Upravo nam ovaj period donosi duboku spoznaju o nama samima. Sve ono što smo potiskivali u nama i što je raslo u nama kao sjena, sada traži da se prihvati i transformira. Prihvatite sve dijelove sebe. Došlo je vrijeme za integraciju sjene. Došlo je vrijeme da postanemo cjeloviti. Došlo je vrijeme da volimo sebe.

atma.hr – 52
Izabrali smo živjeti u krajnje uzbudljivom vremenu punom promjena. Čovječanstvo se trenutno budi i suočava s procesom transformacije svijesti poslije kojeg ništa više neće biti isto.

Svjesni smo  činjenice da je način na koji smo živjeli stoljećima unazad neadekvatan za naš dalji razvoj i da ćemo nestati s planeta Zemlje ne budemo li se mijenjali na bolje.

Nismo više u mogućnosti pratiti nametnuta uvjerenja tradicije i krute forme. Nismo više u stanju ispratiti tradiciju i nametnuta društvena pravila koja su ubila naš kreativni duh.

Svjesni smo da nam materijalistički pristup prema životu ostavlja duhovnu prazninu i emocionalnu neispunjenost kojom uništavamo sebe i druge oko sebe.

Samim tim takvim ponašanjem uništavamo i planet Zemlju.

Zato je potrebno da u narednom periodu svatko od nas pronađe način da razvije i izrazi sve aspekte svog bića kako bi živio na planeti Zemlji s povišenom svjesnošću i u svrhu općeg dobra.

Da bismo ovo postigli trebamo iskreno pogledati sebe i prepoznati u nama neosviještene obrasce ponašanja.

Ovaj period je jako značajan jer nas uči kako da zacijelimo svoje stare rane u sebi i da potičemo i njegujemo naš vlastiti razvoj i duhovni rast i razvoj.

atma.hr – 52
Sada je došlo vrijeme da se bavimo svim aspektima svoje osobnosti. Da se iscjeljujemo na fizičkom, mentalnom, duhovnom i emocionalnom dijelu.

Put promjene nije lak. Put transformacije nije lak.

Zato što traži od nas da duboko zaronimo u sebe i u sve aspekte naše osobnosti i postanemo svjesni naših bolnih mjesta i rana koje traže da ih sada prihvatimo potpuno i kroz prihvaćanje, razumijevanje, oproštaj i ljubav iscijelimo.

Upravo nam ovaj period donosi duboku spoznaju o nama samima.

Sve ono što smo potiskivali u nama i što je raslo u nama kao sjena, sada traži da se prihvati i transformira.

Prihvatite sve dijelove sebe. Došlo je vrijeme za integraciju sjene. Došlo je vrijeme da postanemo cjeloviti. Došlo je vrijeme da volimo sebe.

Svijet se mijenja kada se pojedinci okrenu sebi.

Svaka stanica u našem organizmu radi za sebe. Svaka stanica misli na svoj vlastiti rast i razvoj. Ona se povezuje s drugim stanicama samo kada je zdrava. Jer zna da tako može formirati zdravo tkivo koje kasnije preraste u organ, a vise povezanih organa čine organizam.

Kada stanica nije zdrava ona formira bolesno tkivo. Bolesno tkivo nikome ne koristi. Vrlo brzo doprinese oboljenju organa i cijelog organizma.

Da bi svaka naša stanica sada postala iscjeljenja i zdrava trebamo osvijestiti svaki aspekt naše osobnosti.

atma.hr – 52
Osvijestiti što nas čini sretnima.

Posvetiti se onome što volimo raditi.

Raditi više na tome da se okrenemo svom unutrašnjem biću.

Jačati svoju intuiciju.

Naučiti voljeti i vjerovati sebi.

Olivera Nardeli