47

Da je voda sinonim života ukazuje i činjenica da se u kozmičkim istraživanjima i traganju za postojanjem života na drugim planetama, prvo traga za vodom. Njene moći su poznate i priznate od pamtivjeka: krštenje vodom, osvještavanje vode i preobraćanje vode u iscjeljujući napitak. I današnja znanost je svoj najveći naglasak stavila na izučavanje osobina ovog tzv. tekućeg kristala. S obzirom da ima kristalnu strukturu otuda ima i sposobnost pamćenja.

Poznata su istraživanja japanskog naučnika Masaru Emotoa s kristalima vode. Puštao je vodi raznu glazbu, govorio joj lijepe ili ružne riječi, čitao molitve i kristali vode su poprimali lijepe ili ružne oblike, što možete vidjeti na slikama. Efekt pamćenja vode je poznat i u homeopatiji gdje se ova njena osobina koristi za utiskivanje ljekovitih svojstava i spravljanje ljekovitih napitaka. Voda koju pije najveći dio stanovništva uglavnom je toksikološki i bakteriološki ispravna, ali nijedan vodovod ne ispituje njenu fiziološku ispravnost, odnosno „životnost”. A, poznato je da se voda prije nego što stigne do potrošača čuva u reni-bunarima i bazenima. Što duže stoji, to se više molekula u njoj spajaju u makromolekule koji jednog trenutka postaju toliko velike da ne mogu proći kroz stanične membrane i ne mogu obaviti svoj fiziološki zadatak – rastvoriti i „odnijeti” otpadne tvari.

Višak neuklonjene vode izaziva brojne posljedice. Opterećuje srce, izaziva povišen tlak i stvara osnovu i za pojavu pijeska i kamenca u žuči i bubrezima. Postoje čak i studije koje dokazuju povezanost teških oboljenja s “mrtvom vodom”, uspoređujući elektromagnetne frekvencije bolesnog tkiva s frekvencijom takve vode. Dakle, mnoge bolesti nastaju zbog pokvarene (tzv. mrtve) vode i da bi se izliječili, treba prije svega liječiti vodu.

Najbolji način da od mrtve napravite živu vodu je da je tretirate POLARIS-om i ta voda postaje meka i rastvorljiva, čak se i učinkovitost lijekova pospješuje ako se piju s vodom dobivenom na ovaj način. Također i u slučaju pojave ešerihije koli, dizenterije, žutice i sličnih zaraznih bolesti izliječenje bi se ubrzalo. Naravno da se odnosi i na druge bolesti, jer živa voda koja u potpunosti obavlja svoju funkciju efikasnog čišćenja organizma samim tim doprinosi i njegovom ozdravljenju. Primijećeno je da ova voda prija i životinjama, biljke puno bolje napreduju kada se njome zalivaju.

POLARIS je uređaj koji pojačava priliv prirodne životne energije, tzv bioenergije. Jedan od mnogobrojnih načina njegove primjene je da POLARIS stavite ispod vrča s vodom i za 30 min. dobit ćete najmoćniji iscjeljujući napitak. Umjesto mrtve, beskorisne vode, pit ćete živu i energiziranu vodu, pit ćete čistu energiju – prijeko potrebnu vašem organizmu. 

336×280 lijevo text-54

Voda iz slavine koja često ima vrlo neugodan miris i ukus, postaje meka i vrlo prijatnog slatkastog ukusa, a neki ga uspoređuju s ukusom mlijeka. Zbog transporta, dugog stajanja na policama trgovina, plastične ambalaže itd., čak i izvorska voda koju kupujete flaširanu u trgovinama nema više onaj kvalitet koji je imala u trenutku uzimanja s izvora i flaširanja. I nju je poželjno izložiti postupku čišćenja i energizacije, kako bi se eliminirale sve negativne informacije koje je pokupila na putu od izvora do vašeg doma. Isti postupak treba provesti i s destiliranom vodom koju neki piju, jer ni ona ne spada u tzv. žive vode. Svojstvo žive vode je u tome da čisti tijelo od toksina, daje energiju, jača imuni sistem i pomaže kod ozdravljenja, čak i kod teških bolesti. Najpoznatija živa voda nađena je u himalajskoj dolini Hunza, gde ljudi i pored skromne prehrane i uslova u kojima žive, dožive i do 120 godina.

52
S obzirom na sva dosadašnja saznanja o vodi, kojoj neki pripisuju čak i atribute života, izuzetno je važno kakvu vodu pijemo i ona zaista može i treba nam biti izvor zdravlja. Kao i u svemu u životu i ovaj put je pravo izbora na nama.

Kristal mrtve vode zastrašujućeg izgleda
Kristal mrtve vode
zastrašujućeg izgleda
Kristal žive vode, ista voda nakon tretmana
Kristal žive vode,
ista voda nakon tretmana

 

POLARIS – polarizacijski disk, odlično se pokazao kod: Ginekoloških i uroloških problema, PMS-a, klimakteričnih tegoba, steriliteta, oslabljenog libida i potencije, pretilosti, hemeoroida, opstipacije i problema sa crijevima, bolne kičme i zglobova, svih vrsta bolova, srčanih i plućnih problema, štitne žlijezde, sinusa i glavobolje, poremećaja raspoloženja itd.

O autoru:

dino-tomicDr. Dino Tomić, spec. ginekologije i porodiljstva, preko 20 godina bavi se istraživanjem drugih mogućnosti liječenja izvan ograničenih domena klasične medicine. Bavi se kvantnom i biorezonantnom medicinom, završio je homeopatiju i akupunkturu, neke od energetskih tehnika kao što su rekonekcija i reiki, nove tehnologije svijesti.

zdravljenadar.com

23 TESLINA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!
Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.
Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaHrana nije namijenjena da njome samo napunimo želudac: Ona nam daje kvalitetu misli!
Slijedeća objavaTest: Koja je vaša trenutna životna vibracija?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.