Ovo će biti posebno napeta pomrčina pošto je ona sama vrlo moćna, vatrena, ali destruktivna. Imati ćemo potrebu usprotiviti se, pobuniti se, izboriti se… Nemojmo dopustiti sitnim okidačima da nas stave u negativne energije. Vatra koju ova nakšatra nosi ima snagu pročišćenja. Kako će pomrčina utjecati na koji horoskopski znak?

atma.hr – 78
Napomena: Za ovu analizu koristi se Vedska astrologija koja koristi sideralni zodijak, za razliku od zapadne astrologije koja koristi tropski zodijak pa su zbog toga moguće razlike u tumačenju između ova dva astrološka pravca.

Energije pomrčina su uvijek intenzivne, emocije su u punom naponu i savjetuje se da na taj dan ništa bitno ne odrađujemo. Bitni poslovi, novi projekti, važne odluke. To je dan kada trebamo ući dublje u sebe i promatrati promjenu koja se događa.

Pomrčina Mjeseca izaziva da iz nas izađu duboke emocije i njezin utjecaj traje samo jedan dan, za razliku od pomrčine Sunca koji ima duži efekt. Za vrijeme pomrčine bilo bi dobro meditirati, ući u taj unutarnji svijet i promatrati emocije i što se zbiva u njemu. Ne savjetuje se prejedanje za vrijeme takvih energija, već se preporuča post na taj dan. Probajte ostati smireni i biti svjesni vaših reakcija.

Pomrčina se događa u znaku Bika i u njoj sudjeluje Rahu – Sjeverni mjesečev čvor. Sazviježđe u kojem se pomrčina odigrava, tj nakšatra je Krittika. Krittika nam govori da će ovo biti posebno napeta pomrčina pošto je ona sama vrlo moćna, vatrena, ali destruktivna. Imati ćemo potrebu usprotiviti se, pobuniti se, izboriti se, ali pitanje je za što i protiv koga? Nemojmo dopustiti sitnim okidačima da nas stave u negativne energije. Vatra koju ova nakšatra nosi ima snagu pročišćenja.

atma.hr – 52
Kako će pomrčina utjecati na koji horoskopski znak?

Za vrijeme pomrčine energije su uvijek nepredvidljive, ne znamo hoće li utjecaji biti negativni ili pozitivni. U pitanju su teže energije, ali svaki od znakova bi mogao pripaziti na određene stvari. Za ovu analizu koristi se Vedska astrologija, a svoj znak možete besplatno provjeriti kalkulatorima na internetu pomoću svog datuma, vremena i mjesta rođenja.

Ovan

Na dan pomrčine pripaziti na novosti vezane za financije. Pripaziti što unosite u svoj organizam.

Bik

Ova pomrčina se događa u vašem znaku te može biti poticaj na transformaciju. Sve one emocije što ste skupljali, sada bi mogle izaći van.

Blizanac

Pripaziti na financije, mogući nenadani trošak. Zaronite u svoju duhovnost i mogli biste naići na nešto neočekivano.

Rak

Vi ste mjesečev znak i zbog toga njegove pomrčine posebno emotivno osjetite. Dajte si vremena.

Lav

Mogli bi ste dobiti neku informaciju vezano za posao. Ako je moguće, odluke prolongirati za vrijeme nakon pomrčine.

Djevica

Dolaze novi uvidi vezani za vaša učenja, vašu duhovnost, uvjerenja, vrijednosti.

Vaga

Neki neočekivani događaj, vijest, nešto skriveno sada bi moglo nenadano izaći na svjetlo. Ne dajte da vas stavi u negativno raspoloženje.

Škorpion

Ova pomrčina pogađa vaš odnos s partnerom, privatnim ili poslovnim. Nikakve nagle odluke se ne preporučuju.

Strijelac

Pripazite da ne bi došlo do rivalstva s ljudima zbog ove teške vatrene energije, a moguć je i utjecaj na vaše zdravstveno stanje.

Jarac

Pojačana kreativnost bi mogla biti prisutna taj dan. Pripazite na odnos sa djecom.

Vodenjak

Napetost bi se mogla osjetiti u vašem domu. Ako dođe pomisao o preseljenju, ostavite tu odluku za kasnije.

Ribe

Osjetiti ćete potrebu da reagirate, ove energije će buditi reakcije u vama. Budite svjesni toga i otpustite.

Budite svjesni promjena oko Vas i u Vama te ih na ovaj dan promatrajte.

Ivona Jelenčić


Ljubav prema zvijezdama i tajnama Svemira, dovela me na kraju i do proučavanja drevnog znanja Vedske astrologije – jyotisha, što je pomoglo u odgovorima na neka od pitanja.

Zašto se baš nama neke stvari događaju? Što smo došli naučiti u ovome životu? Što nas čeka u budućnosti?

Za takva i sva ostala pitanja stojim na raspolaganju.

Jyotish nam daje oči da vidimo put kojim trebamo poći.

FB: https://web.facebook.com/TotheStars.VedicAstrology/
mail: [email protected]
mob: 097 7557 237