160×600 text-59 podudarni okomiti desnoU ponedjeljak, 7. kolovoza u 19 sati i 12 minuta dogodit će se prva od dvije Pomrčine u ovom mjesecu. Riječ je o Mjesečevoj eklipsi koja će se odvijati u znaku Vodenjaka u kojem će boraviti Mjesec dok će Sunce stajati nasuprot, u znaku Lava.

Ova eklipsa naslanja se na prethodnu, koja se dogodila 11. veljače ove godine, pa bi za početak bilo dobro razmisliti što se u vašem životu dogodilo i pokrenulo od tog razdoblja te koje su vam bile neke od značajnijih tema kojima ste se bavili posljednjih mjeseci. Ciklus će se nastaviti i s ovom Pomrčinom, dakle situacije, odnosi, osobe, problemi koji su bili u žarištu još će se više intenzivirati sve dok ne dođete do konačnog rješenja. A Pomrčine nas uvijek dovedu do kraja. One zatvaraju jedno životno poglavlje, ostavljaju nas bez svega onoga što nam više nije potrebno za naš osobni rast i razvoj, a pritom će posijati sjeme novog početka, bilo da je riječ o poslu, intimnom odnosu, prijateljstvu ili pak uvjerenjima koje nas koče u ostvarenju ciljeva.

Relacija između Lava i Vodenjaka na kojoj će se odvijati Pomrčina, put je od osobnog do kolektivnog, od vezanosti do slobode, od ega do super ega. Ona bi mogla uzdrmati naša uvjerenja i stavove koje imamo o ljubavi, seksu, zaljubljenosti, roditeljstvu, prijateljstvu i općenito vezanosti uz druge.

Lav predstavlja osobno, Vodenjak kolektivno. Lav simbolizira ego zbog kojeg se uvlačimo u dramu i sve primamo previše srcu, Vodenjak od nas traži nadrastanje sebične i uske vizure gledanja na stvari. Vrijeme je da se zapitamo ne samo što je dobro za nas, već je li to dobro i za moju okolinu i one koje volim?

Sunce svijetli u Lavu, znaku koji je najbliže povezan s vladarima i kraljevskim obiteljima. Bit Lava je staviti stvari u središte pozornosti. Velika mačka Zodijaka napreduje kada dobiva obilje milovanja, pohvale i divljenja. Lav je kreativan znak, on govori o našem identitetu, našim jedinstvenim vještinama i talentima.

Vodenjak kao znak nasuprotan Lavu, upravlja kolektivnim. Sunce sjaji u Vodenjaku jer mora podijeliti svjetlost s drugima. Osobno nije toliko bitno, Vodenjak radi za opće dobro, za zajedničke ciljeve, misije i svrhu.

Slijedom toga otvaraju su pitanja vezana uz prilagodbu i ravnotežu između ta dva polariteta. Gdje pripadamo, s kim i kako se udružiti kako bismo postigli zajedničke ciljeve?

Postavlja se pitanje jesmo li spremni svijetliti, dijeliti svoje prirodne talente sa svijetom, doprinijeti općem boljitku društva? Ovo je važno vrijeme da razmotrite grupe kojima pripadate, svoja prijateljstva, ljubavni odnos, saveze, stranke, udruge, kome god i čemu pripadate. Kao i sa svim opozicijama, i ovdje se možemo se usredotočiti na ono što dijeli ili djeluje zajedno kako bi stvorilo jedinstvo izvan polariteta.

Vrijeme je za preispitivanje naših ciljeva, nada i snova, čemu težimo, što želimo ostvariti. No ovaj put ne možemo sami. Nužno se povezati s ljudima sličnih prioriteta i ciljeva. Snaga kolektivnog stvaranja, kao i kreativne iskre koju je stvorila grupa, također su važne. Ujedinjavanjem možemo stvoriti mnogo više, promijeniti pravila koja nam ne pašu, stvoriti nova, raditi za opće dobro.

160×600 text-59 podudarni okomiti desnoS ovom Pomrčinom neka će se prijateljstva promijeniti, neke grupe raspasti, stvoriti novi savezi, pojaviti novi ciljevi. Ne možemo više sebe držati u centru života drugih ljudi. Ne možemo više zadržati ono što se već neko vrijeme nalazi na klimavim temeljima.

Možemo li prevladati egoizam i sebične porive te pokušati razumjeti motive i razloge druge strane bez osuđivanja i kritika?

