OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao

Vrlo ste nezadovoljni na poslu i zbog toga intenzivno razmišljate o promjeni radnog mjesta. Ponuda će stići od jednog prijatelja, ali budite jako oprezni jer ovih dana Mars, vaš vladar, mijenja znak. Također, možda je riječ o poslu o kojem dugo razmišljate, ali nikako da ga ostvarite. Međutim, kako vladar karijere i uspjeha krajem rujna pravi povoljne aspekte otvorit će se uvjeti za realizaciju.

Financijska situacija je i dalje nestabilna, a troškovi iznenadni i neočekivani, što unosi dodatni nemir i nervozu u vaš život. Ipak, uspjet ćete dobiti nekoliko honorarnih poslića koji će koliko-toliko poboljšati materijalne prihode.

Mnogi predstavnici znaka će se zaposliti preko veze, zahvaljujući podršci osoba na položaju. Najpovoljnije mogućnosti za zaposlenje su u području vanjske trgovine, industrijske proizvodnje ili u restoranima. Bolje će prolaziti Ovnovi s višim obrazovanjem.

Ljubav

Ukoliko ste u braku izbjegavajte sukobe, jer je partner hirovit, nepromišljen i raspoložen za svađu.

Slobodni predstavnici znaka bit će u situaciji da se sretnu s osobama s kojima su nekada bili u vezi. Ukoliko odlučite ponovno pokušate, moglo bi biti drugačije jer oboje imate više iskustva i mudrosti da se prilagodite jedno drugom.

Mladi Ovnovi najviše će biti okupirani provodom i zabavom, a bit će i nekoliko prilika za nove ljubavne veze. Ne plašite se da ćete biti odbijeni, osluškujte svoje srce i sve će biti u redu.

Zdravlje

Vrijeme je za rekreaciju, kretanje, vježbe … Ojačajte imunitet da biste na vrijeme spriječili upale i infekcije.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao

Zbog okreta Venere, vladajuće planete, tijekom ovog razdoblja bit će naglašeno polje imovine i obitelji, a ni rezultati neće izostati. Bit ćete usredotočeni na posao, a ukoliko ga nemate, vjerojatno ćete uspjeti da se zaposlite početkom listopada. Posao neće dugo trajati, osim ukoliko vam Merkur u natalu nije retrogradan.

Da biste uspjeli u poslu kojim se bavite, najbitnije je da ga radite s ljubavlju, jer ćete u protivnom odustati. Komunikacija s kolegama nije najbolja, pa su ovih dana moguće neugodne situacije i konflikti na radnom mjestu. Ali, s obzirom na potporu šefova, imat ćete sve veće ambicije.

Ukoliko tražite posao najprije ćete ga naći u oblasti finacija, računovodstva, osiguranja, administrativni djelatnosti, ali i estetike, medicine i poslova vezanih za socijalne ustanove.

Ljubav

Skloni ste miješanju poslovnog i privatnog života, sukobima i pretjeranom analiziranju partnerovog ponašanja što prilično komplicira vezu koja je već dugo nestabilna. Pokušavat ćete uspostaviti ravnotežu, ali bez uspjeha, čak nije isključen ni razlaz. Međutim, zbog toga nećete previše patiti, jer je na pomolu nova ljubavna avantura sa šarmantnom osobom koja će vam iz korijena promijeniti život.

Predstavnici znaka koji su u braku sredinom perioda uspjet će izgladiti većinu nesporazuma s partnerom. Prisjetit ćete se lijepih trenutaka iz prošlosti, što će povećati šansu za zbližavanjem i bliskijim kontaktom. Ukoliko nemate zajednički hobi s voljenom osobom, odmah ga potražite. To je najbolji način da se nesporazumi riješe i veza stabilizira.

Zdravlje

Manji problemi sa glavoboljom, trbuhom i krvnom slikom. Neophodan vam je odmor, jer ste previše nervozni.

BLIZANCI (22. 5. – 21 6)

Posao

Često ste bezvoljni, kasnite na posao, sukobljavate se s kolegama, ne poštujete rokove, što bi moglo loše utjecati na vaš poslovni status. Srećom, situacija će se popraviti nakon osmog listopada, kada ćete se koliko-toliko vratiti u normalan poslovni ritam.

Kriza s finacijama se nastavlja, kao i borba kako doći do novca, koji vam je više nego potreban za svakodnevne potrebe. Nadate se da će osobe kojima ste svojevremeno posudili novac uskoro izravnati račune, ali do toga neće doći, bar ne tijekom ovog razdoblja. Zato, zasučite rukave i bacite se na traženje bilo kakvog honorarnog posla. Ali, nije baš tako crno kako vam se čini, jer će vam neočekivano stići novac i odjednom će se sve nekako riješiti.

Od sredine mjeseca poštujte rokove, a zadatke odrađujte na vrijeme.

