Background vector created by kjpargeter - www.freepik.com

Pomrčina Sunca u znaku Škorpiona 25.10. 2022. može donijeti radikalne promjene. Pomrčine u astrologiji su ključne i njihovi efekti mogu biti trajni. Oni imaju način da zatvore poglavlje i guraju nas naprijed u novom pravcu. To je vrijeme kada smo usmjeravani u novim pravcima i gurani da donosimo sudbinske izbore, bilo da mislimo da smo spremni ili ne.

atma.hr – 52
Mlad Mjesec obično ukazuje na vrijeme za svježu energiju, promjene, novu fazu života, ali 25.10. je sve drugačije jer dolazi zajedno s pomrčinom Sunca u znaku Škorpiona. Ovo će biti jedan lud i nezaboravan rollercoaster emocija – od ljubavi do iscrpljenosti i rasprava.

Tijekom pomrčine, Sunce (ego, osoba) zasjenjeno je Mjesecom (emocija, unutrašnji život). Umjesto da se osjećamo “sunčano”, mi se osjećamo melankolično i emotivno. Također, pomrčina Sunca i mlad Mjesec bit će u konjunkciji s južnim mjesečevim čvorom, koji se bavi karmom, prošlošću, precima, gdje ste bili, a ne kuda trebate ići. Južni čvor je kao onaj loš prijatelj koji uvijek priča o dobrim starim danima. Nasuprot tome, Sjeverni čvor je taj prijatelj koji gleda u budućnost. Drugim riječima, tranzit oko Južnog čvora može uzrokovati da se osjećate pomalo nostalgično i da se vraćate u prošlost.

Pomrčina Sunca u znaku Škorpiona 25.10. 2022. može donijeti radikalne promjene. Pomrčine u astrologiji su ključne i njihovi efekti mogu biti trajni. Oni imaju način da zatvore poglavlje i guraju nas naprijed u novom pravcu. To je vrijeme kada smo usmjeravani u novim pravcima i gurani da donosimo sudbinske izbore, bilo da mislimo da smo spremni ili ne.

Obratite posebnu pažnju na svaki razgovor, sastanke ili događaje koji se događaju tokom pomrčina – čak i na one koji izgledaju manje važno. Možda nećemo shvatiti njihov značaj dok se ne osvrnemo na njih kasnije.

Saznajte što vaš horoskopski znak očekuje za vreme pomrčine Sunca u Škorpionu:

atma.hr – 52
Ovan

Očekuje vas duboka promjena iznutra. Intimni odnosi mogu iznenada dostići nove dubine ili se možete naći suočeni s intenzivnim unutrašnjim željama koje se još nisu manifestirale. Hrabro zaronite u dubine svoje duše jer ćete otkriti važne uvide.

Bik

Sezona pomrčina će imati veliki utjecaj na vas, a primijetit ćete jaku energiju, posebno u vezama. Možete očekivati promjene u dinamici vaših odnosa. S nekima ćete se još više povezati i dostići novu razinu intimnosti, a za neke će biti vrijeme da ih pustite iz svog života.

Blizanci

Ova pomrčina vas potiče da promijenite svoj svakodnevni život. Razmislite koji su vaši dnevni zadaci i kako možete bolje prilagoditi svoj raspored svojim stvarnim željama i potrebama. Možda će doći do promjena u vašoj rutini, što će u početku biti malo teško, ali to je upravo ono što vam treba.

atma.hr – 52
Rak

Osjetit ćete energiju pomrčine na polju ljubavi. Možda ćete imati izglede za novu romansu koja će vam iznenada izmaknuti tlo pod nogama, ili ćete možda samo unijeti svežu energiju u svoju trenutnu vezu, što će vas i vašeg partnera još više povezati. Sada je vrijeme da slijedite svoje srce.

Lav

Period pomrčina će za vas biti vezan za dom i obitelj. Možda ćete ponovo proživjeti sjećanja iz djetinjstva ili iznenada osjetiti želju da se vratite svojim korijenima. Fokusirajući se na svoje temelje koje ste stvorili u prošlosti, možete sebi dati bolju sadašnjost. Vjerujte procesu.

Djevica

Za vas će sve biti u detaljima. Bit će malih, na prvi pogled beznačajnih promjena, koje će se kasnije pokazati kao vrlo velike. Držite oči otvorene za informacije i inspiraciju i zapamtite da se nove prilike mogu pojaviti tamo gdje ih najmanje očekujete.

atma.hr – 52
Vaga

Tijekom ovog perioda, fokusirat ćete se na svoje financije. Vrijeme je da razmislite o svojim financijama i počnete izlaziti iz svojih obrazaca. Možda ćete biti iznenađeni nekim iznenadnim troškovima, ali ako se ponašate promišljeno i vjerujete svojoj intuiciji, čeka vas i nova zarada.

Škorpion

Pomrčina Sunca je ovoga puta u vašem znaku pa nije neobično da posebno intenzivno osjetite njegovu energiju. Sada je vreme za duboku transformaciju. Vaš znak se često povezuje s feniksom koji se diže iz pepela, a to je upravo proces u kojem se trenutno nalazite. Odbacite sve što vam više nije potrebno i uđite u nepoznatu, ali uzbudljivu budućnost.

Strijelac

Obično ste otvoreni, zabavni i otvoreni, ali sada je vrijeme da svoju energiju usmjerite ka unutra. Pred vama su važni uvidi i duhovni rast, pa ćete možda željeti provesti malo više vremena sami. Samo dajući prednost samoći i odmoru, napravit ćete prostor za rast.

banner za knjige stvorite novo ja

Jarac

Kao marljivom radniku, vaša karijera će vam uvijek biti važna, ali ova pomrčina traži od vas da pogledate dalje od naziva poslova i shvatite što želite doprinijeti svijetu. Kako najbolje možete služiti svojim bližnjima? Kako možete uskladiti svoje talente s potrebama čovječanstva? Vrijeme je da se povežete sa zajednicom.

Vodenjak

Pomrčina Sunca će vam aktivirati razvoj karijere. Bit će značajnih prilika za rast i napredak, ali je ključno pratiti svoju intuiciju. Ne dozvolite da vas vlastite sumnje ograničavaju, vjerujte u sebe i hrabro prihvatite sve što se pojavi u ovom trenutku.

Ribe

Ova pomrčina će vas odvesti van vaše zone komfora i potaknuti vas da se transformirate. Sumnje će se pojaviti na svim poljima i mnogo ćete se preispitivati o svom životu i odlukama. Ovo će vas odvesti do šireg horizonta. Prihvatite sve promjene i novi način razmišljanja.

Izvor: Sensa.mondo