati savjete drugih već impulzivno donosite odluke koje se mogu loše odraziti na posao. Priče i ogovaranja mogu prouzročiti problem s nadređenima. Poslije 2. prosinca očekujte bolje poslovne ponude i putovanja.

Ljubav

Konačno možete biti emotivno zadovoljni, na svakom koraku vas obasipaju komplimentima, privlačite pažnju suprotnog spola gdje god da se pojavite. Dugo maštate o vezi iz snova i želite se zaljubiti, pa iskoristite tranzit Venere i Marsa u vašem polju partnerstva. Prijatelji vas mogu upoznati sa zanimljivim ljudima. Bit ćete u prilici obnoviti veze s osobama koje dugo niste vidjeli i ugodno će vas iznenaditi njihova reakcija na vas. U ovom razdoblju najmanje dvije osobe će vam se svidjeti ili udvarati, pažnja starije vam više imponira. Ako ste prekinuli vezu, možete je obnoviti do 14. prosinca, ali i dalje postoji problem u komunikaciji. Slobodni Ovnovi mogu se vratiti starim ljubavima, posebno ako je prekid bio nagao i buran. Želite pokušati ponovo, povoljan utjecaj Saturna pokazuje da je to moguće. Uspjet ćete ako ste naučili da morate promijeniti sebe, a ne samo drugoga.

Zdravlje

Pojačana nervoza i sklonost ka povredama. Problem s urinarnim traktom zbog bakteriološke infekcije, manje smetnje s vidom.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao

Nadređeni od vas puno očekuju i imate dojam da su stalno nezadovoljni. Nije im lako jer su i oni pod pritiskom viših instanci, pa se nezadovoljstvo na poslu prenosi u krug. Više nego ikad priželjkujete promjenu radnog mjesta, očekujte konkretnije prijedloge i to preko prijatelja. Vaš vladar karijere i uspjeha Saturn, u ovom periodu pravi povoljne aspekte sa Venerom, pa možete uspješno realizirati ono što već duže vrijeme planirate. Financijska situacija je još nestabilna, možete imati neočekivane troškove, što će vam unijeti nervozu i nemir. Ipak, sada imate i šansu da neočekivano zaraditi kroz honorarne poslove. Ne budite lijeni, zasučite rukave jer će ti poslovi donijeti novac. Pojedini Bikovi će se zaposliti preko veze, a oni koji nemaju nekoga da ih protežira, neka traže posao u području vanjske trgovine, proizvodnje, zabave. Velike su šanse da se dogode pozitivne promjene u karijeri poslije 10. prosinca, osobito kroz suradnju sa stranim partnerima.

Ljubav

Hitno morate donijeti odluke u vezi emotivnog života. Ako ste u braku, izbjegavajte sukobe, partner je svadljiv i nepromišljen, a vi to tumačite kao tvrdoglavost i sebičnost. Bikovi koji su u paralelnoj vezi trebalo bi da se čuvaju jer mogu biti otkriveni. Priželjkujete promjene, vezu i partnera koji vas ispunjavaju. Nervoza i nesuglasice kvare obiteljsku atmosferu. Razmišljate o vezi s atraktivnom i strastvenom osobom, s kojom ste već neko vrijeme u kontaktu. Možda je među vama bilo i flertovanja, ali niste išli dalje. Slobodni predstavnici znaka će ući u vezu punu strasti, koja ih može potpuno promijeniti. Neće moći kontrolirati osjećaje, već će im se prepustiti. Druga polovica prosinca je značajna na ljubavnom planu.

Zdravlje

Nemate vremena za spavanje, povremene glavobolje, oscilacije krvnog tlaka i stomačne tegobe.

