Čitateljima Drumtidama i Atme do 26. lipnja darujemo 15% popusta na usluge Dijagnostičko-terapeutskog centra Polje informacija.

U zagrebačkom Dijagnostičko-terapeutskom centru Polje informacija njemačkim dijagnostičkim uređajem TimeWaver analiziramo na koji način funkcionira Vaše tijelo ili pak pojedini organ, postoje li upalni procesi, određeni virus ili bakterija u tijelu, intolerancija na hranu te što su glavni uzroci stresa, depresije, anksioznosti, alergija… Nudimo i manualne terapije protiv stresa, zatim one koje će ublažiti bol i olakšati kretanje, kao i posebno osmišljene tretmane dodatne snage za sportaše i poslovne ljude…

Nalazimo se u neposrednom susjedstvu Zagreb Towera, u Rapskoj 69, i kod nas možete isprobati nevjerojatno preciznu dijagnostiku dijagnostičkog uređaja TimeWaver – mi smo jedini Centar u Hrvatskoj koji ima taj uređaj! U svega nekoliko minuta, samo polaganjem dlana na taj vrhunski uređaj – on bilježi kompletne podatke što se događa u Vašem tijelu i što je tome uzrok! Zanima li Vas samo jedan konkretni problem – bit će Vam odgovoreno samo na to pitanje!

Ima tu još par čarobnih riječi za one koji vječno ratuju s nedostatkom vremena – bez čekanja, brzo, bezbolno, objašnjeno razumljivom terminologijom, odgovoreno na sva Vaša pitanja… Osobita prednost dijagnostike na TimeWaveru je da Vaš scan ostaje u uređaju i kod neke nove zdravstvene tegobe – možete samo nazvati i naš licencirani TimeWaver terapeut Leonardo Brkić na uređaju će odmah provjeriti o čemu se radi i to Vam reći. Više o tome ovdje.

TimeWaver uz izuzetno preciznu dijagnostiku – nudi i terapiju. S obzirom da se radi o kvantnoj dijagnostici – cijela priča koja se odvija u nama svodi se na funkcioniranje naših stanica – na toj razini TimeWaver očitava probleme, te na toj razini može davanjem impulsa i pomoći kod nekih tegoba.

Naravno, za svaki ozbiljan zdravstveni problem pronađen kod klijenta, odmah ga upućujemo liječniku.

Posebno osmišljene manualne terapije

No, Dijagnostičko-terapeutski centar Polje informacija u svojoj ponudi ima i sasvim osobite manualne terapije. Imamo sreću da je dio našeg tima i iznimno talentirani viši fizioterapeut Matija Lovreković koji se primjenom i kombinacijom nekoliko tehnika (prvenstveno osteopatskih, no i tehnika rehabilitacije, akupresurom, masažom…) bori protiv klijentovog stresa, pomaže ublažiti bol, povećava pokretljivost kod starijih osoba, daje snagu sportašima i poslovnim ljudima za izazove s kojima se susreću…

Više o tome ovdje.

Dijagnostičko-terapeutski centar Polje informacija osnovan je prije svega s istinskom željom da pomogne ljudima – točno, imamo vrhunski dijagnostički uređaj, jedini takav u Hrvatskoj, ali svaki uređaj ostaje samo uređaj bez pravog čovjeka uz njega. Imamo i to, dapače, za oba naša terapeuta s ponosom možemo reći da tko je probao njihove usluge te njihovu srdačnost i empatičnost – vraća nam se u Polje informacija.

Na raspolaganju smo za svako Vaše pitanje koliko Vam možemo pomoći vezano uz Vaš konkretan problem.

Nazovite nas na 091 60 80 005.

Više o Dijagnostičko-terapeutskom centru Polje informacija
pročitajte na http://www.polje-informacija.hr/.

Dobro nam došli u Dijagnostičko-terapeutski centar Polje informacija!atma.hr – 52
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here