Mogu li prijatelji s povlasticama nakon shvaćanja da ne mogu više zadržati povlastice, ostati samo prijatelji ili ima prostora za stvaranje ozbiljnijeg odnosa?

Možemo li dopustiti našoj djeci da biraju za sebe, bez da im mi govorimo što je najbolje za njih?

Možemo li voljeti nesebično i slobodno, ne tražeći nikakve garancije i odustati od očekivanja koja nas vode u nezadovoljstvo?

Možemo li zatvoriti vrata iza jednog prijateljstva koje nam opterećuje dušu i zagađuje unutarnji prostor?

Možete li se osloboditi od svega što vas opterećuje, disati svoju slobodu bez straha da ćete zbog toga biti osuđeni ili ostavljeni?

Jupiter u kvadratu s Plutonom bit će najintenzivniji aspekt koji će popratiti Pomrčinu. Riječ je o borbi za moć i prestiž, o manipulacijama, koristoljublju ili suludoj strasti koja nas tjera da odustanemo od dijela svoje prošlosti i krenemo dalje, ne mareći za posljedice. Lako je moguće da u idućim mjesecima na površinu izađu nove priče o korupciji, pohlepi i borbi za moćne pozicije No vaš osobni život također će biti mjesto manjih ili većih potresa.

Posesivnost, ljubomora, sebičnost, nespremnost na kompromis mogu neke odnose staviti na test izdržljivosti.

Pozitivni aspekti Sunca i Mjeseca s Jupiterom u Vagi omogućuju vam pronalaženje izlaza iz zamršenih labirinata. Oni koji znaju što hoće i budu dosljedni sebi i svom cilju, sigurno će dobiti najviše od ove Pomrčine. Iskrenost je karta na koju je uvijek dobro zaigrati jer time kao da sami sebi govorite, gle ovo mi je bitno, ne smijem zeznuti, a i time ćete i ljudima oko sebe jasno dati do znanja gdje ste i čemu težite.

UTJECAJ PO ZNAKOVIMA

Iako će ovu Pomrčinu najviše osjetiti Lavovi, Vodenjaci, Bikovi i Škorpioni, te oni koji imaju Podznak u tim znakovima, svaki zodijački znak imat će neku svoju priču koju će morati obraditi do siječnja iduće godine kada nas očekuje nova Pomrčina Mjeseca u znaku Lava.

45

OVAN: odnosi s prijateljima, ostvarenje planova, udruživanje, timski rad, nove ideje, veze i protekcije, vizije i nade.

BIK: karijera, poslovni status, preuzimanje odgovornosti, novi životni početak, odnosi s poslovnim autoritetima i roditeljima.

BLIZANCI: obrazovanje, poslovno usavršavanje, revizija životnih uvjerenja i stavova, inozemstvo i suradnja sa strancima.

RAK: kredit i zaduživanja, imovina drugih ljudi, alimentacija, strastveni odnos i seksualnost, ‘smrt’ nekih spona i odnosa.

LAV: odnosi s drugima, brak, poslovni ugovori, kako vas vide drugi, dobivanje potvrde od drugih, raskid odnosa ili nova veza.

DJEVICA: zdravlje, odnosi s kolegama, radni uvjeti, kućni ljubimci, pružanje usluga, raspolaganje slobodnim vremenom.

VAGA: zaljubljenost, strast, flert, kreativni talenti, priznanja za minuli rad, odnos s djecom, roditeljska uloga, prijateljstva, društveni život.

ŠKORPION: stambeno pitanje, odnos s majkom, selidba ili preuređenje doma, potraga za sigurnošću, djetinjstvo.

STRIJELAC: komunikacija, kraća putovanja, učenje i školovanje, edukacije, odnosi s rođacima i susjedima, prijevoz, promet.

JARAC: zarada i raspolaganje s novcem, osjećaj vlastite vrijednosti, posjedovanje, materijalna sigurnost.

VODENJAK: promjene na osobnom planu, događaji vas pokreću s mjesta, donosite odluke kojima mijenjate brojna područja svog života.

RIBE: prošlost, usamljenost, strahovi, tajne, veliko životno čišćenje i planiranje – priprema za nove životne iskorake.

www.julijanaoremovic.com

 

Duhovni medij, Anđeoske karte


Widget not in any sidebars

22 KURKUMIN

ULTRA JAKI KURKUMIN - Demencija, depresija i artritis

Patent za liječenje Alzheimerove bolesti

Učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume! Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).
Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II
Cijena: 239 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.