Foto: pixabay.com

Ovo je jedno od najljepših razdoblja za ljubav: počinje doba velikih ljetnih ljubavi, počinje ljubavna ludnica! Venera je ekspresivna, moćna i želi se pokazati…

atma.hr – 52
“Ono što će obilježiti ovaj period je Venera u znaku Lava – počinje doba velikih ljetnih ljubavi, počinje ljubavna ludnica. Venera je ekspresivna, moćna, želi se pokazati.” – istaknuo je astrolog Dušan Veličković.

“Za Djevice je dobro razdoblje za započinjanje novih stvari, za sudbonosne ljubavi i susrete.

Drage Djevice, budite otvorene, pogledajte oko sebe i pazite da vam nešto ne promakne, nebo sprema nešto fantastično za vas.

Još jedan znak očekuje ljubav – slobodne Vage mogle bi pronaći ljubav na poslu i kroz posao, spojiti lijepo i korisno. Ovo razdoblje za njih može biti vrlo zanimljivo i fantastično.

Za Strijelce: Jupiter je u polju sreće, to je najbolja pozicija koja se može dogoditi. Ovih dana Mjesec donosi lijepo emotivno raspoloženje i povoljne stvari vezane uz partnerske odnose.

atma.hr – 52
Jarci će ovo razdoblje koristiti za uživanje, vjenčanja, pravljenje planova s partnerom, a oni koji su u braku i u nekoj emotivnoj vezi ili žele proširiti posao te dobiti neko unaprjeđenje – ovo razdoblje za njih fantastično!

Za Ribe je Venera u petoj kući, kući ljubavi – uživajte maksimalno, nebo je na vašoj strani!

Merkur u polju partnerstva može vam dati dojam da je vaš partner pomalo egoističan, da malo više misli na sebe nego na vas.

Ali to je optička varka – ma voli vas, samo malo glumata…”, zaključio je astrolog Dušan Veličković.

Izvor: Sensa