U ponedjeljak 30.11. u 10:30 sati dogodit će se pun Mjesec u Blizancima, a ujedno će se zbivati i pomrčina Mjeseca, koja nije vidljiva iz naših krajeva (do 13h). Ova pomrčina se događa dok je Sunce u Strijelcu, a Mjesec u Blizancima. Otvorena je kapija između raznih svjetova i realnosti pa se lako može učiniti ono što je teško ili nemoguće u ostale dane! Želje se pišu s čvrstom odlukom i namjerom da se ostvare, dvanaest sati prije i poslije pomrčine, dakle od nedjelje 29.11. od 22:30 do ponedjeljka 30.11. do 22:30h, a najbolje na samu pomrčinu u ponedjeljak 30.11. oko 10:30 ujutro.

atma.hr – 78




U ponedjeljak 30.11. u 10.30 sati dogodit će se pun Mjesec u Blizancima, a ujedno će se zbivati i pomrčina Mjeseca, koja neće biti vidljiva iz naših krajeva. Energija pomrčine počinje djelovati tjedan dana ranije, dakle krenula je već ovaj tjedan, a nastavlja se i tjedan dana kasnije nakon pomrčine. Nakon toga nam slijedi pomrčina Sunca u Strijelcu 14.12.

O pomrčinama općenito, već sam pisala, ali da malo podsjetimo o tome. Pomrčine su energetski izrazito jaka i zahtjevna razdoblja, toliko značajna da je u davna vremena jedan od glavnih zadataka kraljevog astrologa, pored kraljevog horoskopa, bilo računanje pomrčina. Oduvijek su se značajni obredi i rituali radili za vrijeme pomrčina, a to je zato što je otvorena kapija između raznih svjetova i realnosti pa se lako može učiniti ono što je teško ili nemoguće u ostale dane.

U vrijeme pomrčine tanke su granice između svjetova i vrlo lako se upada u meditativna stanja i spaja s nematerijalnim. Ali, pomrčina je vrijeme kada naše tamne sjene, naši demoni, nemiri, strasti, tuge, strahovi izlaze na površinu.

Osoba koja je osviještena iskoristit će ovo vrijeme za suočavanje sa svojim nemirima iz podsvijesti koji sad tako lako (nepozvani) izviruju i obračunat se s njima. Vrijeme pomrčine često je praćeno nemirima, nesanicom, nervozom, depresijom, a može doći i do sukoba i svađa.

Također nas pojačano iritiraju neki ljudi i njihove osobine, ali to je samo zato što upiru na neke dijelove nas kojih sami nismo svjesni ili kojih bi radije da nema, koje smo potisnuli. Pomrčine su uvijek prilika da napravimo puno toga na sebi i razriješimo najdublje dijelove sebstva.

atma.hr – 39

Ova pomrčina se događa dok je Sunce u Strijelcu, a Mjesec u Blizancima (kad je pun Mjesec uvijek je u nasuprotnom znaku). To su dva vedra, sretna, optimistična, razigrana, svestrana i pokretna znaka. Nikad tužni i dosadni (što ne znači da oni koji su u horoskopu Strijelac i Blizanac nikad nisu neraspoloženi i tmurni, ali te osobine bi ipak pripisala njihovim planetima u nekim drugim znakovima).

Ako bi nešto trebali izvući od Strijelca i Blizanaca u ovim odista teškim i kolektivno depresivnim vremenima su ta bezbrižnost i lakoća življenja, o čemu trenutno nije zahvalno pisati. Ovi nas znakovi uče koliko god nevolja trajala, proći će, kao što sve prođe.

Stvari se poslože na mjesto jer i kriza ne može vječno trajati. Blizanci su znak koji su najviše od svega vezani uz komunikaciju pa tako i onu preko interneta i društvenih mreža. Možda su susreti i druženja ograničeni u stvarnom svijetu, ali u onom virtualnom nisu. Pa se možemo družiti i sasvim lijepo komunicirati i na takav moderan način. Također, Blizanci su znak trgovaca (i lopova), ovo je pravo vrijeme da sklopimo neku prodaju, naravno unutar granica trenutne situacije ili potpišemo ugovor.

U vrijeme pomrčine planete su stvarno dobro postavljene, Merkur radi pozitivan sekstil s Plutonomm, Jupiterom i Saturnom pa možemo iskomunicirati sve što je ostalo nerazriješeno i općenito poboljšati komunikaciju s ljudima ,a možemo se i puno zezati i šaliti  – Merkur sekstil Saturn, kao i poboljšati vlastite komunikacijske vještine.