BLIZANCI (22. 5. – 21 6)

Posao

U drugoj polovici prosinca, kada Merkur ode od Saturna, potražite bolju soluciju na poslovnom planu jer će tada stizati i nove ponude. Moguć je prekid suradnje s nekim osobama, jer više ne želite ispravljate tuđe pogreške. Vodite računa i o ogovaranju žena na radnom mjestu, jer vam to može uzrokovati probleme. Pokrenuli ste neke projekte, ali još ovisite poslovno i financijski od nekog tko vam je bitan za to što radite. Manji priljev nova rješava manje probleme, ali vi očekujete veći novca, možda da vam netko vrati stare dugove. Potrebno vam je više slobodnog vremena kako biste završili ono što ste naumili. U ovom razdoblju ćete iscrpljivati ​​na poslu, radit ćete usporedo mnogo stvari i neće vam biti lako. Ipak, na duže staze će vam se taj trud isplatiti.

Ljubav

Nezadovoljni ste ljubavnim odnosom, nakupilo vam se sve i želite znati na čemu ste u vezi. Ako partner nešto uskoro ne poduzme, odlučili ste da zauzmete drugačiji stav. Obnovili ste kontakte s nekim osobama iz prošlosti, tako da vam je i to pomoglo da shvatite što želite. Pojedini Blizanci su u iskušenju da uđu u tajnu vezu ili flertuju. Umorili ste se od toga da preuzimate inicijativu. Nakon 16. prosinca ćete pričati sa partnerom i taj razgovor će biti produktivan, omogućit će rješavanje problema koji vas muče. Slobodni predstavnici znaka imaju osjećaj da se vrte u začaranom krugu. Mnogo očekuju, a ništa konkretno im se ne događa. Slijede im nova poznanstva, ali se sve svodi na komunikaciju i povremeni kontakt. Ipak, još nije razdoblje za ozbiljniju emotivnu priču. Možda ćete imati mogućnost birati između dvije osobe.

Zdravlje

U prvoj polovici prosinca skloni ste ozljedama zbog nepažnje. Učestale glavobolje, mučnina i nesanica, loša krvna slika.
RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao

Više ćete biti na putovanju nego u tvrtki zbog profesionalnih obaveza, a u ovom razdoblju može dogoditi i da morate preuzeti poslove kolega koji su odsutni. Lakše će vam biti poslije 5. prosinca, kada dobijete pomoć od suradnika. Ipak, budite oprezni kod povjerljivih poslovnih situacija, da vas netko ne prevari ili izigra vaše povjerenje. Možete se naći u neugodnoj situaciji ili osloniti na pogrešne osobe, ali vi ćete biti odgovorni za posljedice. Konačno vam stižu plodovi rada, od sredine prosinca ćete se izboriti za novac koji je davno trebao stići. Dobro razdoblje za one koji rade s naftom, plinom, lijekovima i kozmetikom. Imate šansu da napredujete i osamostalite se u poslu. Do 17. prosinca pazite što potpisujete i dogovarate.

Ljubav

Početak prosinca ne donosi lijepe vijesti, možete se razočarati u vezi jedne osobe. Druga polovica mjeseca je mnogo bolja, upoznat ćete nove ljude, više ćete izlaziti i družiti se. Na poslovnom putu možete privući pažnju suprotnog spola. Ipak, ovo razdoblje je tek zahuktavanje, najbolje dio i prava događanja na ljubavnom planu vam tek predstoje. Ako uđete u tajnu vezu s osobom koja je zauzeta, to će biti kratkotrajno. Pravu osobu možete sresti u nekom kafiću. Predstoji vam susret s osobom koja ima izraženu crtu humanosti ili joj je takav posao, a kojoj ćete dozvoliti da na neki način dominira nad vama, prije svega intelektualno. Tom odnosu u početku možda nećete davati na značaju, što je dobro za vas, jer će se druga strana potruditi pridobiti vašu pažnju i naklonost.

Zdravlje

Osjetljivi su grlo i sinusi. Manji problemi s kralježnicom, pazite da ne istegnete ligamente.

