POČELI BLAGDANSKI POPUSTI U CENTRU POZITIVA

20% POPUSTA NA  EMOCIONALNU PSIHOTERAPIJU I BRAČNU TERAPIJU  TIJEKOM PROSINCA.

ISKORISTITE POGODNOST I UĐITE U NOVU GODINU BEZ STRESA, TJESKOBE, ŽALOSTI I KRIVNJE…

Emocionalna terapija je jedna od najučinkovitijih djela psihoterapije prisutna u svijetu već tridesetak godina, koja pomaže riješiti danas najčeše čovjekove poremećaje poput straha, depresije, tjeskobe, krivnje, em.blokada, ljutnje, anksioznih poremećaja, stresa, paničnih napada i sličnih poremećaja koji danas opterećuju skoro 80 posto čovječanstva prema najnovijim  podacima Svjetske zdravstvene organizacije.

atma.hr – 45

DOJMOVI KLIJENATA

Došao sam na Emocionalnu terapiju  prvenstveno zbog prekida veze koji sam inicirao sam jer sam se u toj vezi  osjećao loše nakon čega sam bio u nedoumici dali

sam uradio ispravnu stvar uključujući i krivnju prema samom sebi.

Vaša mi je terapija otvorila oči, ulila ogromnu dozu samopouzdanja i poštovanja prema sebi, naučila me temeljnim vrijednostima života i ljubavi prema sebi.

Mogu slobodno reći bez dileme, da na život sada gledam jednim drugim očima.

Lidia beskrajno hvala na svemu.

Igor Matić, Zagreb

***

Život mi se činio kao ogromna muka,  stalna žalost, strah, patnja na svakom koraku kad sam došla na terapiju..

Sada mi se čini kao slagalica, kao izazov, veselim se svakom novom danu kakav god bio, ne prihvaćam nevolje osobno i nisam vise žrtva okolnosti. Veselim se ujutro ustati i kreirati svoj dan, kreirati budućnost kakvu želim. Vjerujem u sebe i svoje sposobnosti, napokon sam počela prihvaćati sebe i svakim danom sve se više voljeti. Počela sam se obnavljati na svaki mogući način. Otvorila sam srce prema ljubavi, zavoljela.

Promjenila način razmišljanja uvidjela zablude o sreći, ljubavi,  novcu, uspjehu koje su me ograničavale i vezale. Sreću više ne tražim u stvarima i drugima sada sam je našla u sebi. Jesnostavno sam sretna, kao da to ne može biti jednostavnije. Hvala beskrajno Lidia!!

Ivana K. Zagreb

***

Draga Lidia, Vašom emocionalnom terapijom sam  Vam zahvalna  što ste mi pomogli da savladam sve prepreke koje su mi se našle na putu. Depresija, tjeskoba, pomanjkanje samopouzdanja i negativnost svih vrsta, panični napadi… pratilo me jako dugo vremena. Zbog Vas nisam odustala i posustala rješiti se toga, pronaći sebe, osobu koja je kreator svog života. Sada kada se prisjetim svega sto sam prolazila svo to vrijeme, prije terapije i tokom terapije, osvjestila sam kolko sam zapravo sretna, vesela i vedra osoba i puna samopouzdanja u kojoj nema mjesta tjeskobi i negativnosti, a sve to je cijelo vrijeme samo spavalo u meni. Sada moji dani prolaze s osmjehom i srećom svativši koliko je život zapravo lijep, a sve zahvaljujući Vašoj pomoći. Hvala puno.

Marina B. Popovača

***

Prijave i upiti na 097 6830310 ili na [email protected]

www.centarpozitiva.com