Pomrčina mjeseca je dio faze mjeseca koja se dešava otprilike svakih 29 dana. Nastaje tako što, pri rotaciji oko Zemlje, Mjesec dolazi u točku kada na njegovu osvijetljenu stranu, padne sjenka Zemlje. Ovo stanje ima učinak i na ljudsku svijest, jer je već odavno dokazan utjecaj mjesečevih mjena na ljudski neuroendokrini sistem. Njegova djelotvornost daje efekat na naše raspoloženje i svijest od 23.09. do 09.10. ove godine, a najjače djelovanje mu je od 01.-02.10. Ova pomrčina će pokriti kompletnu sjevernu polusferu.

Ukoliko gledamo učinak mjeseca u dva naredna dana, onda je bitno znati njegovu poziciju, a to je druga do treća dekada znaka Vage. Dekada označava područje od 30 stupnjeva Zemljine ekliptike oko Sunca. U astrološkom kontekstu, pomrčina samo predstavlja da nećemo biti u stanju lako sakriti svoje osjećaje, jako ćemo imati težak period s pronalaskom osobne oaze ili neke lijepe stvari/situacije koja će nam uljepšati dan. Ljudi skloni anksioznosti i paranojama bi mogli biti dosta osjetljiviji nego narednih desetak dana. Postoji i jedan povoljan aspekt s Jupiterom koji nosi pozitivnu vibraciju za osjećaj za jedinstvo, ljubav i bratstvo, ali se čuvajte licemjerja.

Jako je bitno ne donositi odluke prema onome kako Vam neko izgleda ovaj tjedan, jer je moguće da je baš ono što vam govori najtiši glas Vašeg bića, najjača istina. Pravi način za pronalazak ljubavi i nježnosti se otključava tek onda kada dobro razmislite, a ne prema onome što odmah ova dva dana osjetite. Najbitnije je da ne precijenite životna iskustva do sada.

Ovog tjedna, želimo vidjeti poemu napisanu do 9.10. na temu ljubavi u njenim/njegovim očima. Najbolja poema, biti će nagrađena komparativnom astrološkom kartom Vas i te osobe o čijoj ljubavi u očima ste nam kroz stihove nagovijestili.

Postoje minerali koji svima osobno mogu pomoći. Za prijedlog ovih minerala, javite se u naš inbox na page: https://www.facebook.com/astrologijaikristalnaterapija/.

AnaDominik Rodić
Prethodna objavaZadržavanjem daha do kvalitetnijeg života i boljeg zdravlja
Slijedeća objavaOrgonske naušnice Ženstvenost – Mjesečev i anđeoski kamen, gorski kristal, bijeli kvarc, srebro
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.