Venera je izašla iz aplikacione opozicije s Uranom, što znači da što je puklo – puklo je, ne bi trebalo doći do novih lomova i šokova. Mars je u svom znaku, Ovnu u direktnom hodu što daje puno energije, volje, aktivnosti, možda i ostvarenje onog što je zastajkivalo mjesecima.

atma.hr – 75



Iz ovog svega vidim da ćemo pronaći vjeru i nadu (Strijelac) unutar sebe za bolju budućnost i shvaćanje da će se nakon ovog graditi novi i napredniji svijet (Jupiter će odmah za Saturnom, 19.12. ući u Vodenjaka).

Na astrologiju nisam nikad gledala kao na slijepu sudbinu koju određuju zvijezde na koje nemamo utjecaja, već naprotiv kao na priliku da u određenim astrološkim konstelacijama poduzmemo određene korake i sami napravimo svoj svijet i svoju realnost (tzv.elekciona astrologija – meni najdraža).

Ono što ja radim za svaki ciklus pomrčina, a što bi svima preporučila je da se u posebnu teku napišu 10 stvari koje želimo da se ostvare. Želje moraju biti konkretne i realne, dakle općenite želje kao – želim biti sretan, mir i zdravlje u svijetu – su previše apstraktne i iracionalne, utječu na tuđu volju i realno, neće se ostvariti.

Želje se pišu u sadašnjem trenutku i kao da su već ostvarene. Npr. u ljubavnoj sam vezi i imam partnera, ispišite koje osobine želite kod partnera, ali nikad ne pišete ime i prezime kojeg partnera hoćete, jer vas možda baš taj neće, što bi bilo nedozvoljeno utjecanje na tuđu volju, a to pak stvara karmičke posljedice i nikad sretno ne završi.

atma.hr – 78




Posao – napišite koji mi ide sjajno i puno zarađujem. Imam puno klijenata koji su zadovoljni s mojim radom napišite koje su to usluge koje dajete. Ozdravio/la sam od (upišite koja vas bolest muči). Kuća, zemljište ili stan je prodan. Uselio/la sam u novi lijepi stan. Samopouzdan/a sam, odlučan/na, autoritativan/na, uspješan/na.

Pišete samo za sebe, nikad za druge bez njihovog pristanka. Želje se pišu s čvrstom odlukom i namjerom da se ostvare, dvanaest sati prije i poslije pomrčine, dakle od nedjelje od 22.30 do ponedjeljka 22.30., najbolje na samu pomrčinu u ponedjeljak u 10.30 u jutro.

Želje možete ponoviti još jednom kad za dva tjedna bude pomrčina Sunca. Na kraju želja napišite „pečatim“ ili „neka tako bude“, i zapečatite svojom DNK, npr. stavite malo sline i sl. I onda zaklopite teku i zaboravite na njih, ne sumnjajte u sebe i moć vlastite kreacije i ne kopajte stalno po napisanom. Ali se ponašajte u skladu s vašim željama – dakle, ako ste napisali novi posao, onda aktivno tražite novi posao, neće pasti s neba.

Idući put kad ćete pogledati što ste zapisali bit će za šest mjeseci kad bude novi ciklus pomrčina, krajem svibnja/maja 2021. I vidjet ćete što vam se sve ostvarilo. Ono što nije možda više nije ni važno, a ako je i dalje aktualno pišite opet. Da se pohvalim, od zadnjeg ciklusa pomrčina, u lipnju/junu i srpnju/julu, od mojih deset želja, samo se jedna nije ostvarila, a dvije se djelomično nisu ostvarile, što znači da se preostalih sedam u cijelosti ispunilo. I vama želim jednak uspjeh u kreiranju svog života.

Irena Dumančić Baranja

67 STVORITE NOVO JA

DR. JOE DISPENZA: STVORITE NOVO JA

Oslobodite se sputavajućih navika i obrazaca i izgradite svoju novu stvarnost

Želite li promijeniti naviku, ali ne uspijevate? Želite li stvoriti novo „ja“, ali ne znate kako? Dr. Joe Dispenza objašnjava nam da su naše navike povezane s našim mozgovima te kako ih promijeniti.

Knjiga Stvorite novo "ja" Biblija je koja će vas naučiti „da postanete tvorac svoje sudbine“. Njegov se pristup temelji na kvantnoj fizici koja nas uči da se u nevidljivom polju energije kriju beskrajne mogućnosti te da energija odlazi onamo kamo usmjerimo svoju pažnju. Posljedično, svi smo tvorci materijalnog svijeta.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here