Ljubav

Tijekom cijelog razdoblja uživat ćete u blagodatima ljubavi. Ako ste bili u svađi sa partnerom, vjerojatno ćete se uskoro pomiriti, a ukoliko još niste našli srodnu dušu, sreća će vam se uskoro osmjehnuti. Ovo je vrijeme kada ćete biti u stanju da zbog ljubavi srušite sve barijere, ali uvijek imajte na umu da sve što je lijepo ne traje dugo. Već sredinom razdoblja počet ćete osjećati krivnju što ste sretni, a neki nisu, ili ćete početi kriviti sebe ili druge što vam se sreća ruši.

Žene Blizanci posebno bi trebali obratiti pažnju sa kim ulaze u vezu, a mlade Bikove može iznenaditi neplanirana trudnoća. Stariji predstavnici znaka bit će pod opterećenjem zbog osjećaja sramote ili gubitka časti, pogotovo ukoliko su u braku.

Zdravlje

Vaš najveći neprijatelj je napetost. Pokušajte se maksimalno opustite, što više šetajte, boravite u prirodi i društvu onih koji vam najviše prijaju.
RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao

Oni koji su u privatnom poslu i partnerskom odnosu, sada moraju svesti račune. Predstoje sukobi zbog kontrola, inspekcija i financija. Ako očekujete da netko uloži novac u vaš biznis, stavite mu do znanja sve mogućnosti. Može se dogoditi da netko zbog vas izgubi manji ili veći kapital. Nikako nemojte biti površni, neophodno je da ispitate sve opcije i eventualne posljedice. Provjerite knjige i knjigovođe ako ste privatnik, jer ćete zbog greški platiti kaznu i pokvariti dobre odnose. S kolegama se nećete razumjeti, jer se miješaju u stvari koje ih se ne tiču. Izbjegavajte zato kućne posjete, zbližavanje i razgovor po hodnicima. Početkom mjeseca mogući su problemi s dokumentima, papirima, a informacije koje dobivate mogu biti pogrešne ili pogrešno shvaćene. Ovo je odličan period za one kojima je posao vezan za pisanje, osobito ako to zahtijeva neki vid borbe i obrane, poput odvjetništva. Vjerojatno ćete nešto novca pokloniti, dati u humanitarne svrhe ili nezancu za liječenje teške bolesti. Ipak, taj gubitak i davanje omogućuju da dobijete i stvorite kapital. Imat ćete dovoljno novca u ovom razdoblju, ali i šansu da ga izgubite. Intuicija će vas ovog mjeseca najbolje služiti, zato je slušajte.

Ljubav

Svaki razgovor sada se može pretvoriti u raspravu i sukob mišljenja pa ako se ne kontrolira, dovesti će do prekida koji i ne želite. Teško je kontrolirati ponašanje, ali pazite da ono što je dobro sada ne pokvarite, taj period srećom neće dugo trajati. Oni koji imaju loše aspekte u natalnoj karti sada su na posebnom iskušenju. I vrijeme je da sredite život!

Otvorena su vam vrata za promjene, selidbe. Neki će stvarati obitelj, drugi iz nje odlaziti. Kod mladih parova, koji sada planiraju zajednički život, bit će protivljenja roditelja. Zbog ovoga mogu nastati svađe i sukobi. Kod bračnih parova roditelji će se miješati i opet će biti uvjeta za sukobe, koji se kroz kompromis mogu izbjeći, odnosi sačuvati i roditelji ispoštovati.

Ako u natalnoj karti nemate retrogradnog Merkura, pričekajte s donošenjem važnih odluka. Polovicom mjeseca mogli bi se kajati, ali će se situacija razriješiti na opće zadovoljstvo.

Zdravlje

Sredinom razdoblja moguće su virusne infekcije, ozljede ekstremiteta, upale i prehlade.

LAV (23. 7. – 23. 8)

Posao

Iscrpljujete se, pogotovu ako radite posao u pokretu. Pozitivan stav pomaže da prevaziđete fizičku slabost ili loše zdravstveno stanje. Koncentrirajte se i uskladite aktivnosti na vaše zdravlje, dnevne poslove i karijeru. Nemojte se previše opterećivati, već radite samo u mjeri koja dovodi do poboljšanja situacije. Posao organizirajte tako da budete što učinkovitiji, prvo sredite probleme koji vas ometaju i primijenite neophodne mjere. Vjerojatno se osjećate teško i pretrpano obvezama pa ne znate što bi prije. I tada pobjegnete u sanjaranje, a na kraju dana se posvađate sa svima jer ništa niste učinili. Najvjerojatnije ćete se početkom mjeseca s nekim sukobiti. Ako vas nervira kolega, šef će biti na njegovoj strani. Neka vam zapovijed sada glasi: samo da preživim dan, a sve probleme ne mogu riješiti odjednom. Ako imate partnera u poslu, interesi vam se sukobljavaju i može doći do prekida. Nezaposleni imaju priliku dobiti pokroviteljstvo, zaposle se u dioničkim društvima ili poslovima vezanim za nekretnine, kao i u restoranima, radionicama, trgovinama, uredima i medicinskim ustanovama.