LAV (23. 7. – 23. 8)

Posao

Predstoji vam razdoblje stabilizacije na poslovnom planu, iako još postoje kočcnice koje vas sputavaju, naročito ako zavisite od ženske osobe. Komunikacija sa suradnicima je otežavajuća, a nesuglasice mogu uzrokovati probleme. Ipak, druga polovica prosinca donosi preokret, nove mogućnosti i proširenje suradnje s osobama iz drugog mjesta i starim partnerima. Privatnici bi novac mogli uložiti u sređivanje prostorija i poboljšanje uvjeta rada, jer je to sada neophodno. Nećete na vrijeme dobiti planirani novac ili onaj koji već dugo očekujete. Početkom prosinca može doći do sukoba sa suradnicima, a to može dovesti i do prekida ugovora. Oni koji žele karijeru nastaviti u inozemstvu, mogu očekivati ​​povoljne dogovore.

Ljubav

Ako ste u vezi ili braku, u ovom razdoblju posvetit ćete se partneru i obitelji. To vam je inače prioritet, iako to ne pokazujete uvijek. Mogući su problemi u obitelji, zbog čega ćete morati skratiti popis poslovnih obveza. Također, očekuju vas češći susreti i posjete rođacima i prijateljima u studenom i prosincu. Slobodni predstavnici znaka mogu upoznati zanimljive osobe preko prijatelja, putem poslovnih kontakata i na raznim druženjima. Možda razmišljate o nekome iz prošlosti i u dilemi ste da li obnoviti kontakt? Ako to učinite, neće vas dugo držati. U ovom razdoblju više ćete flertovati nego učiniti nešto konkretno po pitanju veze.

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom i zglobovima, povremene aritmije. Moguća je ozljeda ramena i stomačne tegobe.

DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao

Iscrpljujete se, pozitivan stav može pomoći da prevaziđete umor ili loše zdravstveno stanje. Koncentrirajte se i uskladite aktivnosti, teško vam je jer imate previše obveza, ne znate što ćete prije. Šef će vas provocirati, a početkom prosinca se s nekim možete sukobiti na poslu. Ako vas nervira kolega, šef će stati na njegovu stranu. Ako radite s partnerom, interesi vam se sukobljavaju i može doći do prekida. Nezaposleni imaju priliku dobiti pokroviteljstvo, zaposliti se u dioničkim društvima ili poslovima vezanim za nekretnine, kao i u menzama, radionicama, trgovinama, uredima i medicinskim ustanovama.

Ljubav

Ovo je mjesec iskupljenja i vraćanja sebi. Vrijeme kada imate mnogo koristi od molitve i meditacije, ali i vrijeme lutanja u ljubavi. Neki će samo sanjati o ljubavi. Platonske i tajne veze mogu dati jedno veliko ništa, koga postajete svjesni kada dođu teži aspekti. Ideali će se urušiti polovinom prosinca, ako ne stojite na čvrstoj podlozi. Početak mjeseca će biti optimističan, s velikim idealima i romantičnim snovima. Možete se osjetiti kao žrtva izdaje i prijevare od virtualne (imaginarne) voljene osobe. Mnogo realnije je da obratite pažnju na osobu koju ćete sresti u prijevozu, na cesti ili putem posla, a taj susret može za vas biti fatalan. Nažalost, moguće da je u pitanju stranac. Ipak, ta veza ima više šanse nego sa virtualnom osobom. Oni u vezi, neka ovaj period iskoriste da stvore lijepu atmosferu. Sada se mogu zbližiti s voljenom osobom, a te lijepe uspomene će kasnije evocirati.

Zdravlje

Ne čekajte da se razbolite, može doći do pada imuniteta jer se iscrpljujete. Kontrolirajte šećer i masnoće u krvi, slušajte glazbu za opuštanje.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2
1
2
Prethodna objavaKako pobijediti strah od samoće?
Slijedeća objavaNovo u webshopu: Traka (narukvica) za čišćenje aure
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.