Foto: pixabay.com

Negativni dio ove planetarne priče vodi nas prema zabludi, uzaludnom žrtvovanju, davanju do iscrpljivanja, podložnosti bez znanja kako se pobrinuti za sebe. Mogu se pojaviti i neki strahovi koji preuzimaju kontrolu nad nama. U pozitivnom slučaju, dobivamo pozivnicu za buđenje, otklanjamo zablude i iluzije, shvaćamo kako smo u prošlosti išli protiv sebe i nismo se znali zaštiti. Svjesnost se širi, produbljuje.

atma.hr – 78
Sunce je u kvadratu s Neptunom, a danas se tom mjestu pridružio i Neptun koji se smjestio na istom 20′ stupnju Riba i dodatno pojačao izazovni aspekt Sunca i Neptuna.

Izbor je na nama…

Spavamo li ili se budimo?

Lažemo li sebe, druge ili tražimo istinu?

Uživamo li mazohistički u ulozi žrtve ili osvještavamo osobnu moć?

Čega se stidimo?

Što skrivamo da bi se prikazali u boljem svjetlu?

Osvajamo li manipulativno i proračunato?

Riječ je o planetarnim utjecajima koji mogu imati dvostruki utjecaj, a koji će se scenariji odviti ovisi o tome koliko smo svjesni sebe i držimo li niti svog života u svojim rukama.

atma.hr – 39

Nadahnuće.

Negativni dio ove planetarne priče vodi nas prema zabludi, uzaludnom žrtvovanju, davanju do iscrpljivanja, podložnosti bez znanja kako se pobrinuti za sebe. Netko nam se prikazuje ili se mi nekome prikazujemo u boljem svjetlu, plešemo pod maskama, a kad maske padu dolazi do razočaranja.

Mogu se pojaviti i neki strahovi koji preuzimaju kontrolu nad nama. Ne vidimo jasno, pričamo si priču, očekujemo pa se razočaramo. Lovimo nešto, a onda nam to ‘sklizne iz ruku’, pobjegne bez objašnjenja.

Iluzija. Prevara. Razočaranje.

U pozitivnom slučaju, dobivamo pozivnicu za buđenje, otklanjamo zablude i iluzije, shvaćamo kako smo u prošlosti išli protiv sebe i nismo se znali zaštiti. Svjesnost se širi, produbljuje. Spajamo se s kreativnim dijelom sebe.

Osluškujemo i promatramo što nam se događa i otkrivamo zašto nam se to događa. Uviđamo kako nam drugi ljudi zrcale neka mjesta u nama s kojima nam se teže suočiti ili od kojih se skrivamo.

atma.hr – 75Dobivamo ili dajemo nesebičnu pomoć i podršku. Opraštamo. Uživamo u romantičnom susretu koji budi jake emocije pa i strast.

Inspiracija. Vizija. Kreativnost.

I ne zaboravi:

Ti biraš. Ti stvaraš.

“Ono što je iza nas i ono što je ispred nas, sitnica je u odnosu na ono što je unutar nas.” – R.W. Emerson

Julijana Oremović

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here