Ljubav

Ovo je mjesec iskupljenja i vraćanja sebi. Iskoristite moć molitve i meditacije, a ovo je i vrijeme lutanja u ljubavi. Neki Lavovi će samo sanjariti o tome. Platonske i tajne veze mogu se svesti na veliko ništa, a toga ćete biti svjesni kada dođu iskušenja, jer sada sanjate ružičaste snove. Ti ideali urušit će se već krajem ovog mjeseca ako veza nije na čvrstoj osnovi. Početak listopada počinje optimistično, s velikim idealima i romantičnim snovima. Bit će prilika za virtualna poznastva, ali u to upustiti samo ako smatrate da ste stabilni, inače će vam progutati sve vrijeme. Na kraju se možete osjećati kao žrtva izdaje od imaginarne voljene osobe. Iskoristite zato dobre aspekte na bolji način.

Možete početkom mjeseca sresti jednu osobu u prijevozu, na cesti ili će vas povezati profesija, a da susret doživite kao fatalan. Također, može se dogoditi da ta osoba nije iz istog grada, države. Ipak, ta veza je stvarnija i ima više šansi za uspjeh od virtualne. Osobe u vezi početak mjeseca neka uživaju u lijepoj atmosferi, uz svijeće i glazbu. Sada se mogu zbližiti s voljenom osobom, a te uspomene će kasnije dugo evocirati.

Zdravlje

Na zdravlje mislite unaprijed i ne čekajte da se razbolite. Sunce vam daje vitalnost i čuva vas, popravlja kondiciju, ali imate tendenciju da se iscrpljujete pa može doći do pada imuniteta. Kontrolirajte šećer i masnoće u krvi, opustite se uz glazbu.

DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao

Krajem rujna Jupiter i Mars napravit će konjunkciju u vašem znaku i kvadrat sa Saturnom, što će ostaviti trag u predstojećem razdoblju. Venera upravlja novcem, a Saturn nekretninama, ali i prometom, rizikom, proširenjem … Sa Jupiterom u Djevici možete postaviti čvrst temelj nečemu što je postojalo samo kao šansa. Jesen će pojedinim Djevicama donijeti materijalno bogatstvo, beneficije i financijski uspjeh. Ako je neophodno ulaganje u privatan posao, nemojte se ustručavati da date sredstva, ali dobro izvažite sve mogućnosti jer vam se možda pruža više nego što očekujete. Krediti su vam dostupni, ali uvjeti kreditiranja su loši pa će vam u vrijeme otplate biti veliki teret.

Na radnom mjestu imat ćete mir i harmoniju, sa zaposlenicima i podređenima. Nezaposleni će lako dobiti posao, a tražite ga u sferi putovanja, izvoza-uvoza, vanjske trgovine, špedicije i avio transporta. Ovo je odličan period za pohađanje tečajeva i unaprijeđenje obrazovanja. Sve što sada naučite, bit će vam vrlo korisno u budućnosti. Sa financijama ćete imati problem samo ako budete trošili previše, zato budite oprezni.

Ljubav

Ako ste slobodni, budite u pripravnosti, postoje razne kombinacije. Jedna od njih je preko posla, radnog mjesta ili kolega. Vjerojatno ćete nekoga doživjeti kao nedostižnog, zbog razlike u godinama, odgoju, obrazovanju, društvenom statusu. Kako ste navikli da se stvari odvijaju onako kako ih organizirate, ovdje će biti problema, jer ćete nesigurnost pokazivati ​​temperamentnim istupanjem i agresivnim nametanjem. Budite pažljivi da tu osobu ne otjerate prije nego što bilo što i počeli, jer možete u određenim situacijama prenagliti.

Ipak, sve se dobro rješava. Venera je u dobrom aspektu sa Saturnom u ovom razdoblju, što predstavlja pouzdanost, trajnost i legalnost svega, bilo da je riječ o osobi koja je bila u braku i krenula u separaciju, odnosno u odvajanje od službenog partnera. Oni koji su u vezi imaju problem zbog obitelji, partner se ne dopada vašim roditeljima i morat ćete balansirati i pravite kompromise.

Ako ste u braku, pritisak i obveze, naročito u prvoj dekadi, djelovat će neizdrživo. Ipak, razmišljanje o razdvajanju će prestati zbog neočekivanog slijeda događanja, možda i nenadane trudnoće.

Početkom listopada zastanite i odložite donošenje odluke za kasnije. Ako bude ista, to je vaša sudbina.

Zdravlje

Ukoliko se pojave zdravstveni problemi, to će biti zbog nezdravih navika ili neadekvatne dijete. Svako pretjerivanje djeluje problematično na organizam.

Za ostale znakove kliknite na stranicu 2
1
2
Prethodna objavaTreba li meditaciju uključiti u edukaciju naše mladeži?
Slijedeća objavaBeba zagrlila blizanku na samrti: Ono što se dogodilo šokiralo je sve! (VIDEO)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.