Space stars photo created by freepik - www.freepik.com

30. travnja/aprila 2022. događa se mlad Mjesec u Biku i prva pomrčina Sunca u ovoj godini. Planet Uran je vrlo aktivan i donosi iznenadne događaje koji služe kao svojevrsni poziv za buđenje. Sada je dobro vrijeme da osvijestimo svoja srca i krenemo naprijed na ljestvici duhovne evolucije.

atma.hr – 52
30. travnja/aprila 2022. događa se mlad Mjesec u Biku i prva pomrčina Sunca u ovoj godini. Iako je ovo samo djelomična pomrčina Sunca, ona je vrlo moćna i otvorit će nam potpuno nove putove i prilike.

Ako postoji nešto što želite, ovo je vaš kozmički poziv da se povežete sa željom vašeg srca i vidite što dolazi.

Dok je period mladog Mjeseca obično snažno vrijeme za rad na manifestaciji, pod pomrčinom Sunca zapravo je bolje ići s tokom i vjerovati onome što nam Svemir donosi.

Pomrčine aktiviraju naš ugovor duše i imaju tendenciju donijeti sudbinske događaje koji nam pomažu da dođemo do sljedećeg poglavlja naše duhovne evolucije.

Pomrčine nas uvijek mogu iznenaditi, ali vrijedi zapamtiti da nas uvijek stavljaju tamo gdje trebamo biti, čak i ako nam u početku nije tako!

Zapravo, pomrčine mogu ubrzati našu vremensku liniju, donoseći stvari koje su na kraju bile neizbježne. Stvari se mogu brzo dogoditi pod pomrčinom!

Ovo posebno vrijedi za ovu pomrčinu Sunca, jer je planet Uran vrlo aktivan. Uran je poznat po tome što donosi iznenađenja i događaje koji kao da se pojavljuju iz vedra neba. Njegova energija obećava neku vrstu radikalnog pomaka iz jednog stanja u drugo.

Uran ponekad može biti pomalo šokantan u načinu na koji djeluje, ali u konačnici mu je cilj unijeti više slobode u naše živote. Želi nas osloboditi od svega što nas sputava kako bismo mogli zakoračiti na istinitije i autentičnije mjesto.

atma.hr – 52
Pod ovom pomrčinom Sunca razmislite o tome kako možete prigrliti dio ove energije. Koje korake trebate poduzeti da biste se oslobodili? Kako možete preraditi svoj život da bude istinitiji odraz svog autentičnog ja?

Uran je također planet buđenja pa ako se bilo kakva iznenađenja pojave ispod ove pomrčine, tretirajte to kao svojevrsni poziv za buđenje da ponovno procijenite svoj put i svoje postupke.

Trenutci buđenja mogu biti bolni, ali ako si dopustimo da procvjetamo umjesto da se povučemo unatrag, to može dovesti do prekrasnih mjesta!

Jupiter i Venera također će biti u savršenom skladu pod ovom pomrčinom, nudeći tople, nježne vibracije. Venera je prirodni vladar Bika, tako da je i u ovom trenutku njena energija izuzetno jaka i dat će ovoj pomrčini mnogo mekši izraz.

S Jupiterom i Venerom u harmoniji u ovom trenutku, bit će nam lakše pridružiti se toku i stvoriti lakoću među svim promjenama.

ASTRO NATALNA KARTA BANNER

Ova planetarna kombinacija također može donijeti dugotrajne želje u našu stvarnost. Ako postoji nešto na čemu ste dugo radili, ova pomrčina može donijeti samo nagrade za vaš trud!

Venera i Jupiter jedna su od najslađih kombinacija kozmičke energije, a da bismo je osjetili, sve što moramo učiniti je udahnuti je i znati da smo vrijedni primiti je.

Venera i Jupiter također su potpis za obilje, stoga fokusirajte um na razmišljanje o obilju i uskladite se s mislima zahvalnosti, to će vam biti od velike koristi i omogućit će vam da se uskladite s protokom energije obilja koje ova kozmička energija donosi.

Iako pomrčine Sunca zapravo ne zahtijevaju od nas da postavljamo ciljeve ili zahtijevamo bilo što od Svemira, one su dobro vrijeme da osvijestimo svoja srca i osiguramo da su otvorena za primanje.

atma.hr – 52
Budite otvoreni, budite zahvalni i dopustite sebi da budete vođeni duhom. Kada djelujete iz pozicije unutarnje spoznaje i povjerenja, stavljeni ste u višu vibraciju.

To je razina vibracije koja privlači obilje u svim područjima vašeg života.

Pozdravite transformaciju, pozdravite rast i pozdravite ljubav. Sve se događa za vaše najviše dobro.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić