Foto: pixabay.com

Vladavina Blizanaca predstavlja moćno vrijeme da radimo na izražavanju naših misli i osjećaja, podijelimo svoju priču i postanemo bolji slušatelj. Na dubljim razinama, Blizanci nam također pomažu da izgradimo most sa svojom dušom, da dublje i bolje upoznamo svoje “unutrašnje ja”. Energija Blizanaca uvijek šalje inspirativne ideje pa budite sigurni da vam je um čist kako biste ideje usvojili i dobro iskoristili.

atma.hr – 52
Sunce ulazi u Blizance 21. svibnja/maja i tada počinje vladavina ovog zračnog znaka koja traje sve do 22. lipnja/juna. Dok Sunce prelazi i preko Plejada, aktivira energiju ovih zvijezda i otvara portal naših srca, budi u nama energiju svjetlosti i ljubavi. Fokusiramo se na sve ono na čemu smo zahvalni i što je dobro u našem životu.

Blizanci su zračni znak koji podržava komunikaciju i samoizražavanje. Vladavina Blizanaca od 21.5. do 22.6. predstavlja moćno vrijeme da radimo na izražavanju naših misli i osjećaja, podijelimo našu priču i postanemo bolji slušatelj.

Energija Blizanaca je također vrlo društvena i odlično je vrijeme da se okružimo bliskim ljudima s kojima se možemo zabavljati, s onima koji nam donose lijepu energiju i čine da budemo sretni.

Povezivanje s drugima može obogatiti naše živote i naše duše, stoga provodite vrijeme s prijateljima ili poduzmite korake da stvorite zajednicu u svom životu.

Na dubljim razinama, Blizanci nam također pomažu da izgradimo most sa svojom dušom, da dublje i bolje upoznamo svoje “unutrašnje ja”.

Blizanci nas podsjećaju koliko je važno da se posvetimo i njegovanju svog tijela, kao i njegovanju duše – nijedna strana ne treba biti zapostavljena.

atma.hr – 52
Ako ste se borili da prihvatite životne događaje ili da stvorite ravnotežu između bilo koje od ovih strana, možda će vam Sunce u Blizancima donijeti tu željenu harmoniju i važne uvide.

Kao zračni znak, energija Blizanaca uvijek šalje inspirativne ideje pa budite sigurni da vam je um čist kako biste ideje usvojili i dobro iskoristili.

Merkur koji je vladajući planet Blizanaca kretat će se unatrag. To može dovesti do toga da se osjećamo mentalno maglovito, pomalo zbunjeno ili nesigurno. Možemo naići na greške ili osjećaj da stvari jednostavno ne mogu ići kako treba!

banner za knjige NUMEROLOGIJA

Ako se nešto od ovoga pojavi pod ovim retrogradnim stanjem, to je naš znak iz Univerzuma da zastanemo, provjerimo stvari sami sa sobom i pokušamo se fokusirati na ono što je jasno, a ne na ono što nije.

U stvari, odličan savjet za kretanje kroz neizvjestan period svog života je da se fokusirate na ono u što ste sigurni, umjesto da se izgubite ili zarobite u svim detaljima u koje niste sigurni.

Posebno tijekom sezone Blizanaca mogu se usporiti stvari i stvoriti osjećaj tromosti. Budite strpljivi, vjerujte toku Univerzuma i znajte da će se pravi odgovori otkriti vremenom.

atma.hr – 52
Sezona Blizanaca 2022. godine donosi i mlad Mjesec u Blizancima 30. svibnja/maja, što će pomoći da se zatvori portal pomrčina s kojima radimo od kraja travnja/aprila.

Energije bi se trebale početi slagati u ovom trenutku i možda ćemo početi osjećati malo više stabilnosti, posebno oko bilo kakvih transformacija koje su se dogodile.

Super pun Mjesec u Strijelcu 14. lipnja/juna također će nam osvijetliti stvari, pomažući nam da se suočimo licem u lice s dubljom i višom istinom.

sensa.mondo